יום שישי - בוקר צח

../images/Emo182.gif../images/Emo188.gifיום שישי - בוקר צח ../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב ורטוב לכל החברות והחברים כבר כמה ימים מבטיחים לנו כי סוף השבוע קרב הינה זה פתאום קורה בכל עוצמתו סוף השבוע הגיע והוא כאן לפחות ליומיים הקרובים. הלוואי וננצל זמן זה בחכמה ויעבור על כולנו סוף שבוע נפלא יום טוב ושבת שלום

Infin1ty

New member
בוקר טוב :)

קררררררררררררררררררר זה כל מה שיש לי להגיד כרגע

בוקר אור לכולם../images/Emo42.gif ../images/Emo96.gif

אז אני כבר בעבודה ממזמןןןןןןןןןןןןןן עייפה?, לא כל כך , היה קצת קשה להתעורר לפני השמש אבל הבוקר נפתח בחיוך והמשכתי אותו בחיוך כפול, לא מסיבה מיוחדת.. סתם כי עוד סוקר הגיע קר כאן פלאים, והמדים הייצוגיים שלי ממש לא מחממים אותי שזה למות. יש עכשיו חג מוסלמי אצלנו במלון ונורא מעניין לגלות תרבויות חדשות, למרות שרועש פה פחדדדדדדדדדדדד יאללה אוהבת.. אביב

Smileey Girl

New member
בוקר טוב ../images/Emo183.gif

אתמול נרדמתי כל כך מוקדם,הלכתי "לראות טלויזיה" בסלון ונשפכתי,ההורים שלי חזרו מאירוע וניסו להעיר אותי ולא הצליחו אז השאירו אותי לישון על הספה בסלון
ממ.. מקודם התעוררתי,השקטתי את בטני שזממה לאוכל ושתיה בזמנה שלה,עוד מעט אתארגן ואצא ביחד עם עצמי, כמו בכל יום שישי לסיבוב קניון,הרגע הכי שליו של השבוע מבחינתי,בשבילו אני מחכה שיגיע כבר הסופ"ש. אניואי- שתהיה לכולנו שבת שלום,שבת שקטה נעימה וחמימה,אמן..

Smileey Girl

New member
יא! ../images/Emo12.gif גם אני חלמתי על נמלטים!!

חלמדתי שהעגניה והגזר נמלטים ממני ואני רודפת אחריהם והם מתחבאים לי מאחורי המקרר,לא רוצים שאחתוך אותם לנשנוש.. אל תשאליי כמה זמן לקח לי לתפוס אותם

Proffessor

New member
בוקר טוב עולם!! ../images/Emo9.gif

מה נייייש? אני במרתון מטורף של "נמלטים", פשוט לא יכולה להפסיק לראות... אזהרה: אין לראות נמלטים בשעת לילה מאוחרת, אחרת זה יחדור לתת המודע שלכם...
סתם, פשוט כנראה שזה השפיע עליי, אז חלמתי פחות או יותר על הסצנות שהיו שם... רק עם דמויות אחרות. זה היה מפחיד... איזו סדרה מדהימה!@ גאד, וונתוורת' מילר (מייקל סקופילד) כזה שוווה, וגם פרננדו (השותף לתא שלו)...
. בכל אופן, היום אני ממשיכה במרתון, תשבצים של סופ"ש ו..... מסאז'~!!! וואיייי איזה כיף.
שתהיה לכולנו שבת רגועה, מלאה באהבה ואושר...
. עוד שבועיים וחמישה ימים.....

Proffessor

New member
אה, אתמול עשיתי מעשה טוב, ותרמתי דם! ../images/Emo9.gif

כבר חיכיתי שלושה חודשים כדי לעשות את זה... אווף ההמתנה מייגעת.. (מותר כל שלושה חודשים לתרום דם).

את!!! כן, כן, את!!!

איפה נעלמת?????? אני מתגעגעת!!! חייבת לראות אותך לפני שתתגייסי!!!

OoמיכלoO

New member
בוקר טוב :)

טוב האמת שמאז שהתחלתי את העבודה הזאת אין לי ממש הבדל בין סופש ליום רגיל... היום אני עובדת צהרים... לא הייתי אמורה אבל מישהו חולה :( מסיימת ב10 וחצי ואחרי זה כנראה לצאת עם החברות לאנשהו לכבוד היומולדת שלי שהיה אמנם לפני שבוע אבל לא נורא.... סופשבוע כיפי לכולם!

כרישונת

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo182.gifבוקר צח- בוקר זך../images/Emo182.gif../images/Emo42.gif

פה דווקא השמיים בהירים.. תכולים עם כמה עננים לבנים. מעניין איך יהיה בשבת. מאחלת סופ"ש נעים לכולנו!@!

dor and more

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif כמעט שבת....

סבא האיומים של עוד מעט סוף שבוע התחילו ביום א'.. ככה שזה לא רציני
בוקר מעולה לכולכם אתמול עבר עד יום ששמרתי על האוכל בגלל העבודה החדשה יש לי פחות זמן להכנס לכאן ולכתוב אבל עבודה חדשה זה כבר טוב לא? העבודה מהבית במחשב, ככה שמדי פעם אני נכנסת לראות שאין פרסומות והודעות כפולות אבל אני לא מצליחה לקרוא הכל, לפחות עד שאני אתאפס על סדר יום- כי תכלס צריך. זהו שיהיה יום מקסים ונפלא וחייכני לכולם ושבת נהדרת מלאת אושר.. אני מחכה כבר למוצ"ש כרגיל כי יש לי טיול מעניין לנתניה עם חברות מדהימות.

שישי קצר - מאוד קצר - הכי קצר

הייתי שמח "לאיים" על סוף השבוע כבר מיום ראשון, לצערי אני מתחיל לראות אותו רק ביום שלישי שאני חוזר מהבריכה
היום יום השישי הקצר ביותר! מחר מתחיל, רשמית, החורף והימים מתחילים להתארך מחדש הרבה בריאות והצלחה בכל

בוקר טוב לסו"ש נפלא

איזה כיף, יום שישי. התכניות להיום קניות. ארוחת ערב משפחתית אצל הורי אהובי. מחר צהריים משפחתית עם הוריי אצל אחותי, איזה כיף. סוף שבוע של משפחה. דרך אגב, וונטוורת' מילר, או איך שלא כותבים את שמו, למד בפרינסטון. הידעתן?? טוב, יאללה, סו"ש נפלא וגשום..

"הלילה הוא חייב להגיע הוא חייב לבוא

הלילה הוא יפתיע ויישא אותי עימו" בברכת שבת שלום, סוף שבוע נהדר וחמים לחיילים שחוזרים הבייתה מתנקים משאריות הבוץ, ולאלו ששומרים עלינו, להורים שנרגעים משבוע של עבודה קשה ודאגה למשפחה, לילדים הקטנים שלא צריכים ללכת לבית הספר עד יום ראשון :), לסבים והסבתות שמארחים את הילדים, הנכדים והנינים. נחת ועוד קצת ממנו לכולנו

בוקר טוב (כן מבחינתי זה בוקר...)

אחרי משמרת לילה מנומנמת ישנתי כל הבוקר ולא מזמן קמתי ואני הולכת להתארגן למשמרת צהריים... אולי בערב יהיה לי כח לצאת סוף סוף עם החברות... חוץ מזה אין לי חיים... שתהיה שבת שלום וסופ"ש נפלא לכולם!!!

freakcity 2

New member
בוקר טוב! ויש לי שאלה..

נראה לכם אם אני אעזוב את העבודה בפיצריה, אולי יהיה לי קצת פחות קשה להרזות?D: [דיי מתבקש, הא?]

למעלה