שבת שלום לכולם

yosef 30

New member
../images/Emo183.gif שבת שלום לכולם ../images/Emo183.gif

שבת שלום משפחה יקרה. סופ"ש בפתח ויחד איתו עננות רבה, אוטוטו גשם שיבוא וישטוף וינקה את כל האבק והלכלוך באוויר ונוכל לנשום אוויר נקי לרווחה. נצלו את ההזדמנות לצאת אל החלון או המרפסת או לטייל בחוץ לנשום את האוויר בשאיפות גדולות ומלאו את גופכם באוויר נקי וטהור ובכך נפתח את הגוף להוויה חדשה. מה התכנון שלכם לקראת הסופ"ש
מי מכם מכין משהו מתוק חמים וטעים
אני נתקעתי בלי גז בבית
אי אפשר לבשל, ננסה להיות יצירתיים בתנור
. האמת שבא לי מרק בטירוף... כשהשמש אצלך זורחת היא שוקעת אצל מישהו אחר בעולם. כשהשמש אצלך שוקעת היא זורחת אצל מישהו אחר ככה זה בעולם. השמש לא תמיד בצד שלך אבל היא תמיד תופיע בחזרה
שבת שלום משפחה יקרה. יוסף.

בופיק

New member
שבת שלום חברים אהובים שלי....

יוסף איך זה שנתקת בלי גז
אתה יכול לעשות מרק נמס בכוס.. זה הפיתרון היחידי נראה לי... מבאס קצת, אבל אם אתה רוצה סבתא שלי הכינה מרק ירקות להביא לך
משום מה מרגיש לי מההודעה שלך שעכשיו השמש אצלך קצת שוקעת
אולי אני טועה, אבל זה מה שמרגיש לי בפנים... אני מקווה שאני טועה והיא זורחת אצלך... וגם אם היא שקעה, היא תזרח ולא סתם תזרח, תזרח בעוצמה שתחמם אותך ותעשה אותך מאושר
אני רכבתי היום על האופנים כרגיל אחר הצהריים אני לוקחת את האוטו ונוסעת לת"א לכמה אירועים מרכזים: 1. להביא לאחותי שגרה ברמת גן את המחשב שאמא שלי סדרה לה + מלא אוכל של סבתא 2. יום הולדת לחברה הכי טובה שלי 3. לפגוש עוד כמה חברים טובים טובים טובים
4. אולי את מתקתק היקר... שבאמת אני צריכה לדבר איתו ולראות אם זה מסתדר לנו.... אוהבת אותכם מלא מלא בופיק

מתקתק99

New member
שבת שלום חמימה ומתקתקה...

שבת שלום לכולם, סופ"ש חמים, פורה ומהנה... מה שלומך יוסף ? מה שלומך בופיק ? מחר נפגשים... ? כן !!! סיימתי הרגע את נקיון הבית. יוצא לסידורים \ קניות... הערב מארח חברים לארוחת ערב שבת... ו...מחר... פרט לריקודי העם בטיילת, אפגש עם יוסף ובופיק... בפרטים המדוייקים...יוסף ובופיק תעודכנו במשך... עוד שבוע טוב עבר, מאחל כך לכולם גם בשבוע הבא... א-ו-פ-י-ר.

yosef 30

New member
בופיק יקירתי הרגישות שלך לא מטעה אותך.

הבונבון ואני הגענו למצב שהחיים ביחד כנראה לא מתאימים. יש המון אהבה בקשר הזה ויש גם הרבה התמודדויות שאני לא רוצה לפרט אותם כאן אני רוצה לכבד את הפרטיות של הקשר. המממ..... סה"כ אני בסדר, יש הרבה זמן למחשבה, להקשבה פנימה, לעצב, ולכל מגוון הרגשות שעולים. אני מסתכל על הזמן שבילנו ביחד ואומר תודה רבה על כל רגע - גם השמח וגם העצוב, גם המרגש וגם הכועס. מכל מלמדי השכלתי אמרו חכמינו
. אני מרגיש שקיבלתי ונתתי הרבה. אני בטוח שכל אחד מאיתנו עוד יילמד ויבין בהמשך הדרך בצורה ברורה יותר - מה קיבלנו אחד מהשני. אז....אני בסדר ואהיה בסדר, והוא בסדר ויהיה בסדר. הכל זה לטובה..... נראה אותך מחר אצל התימני
יוסף.

yosef 30

New member
שבת שלום ../images/Emo10.gif

קמתי מוקדם הבוקר. אפשר לומר שאני לא ממש יישן בימים האחרונים אומנם שוכב במיטה אך מרגיש שאני צף - שזה לא ממש שינה. והגעגועים מתחילים להראות את אותותיהם. אני כל הזמן חושב עליו ועל איך הוא מרגיש ומה שלומו. מצד אחד רוצה לשאול את כל החברים מה שלומו ומי דיבר איתו, מצד שני מפחד שזה קצת יפיל אותי יותר חזק. הקול שלו מהדהד לי באוזניים וגם הצחוק שלו
כ"כ רוצה לדבר איתו..... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני עצוב מאוד יוסף.

מתקתק99

New member
יוסף... ../images/Emo24.gif

בוקר טוב מתוק... דבר ראשון, נורא נהניתי אתמול מהמפגש איתך ועם בופיק בביתי... לא טעיתי לגביך...אישיות חיובית ואוהדת בפני עצמה ועל אחת כמה וכמה לגבי בופיק המקסימה...המדהימה... מקווה, שייצא לנו להיפגש עוד...אהבתי את הלך הרוח והדינאמיקה שחווינו יחד... דבר שני, ביקורת...דיברנו אתמול מה זו ביקורת...שיעור מאלף...מרסי...((-: אל לך לקחת ללב, יתר על המידה, 'מיציאה' זו או אחרת. אתה בחור חזק, המחובר לעצמו, שבזכות מה שאתה ומה שקיים בך, תדע למצוא את הדרך והבחירות הנכונות. תאמין בעצמך, בחוסנך, בקול הפנימי שבך, במה שהתברכת, תאמין ותקווה רק לטוב... אני התרשמתי והתפעלתי ממך אתמול לחיוב... אני מאמין ומאחל לך, שיהיו לעזרתך כל הכוחות \ האנרגיות \ והחוכמה לעבור את התקופה הקרובה בשלום. שום דבר עדיין לא סגור...רואה זאת כמשבר...ואולי אף כמקפצה לשידרוג מערכת היחסים שלך... ליבי תקווה, שהענין יסתדר ביניכם על הצד הטוב ביותר...מאמין ומחזיק לכם אצבעות... אין מה לעשות, בכל התנהלות בחיים, קיימות עליות וירדות...יש לקחתן בפרופורציות הנכונות ושלא להיבהל... ושוב, תודה לך בופיק ותודה לך יוסף על שהתארחתם בביתי הקט... אוהד, מזדהה ומחבק אותך מכאן... א-ו-פ-י-ר.

בופיק

New member
מתקתק יקר שלי,

כמו שאמרתי לך, היה מדהים אתמול, השארת לי טעם של עוד בטירוף
היה לי מאוד נעים אצלך... בדרך כלל אני לחוצה קצת וזה גורם לי לחוסר תאבון, אבל הרגשתי את החיבור והזרימה וזה עשה לי טוב:) תודה על האירוח המקסים שלך
אני עוד אבוא לבקר ועכשיו אתה חייב לקחת קצת חופש ולבוא לנפוש באזור הגלילי והשקט שלי
מחזקת את דבריך ליוסף
מסכימה עם כל מילה
שלך בופיק

yosef 30

New member
היי מתקתק ייקר ../images/Emo24.gif

ראשית תודה רבה על האירוח הנפלא, על האוכל המ-ע-ו-ל-ה ועל הסלט המשודרג
. אהבתי לאללה. לפגוש אותך ואת בופיק זה היה ממש בזמן, השיחה, הצחוק, ההתפלספות הכל היה בטוב טעם. זוכר שאתמול דיברנו על חשיפה בפורום, ועל כך שצריך להבין שזה אינטרנט והתגובות יכולות להיות מאוד מגוונות ולזכור שלא תמיד יהיו את אלה שייענו כמו שהיינו מצפים - זה אחלה שיעור לחיים. לא נפגעתי מהתגובה - זוכר שאתמול דיברנו גם על "התנהגות היא שפה" - אתה יכול ללמוד הרבה על בנאדם מצורת ההתנהגות שלו ומהתגובות שלו. איך אנחנו נגיב לכך - זו כבר בחירה של עצמנו. כך ש..... הכל בסדר לעת עתה.
. אני מאמין שהדברים ייסתדרו על הצד הטוב ביותר. לא תמיד חזרה לקשר/לזוגיות זה הפתרון היחדי והנכון. כמו שכתבתי למדנו המון אחד מהשני, נתנו וקיבלנו בלי הפסקה. ואני מאמין ששניינו עוד נדבר ונבין דברים ביחד ממקום מאוד בוגר. תודה על כל המילים החמות. חיבוק גדול לאוהד ממני
אפילו שאני לא מכיר אותו
. וחיבוק גדול אליך ממני. תודה מותק. ושיהיה לכולנו המשך יום נעים ונפלא ושכל מה שייקרה ייקרה לטובה. יוסף.

מתקתק99

New member
יוסף, שוב אני ... ../images/Emo3.gif

חן חן על התודות... שמחתי לארח אותך ואת בופיק... גם בערב שבת אירחתי חברים לארוחה...כך שהייתי בשבונג... אמרת דבר חכם, לא תמיד חזרה לזוגיות, הינה הפתרון היחידי והנכון. אחרת...ממה נבע המשבר ? מה גרם לפרידה ? מה גרם לשאלה הגדולה (עם מספר סעיפים קטנים), שנוצרה בין השניים ? אבל... כשקיים בסיס חזק ואיתן... כשקיימת משיכה וכמיהה להיות יחד... לא סוגרים דלת...עד שבטוחים, שאין בשביל מה...וממשיכים הלאה עם החיים... החיים הינם אתגר אחד גדול. גם, כשהחיים זורמים במיטבם וגם כשקצת או כשהרבה...קשה לנו... אני לא בעד להרים ידיים...אלא 'להתחכך'...ולראות מה יוליד החיכוך הזה... לא לקבל תמיד דברים פשוטם כמשמעם, אלא לנסות לשנות ולהביא למצב\למקום בו ארצה שיהיו. >>> הדברים נכתבו באופן כללי ולאו דווקא לבקר את ההתנהלות שלך יוסף <<< בכל אופן יוסף, אתה מוזמן ליצור קשר חופשי, אני כאן...לרשותך... סומך עליך...ביג בוי שכמותך... מכל הלב, א-ו-פ-י-ר.

yosef 30

New member
היי אופיר

לכל אחד יש את הסגנון חיים שלו. עד מתי אנחנו מחליטים להילחם על הזוגיות, באיזה מהירות אנחנו קמים והולכים, מה אורך הפתיל של כל אחד ואחד מאיתנו. גם כשיש בסיס איתן וגם כשיש משיכה יש עוד הרבה דברים שמרכיבים את הפאזל הזה שנקרא זוגיות. אם כל הכבוד של ל"התחכך" - לפי כדאי לדעת לפרוש בשיא - לא לנסות בכל דרך כי רק אתה רוצה ומאמין בזה. כל אחד בקשר צריך לראות שהוא באמת מוכן ויכול להיות ולעשות את השינוי הרצוי. אני מברך את עצמי שאם נועדנו להיות ביחד נדע לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. ושנהיה קשובים לכל הנחייה פנימית וחיצונית. אמן. יוסף.

מתקתק99

New member
היי יוסף...

ברור, שכל אחד ע"פ סגנונו \ עקרונותיו \ והשקפותיו חי. ברור גם, שלכל אחד יש יכולת ספיגה ברמה כזו או אחרת. כנראה, שלא ירדת לסוף דעתי... אני טוען, שבגדול, הרבה דברים בידיים שלנו. יש לנו את היכולת לנסות לשנות וגם לשנות. יש לנו את היכולת לעשות למעננו \ לשיפור חיינו \ למצוא פתרון במצבים מסובכים ... וכן...אם קיים בסיס טוב \ משיכה \ רגש \ כימיה...אז כן...להתחכך ולנסות להוציא את המיטב. סליחה יוסף, אבל לא מקובל עלי לפרוש בשיא...מה זה מרתון או חידון ? כשקיימים מרכיבים חשובים הפועלים טוב בין השניים, אז כן, יש מהיכן להמשיך. וזה לא בגלל שאני רוצה או מאמין, אלא בגלל עובדות בשטח, שלא ניתן להתעלם מהן. במקרה כזה, במידה והייתי 'פורש בשיא', תמיד הייתי שואל את עצמי : ניסיתי מספיק ? הרמתי ידיים מהר ? ברור לי מאוד, שזוגיות הינה דבר מורכב. (הייתי בסרט הזה מספר פעמים ). אני לא רוצה להגיע למסקנה מהתגובה שלך אלי, אבל אני יכול לזהות ולהבין (יתכן ואני טועה), שנטועות מסקנה והחלטה בליבך. רק אל תשכח, כשמגיעים למשבר, אנחנו דבר ראשון בהלם ומבולבלים. בכל רגע נתון, רואים את המצב מזווית אחרת, התחושות משתנות, הרגשות עולות וחונקות ופתאום נעלמות וחוזר חלילה. הימים הראשונים הינם מאוד קריטיים ועדיף, שלא להחליט סופית ולצאת בהצהרות. יוסף, אין לי מידע בפרטים הקטנים והגדולים, כדי לנסות ולעזור לך (במידת האפשר) נקודתית. מפאת ההצגה של דברים באופן כללי כאן, התגובות והתשובות שלי בהתאם. וגם אני מברך אותך, שאם נועדתם להיות יחד, תדעו לעשות זאת על הצד הטוב ביותר. ושתהיו קשובים לכל הנחייה פנימית וחיצונית. א-מ-ן.

yosef 30

New member
מתקתקי ידידי הייקר

אכן, קשה להבין היכן אני עומד מאחר ואני לא מפרט מה קרה ולמה זה נגמר לעת עתה. אני מתאר לעצמי שהימים הראשונים הם ימים מאוד מבלבלים - יש קשת מאוד רחבה של רגשות שעולים וצפים. אין שום החלטה חד משמעית בליבי. ואם כבר יש אחת כזאת - אז אני מת להתקשר אליו ורק לדבר איתו
. אבל אני לא יודע כיצד זה ישפיע ועד כמה זה נכון לעשות ברגע זה. לכן אני לוקח נשימות מאוווווווווווווווווווווד עמוק, שם מוסיקה בבית ורוקד, עושה ספורט, קורא, כותב. ממלא את עצמי בדברים שאני אוהב. ואתה יודע יש רגעים של עצב, של כבדות, ויש רגעים ש......שקט. ויש רגעים... ההרבה רגעים. ויהיו עוד רגעים
. חיבוק ענק מתקתק יוסף.

בופיק

New member
תגובה, אחת הטובות שראיתי../images/Emo70.gif

מישהו מספר על כאב ועצב וזה מה שיש לך להגיד
הייתי מצפה לתגובה קצת אחרת אני מודה
אבל אולי אני לא מבינה נכון... יופסי, אני כל כך מבינה אותך
כל כך רוצה שיהיה לך טוב, באמת מגיע לך הטוב הזה, הגעגעו הוא קשה ולפעמיים ממש בלתי ניסבל. אני שמחה שהגעת בסוף למרות שהלכתי מוקדם
גם הזמן הקצוב הזה היה לי חשוב והיה לי כיף בטירוף ובעיקר טעים
בזכות מתקתק יקר
אז תודה לך איש מתוק שכמוך
בופיק

yosef 30

New member
מי זאת הבחורה עם החולצה הסינית../images/Emo35.gif ../images/Emo194.gif

היי בופיק אהובתי. נו, אז איך עבר עליך הארוע אתמול.
הרגשת בנוח בנעלי העקב שלך
במכנסיי אלגנט וחולצה סינית
. אני ממש רוצה לשמוע חוויות מאתמול. גם הזמן הקצר שהיה לנו, היה איכותי ומהנה. אין כמו לשמוע על סיפורי אופניים - חבר'ה הבחורה בעלת משמעמת עצמית - כל הכבוד בופיק. ואני מאוד מקווה שגם אי שם בצפון הרחוק (רחוק מאוד) תגיע אליך בת הרים לטעמך וביחד תיצרו זוגיות ואהבה נפלאה ומופלאה. אנחנו עוד ניפגש. שיהיה לך שבוע מבורך
באהבה גדולה
יוסף.

בופיק

New member
היי יוספי יקר שלי

אתמול היה נחמד ... הייתה אחלה של מוזיקה - שנות ה 80 כזה
כולם אמרו לי שממש מתאים לי ככה וחבל שאני לא לבושה ככה גם ביום יום... ודרך אגב לא היו נעלי עקב, אומנם לא נעלי ספורט פעם ראשונה בחיים, אבל נעליים שטוחות שחורות. יש תעוד לתלבושת... החברים צלמו את זה
בעיקרון נהנתי, לפחות בהתחלה לפני שנחנקתי שם מהצפיפות והסיגריות
זה היה ממש מוזר בחינתי להיות קצת יותר נשית, אני גם שמה לב שזה משפיע על ההתנהלות שלי, כי אני לא מרגישה מספיק דרור וכל תנועה יותר מחושבת אצלי... ממש בהתחלה החבר שישנתי אצלו הזמין לי איזה שמפניה דובדבנים, שתית אותה והרגשתי שאני בשיא הסטלנות שלי, שהראש כזה כבד לי ואני עוד רגע שם נמרחת על הספה... תכלס נהנתי יותר איתך ועם מתקתק... באמת שהיה לי כיף
חיבוק ענק ענק ממני בופיק

yosef 30

New member
../images/Emo6.gif אז בסוף השקו אותך

בופיק את חייבת לי הופעה. היית צריכה להתלבש אצל מתקתק, העם רוצה לראות את בופיק - באלגנט
. אני חושב שמראה השחקנית טניס הולם אותך לאללה, תמשיכי להיראות תיירת בעיר הגדולה
וגם מגיע לך
זו הייתה הפעם הראשונה ששתית משקה אלכוהולי
בפעם הבאה אני לוקח אותך איתי למקום נוסף
. יוסף.

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo201.gif

אני מקווה שהכאב יחלוף במהרה ויתחלף בשמחה חדשה

yosef 30

New member
היי רותם