../images/Emo182.gif../images/Emo124.gifזה רק אני או ש...
כן כן.. כמו בכל שבוע אני פה מנג'ס לכם קצת על כל מה שקורה מסביבי בפתח תקווה הקטנה.. כמו תמיד אתם יכולים להסכים עם הגיגי הפילוסופיים או להתבדח על מקצועה הזנותי של אמי.. (כמובן שהיא לא..). השבוע היה לי קצת מחסור בחומרים אז אם יש למישהו רעיונות חופשי אחים שלי.. אז יאללה..
זה רק אני או ש.. 1. השיר החדש של אביב גפן זה בול Clocks של קולדפליי! למרות זאת שיר מעולה שלו שפשוט מקשה עלי לשנוא את האיש הזה (למרות שהוא מתאפר ושיש לו קול של יוגורט צרוד) 2. השיר הישראלי היחידי השנה שהנרי לא לקח בו חלק(מילים/לחן/הפקה/רמיקס/מסאז' מפנק לזמר) הוא "אז מה?" של מרגול.. הבנאדם פשוט הצליח להשתלט באופן טוטאלי על המדינה! 3. "מה אתה אוהב את עברי לידר?? מה אתה הומו?" זה לרוב מה שהייתי שומע מאנשים צעירים פעורי מוזיקה.. הזכייה הכפולה של הלידר השנה בפרסי עמ"י (מופע השנה- ענק מחכה לדי וי די!; זמר השנה) רק מראה כמה אוהבים אותו ומעריכים את העבודה שלו. 4. נינט טייב הפכה מסופגניית חנוכה שמנונית לפצצת מין! בפרק האחרון של ארץ נהדרת שבו היא הופיעה פשוט לא האמנתי למראה עיני (איזה יופי שלמרות שהיא הרזתה המרפסת עדיין מרווחת).. קובי אל תבכה גם שירי סבבה.. 5. הלהקה החדשה ארקטיק מונקיז ראויים לחלוטין לתואר הדיסק הנמכר בשבוע אחד בבריטניה בכל הזמנים.. הלהקה פשוט מעולה! יש להם סגנון שפשוט עוד לא שמעתי! ח"ח עצמבני ללהקה! (שמעתי שהם בני 16 שזה מכובד כשלעצמו). 6. שרונה פיק צריכה לטוס כמה שיותר רחוק מפה.. אפילו אבא לא יציל לה את הקריירה. 7. השיר החדש והמצויין של ארקדי דוכין הוא פצצת אנרגיה! דבר די מפתיע היות ומי ששר את השיר יותר משעמם מגזר, יותר יבש מיונית לוי ויותר צנון ממתן וילנאי.. יאללה תגובות ותוספות! שבוע טוב נ.ב הקפדתי השבוע על רווחים!
כן כן.. כמו בכל שבוע אני פה מנג'ס לכם קצת על כל מה שקורה מסביבי בפתח תקווה הקטנה.. כמו תמיד אתם יכולים להסכים עם הגיגי הפילוסופיים או להתבדח על מקצועה הזנותי של אמי.. (כמובן שהיא לא..). השבוע היה לי קצת מחסור בחומרים אז אם יש למישהו רעיונות חופשי אחים שלי.. אז יאללה..