זה רק אני או ש...

atar1987

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo124.gifזה רק אני או ש...

כן כן.. כמו בכל שבוע אני פה מנג'ס לכם קצת על כל מה שקורה מסביבי בפתח תקווה הקטנה.. כמו תמיד אתם יכולים להסכים עם הגיגי הפילוסופיים או להתבדח על מקצועה הזנותי של אמי.. (כמובן שהיא לא..). השבוע היה לי קצת מחסור בחומרים אז אם יש למישהו רעיונות חופשי אחים שלי.. אז יאללה..
זה רק אני או ש.. 1. השיר החדש של אביב גפן זה בול Clocks של קולדפליי! למרות זאת שיר מעולה שלו שפשוט מקשה עלי לשנוא את האיש הזה (למרות שהוא מתאפר ושיש לו קול של יוגורט צרוד) 2. השיר הישראלי היחידי השנה שהנרי לא לקח בו חלק(מילים/לחן/הפקה/רמיקס/מסאז' מפנק לזמר) הוא "אז מה?" של מרגול.. הבנאדם פשוט הצליח להשתלט באופן טוטאלי על המדינה! 3. "מה אתה אוהב את עברי לידר?? מה אתה הומו?" זה לרוב מה שהייתי שומע מאנשים צעירים פעורי מוזיקה.. הזכייה הכפולה של הלידר השנה בפרסי עמ"י (מופע השנה- ענק מחכה לדי וי די!; זמר השנה) רק מראה כמה אוהבים אותו ומעריכים את העבודה שלו. 4. נינט טייב הפכה מסופגניית חנוכה שמנונית לפצצת מין! בפרק האחרון של ארץ נהדרת שבו היא הופיעה פשוט לא האמנתי למראה עיני (איזה יופי שלמרות שהיא הרזתה המרפסת עדיין מרווחת).. קובי אל תבכה גם שירי סבבה.. 5. הלהקה החדשה ארקטיק מונקיז ראויים לחלוטין לתואר הדיסק הנמכר בשבוע אחד בבריטניה בכל הזמנים.. הלהקה פשוט מעולה! יש להם סגנון שפשוט עוד לא שמעתי! ח"ח עצמבני ללהקה! (שמעתי שהם בני 16 שזה מכובד כשלעצמו). 6. שרונה פיק צריכה לטוס כמה שיותר רחוק מפה.. אפילו אבא לא יציל לה את הקריירה. 7. השיר החדש והמצויין של ארקדי דוכין הוא פצצת אנרגיה! דבר די מפתיע היות ומי ששר את השיר יותר משעמם מגזר, יותר יבש מיונית לוי ויותר צנון ממתן וילנאי.. יאללה תגובות ותוספות! שבוע טוב נ.ב הקפדתי השבוע על רווחים!

העכביש2

New member
חחחחחחחח פינה אדירה...

1. זה רק אתה - השיר ממש לא דומה לקלוקס...והשיר של גפן נחמד ביותר 2. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח 3. עיברי לידר זמר מצויין, מה הקשר הומו בכלל?? (חוץ ממנו
) "בחולצת פסים" 4. שינוי לטובה במיוחד בגיזרת נינט...בהחלט נראת טוב (גם שירי גם שירי...אוף איתך קובי)... 5. לא שמעתי יותר מידי שירים שלהם כדי להביע דיעה כמו שצריך 6. מדוייק!!! 7. לא שמעתי :-O באיזה שיר מדובר? נוסע צפונה?? זה בטח לא זה...

atar1987

New member
השיר נקרא הוא ואני

והוא באמת אחלה שיר.. ונחרש קשות בגלגלצ

14מתן

New member
בקשר לארקטיק מונקיז....

הם לא הדיסק הנמכר ביותר בשבוע אחד בבריטניה הם הדיסק בכורה שמכר בשבוע הראשון שלו הכי הרבה עותקים

atar1987

New member
למה אתה מונע ממני לחשק אותה

איש של סטטיסטיקה.. רציתי להביא קצת נתונים מספריים לפינה.. ואם הייתי אומר שזה הדיסק הכי נמכר בקרב מגדלי הפפאיות בחודש אחד אז היית אומר שזה בקרב מגדלי החבושים

kobbar

New member
זה רק אני או ש...אתה מלך?

חחחחחח איזה מצחיק אתה אח שלי! ממש משעשע. אז ככה: 1. השיר החדש של אביב גפן זה בול Clocks של קולדפליי! למרות זאת שיר מעולה שלו שפשוט מקשה עלי לשנוא את האיש הזה (למרות שהוא מתאפר ושיש לו קול של יוגורט צרוד) עוד לא שמעתי. בינתיים "עם הזמן" עדיין עושה את העבודה. 2. השיר הישראלי היחידי השנה שהנרי לא לקח בו חלק(מילים/לחן/הפקה/רמיקס/מסאז' מפנק לזמר) הוא "אז מה?" של מרגול.. הבנאדם פשוט הצליח להשתלט באופן טוטאלי על המדינה! חחחחח 3. "מה אתה אוהב את עברי לידר?? מה אתה הומו?" זה לרוב מה שהייתי שומע מאנשים צעירים פעורי מוזיקה.. הזכייה הכפולה של הלידר השנה בפרסי עמ"י (מופע השנה- ענק מחכה לדי וי די!; זמר השנה) רק מראה כמה אוהבים אותו ומעריכים את העבודה שלו. מה אתה אוהב את עברי לידר?? מה אתה הומו? 4. נינט טייב הפכה מסופגניית חנוכה שמנונית לפצצת מין! בפרק האחרון של ארץ נהדרת שבו היא הופיעה פשוט לא האמנתי למראה עיני (איזה יופי שלמרות שהיא הרזתה המרפסת עדיין מרווחת).. קובי אל תבכה גם שירי סבבה..
אולי המרפסת של נינט מרווחת, אבל לשירי יש דופלקס שלם. 5. הלהקה החדשה ארקטיק מונקיז ראויים לחלוטין לתואר הדיסק הנמכר בשבוע אחד בבריטניה בכל הזמנים.. הלהקה פשוט מעולה! יש להם סגנון שפשוט עוד לא שמעתי! ח"ח עצמבני ללהקה! (שמעתי שהם בני 16 שזה מכובד כשלעצמו). למה, כמה הם מכרו? 6. שרונה פיק צריכה לטוס כמה שיותר רחוק מפה.. אפילו אבא לא יציל לה את הקריירה. חחח "למה לא" באמת מזעזע, "טומי" בסדר 7. השיר החדש והמצויין של ארקדי דוכין הוא פצצת אנרגיה! דבר די מפתיע היות ומי ששר את השיר יותר משעמם מגזר, יותר יבש מיונית לוי ויותר צנון ממתן וילנאי אם אתה מדבר על "הוא ואני", אז לא אהבתי במיוחד. והוא באמת משעמם

atar1987

New member
הם מכרו בסביבות ה 360000

ועוד מילה על עברי לידר אני מזיין בראש שלי את שירי..

omrimayo

New member
AM מדהימים!!!

אלבום מדהים... לגמרי. אביב מדהים... קולדפליי יותר. :] הנרי יאק. נינט מושלמת.

גיא246890

New member
נינט פצצה@@@!!

קשה להתעלם שהיא נהיית יותר ויותר יפה... ממש הברווזון המכוער...

למעלה