שרשור טיפת חלב

רוצה להשוויץ בטיפת חלב שלי ../images/Emo13.gif

לא, לא להשוויץ במיכאל או בעצמי (נו טוף, אם אתן מתעקשות, אז הבריון שוקל 7.630 בגיל המופלג של 4 חודשים פחות שבוע
. או כמו שהאחות אמרה, כשאמרתי לה שעברנו קפיצת גדילה "הוא כל הזמן קופץ"...
). רציתי להשוויץ במרפאה עצמה: דבר ראשון, כמעט ואין שם זכר לתמ"ל, ודאי שלא דוגמיות פרוסות על השולחן. האחיות מאוד מעודדות הנקה, אבל לא בצורה לוחצת ומפחידה. בקיצור, יחד איתי היום נכנסה אמא לתינוקת בת 3 חודשים שקיבלה חיסון, כדי לשאול אם היא יכולה כבר ללכת הביתה. באותה הזדמנות היא שאלה את האחות מתי אפשר כבר להוסיף מים וירקות, כי הילדה לא עולה הרבה במשקל. האחות אמרה לה "רק בגיל חצי שנה. הדברים האלה דלים בקלוריות, עדיף שתקבל כמה שיותר מהחלב העשיר שלך".
 

ספגטינה

New member
הטיפת חלב שלנו היא ממש ההפך!../images/Emo46.gif

כידוע לכן לאחרונה אני מניקה בשאיבות בלבד(ונעזרת הרבה בCOMFI ודבי הנהדרות!) הלכתי עם פיצפיץ להשקל כי קצת חששתי.. אני לא יודעת בדיוק כמה לשאוב וכו'.. קודם כל, עשו לי פרצוף שבאתי סתם להשקל, ואמרו לי הוא שמנמן, מה יש לך לבדוק?! זה נכון שהוא שמנמן, אבל רציתי להיות שקטה. השמנמן המקסים שלי לא אכזב, הוא שוקל שש קילו שש מאות! שמחתי ממש!
ואז האחות הפתיע ואמרה לי- מה הוא אוכל?! אמרתי לה שהוא יונק . והיא ענתה (בשיא הרצינות!!!) "החלב שלך מאוד כבד לו, את צריכה לבדוק מה עושים... מה לעזאזל היא רוצה שנעשה?!!! אני שמחתי לי בשקט, ואפילו לא עניתי לה! אני מקווה שאני לא יתייאש מהשאיבות, זה בהחלט דרבן אותי להמשיך! אגב, יש לכן מושג כמה תינוק בן 3 ח' אוכל בשאיבות?
 
"כבד" ../images/Emo67.gif זה עוד לא שמעתי!

אם הוא שוקל 6600 אז החישוב הוא 6600*150 ולחלק למספר הארוחות ביום. זה לא עניין של גיל אלא של משקל - ובשעה הזו תביני שכישורי החשבון שלי אפסיים. לבריאות לו ולך ובוקס לאחות המעצבנת!
 
זה לפי משקל גוף

הכמות הכוללת ביום היא משקל הגוף כפול 150 מ"ל. את זה מחלקים למספר הארוחות שלו.
 

אפרוח4

New member
כל הכבוד ../images/Emo24.gif

איזה משקל יפה בלי עין רעה
אני מבינה שהולך עכשיו בסדר עם השאיבה אני ממש שמחה ובכלל לאן נעלמת לי?
יום קסום אפרוח
 

חני 105

New member
גם אני גם אני רוצה להשויץ../images/Emo57.gif

גם ניבוש שלי עלה יפה במשקל והוא עכשיו שוקל 4.250
והוא בסה"כ בן חודש ושבועיים עוד מעט
חני
 
ומשוויצה לרגע בעצמי

הערב, בזמן השכבת תום לישון, סחטתי ידנית ישר לתוך בקבוק (מכינה סטוק ליום חמישי, כשאני הולכת להופעה של דני...). 100 מ"ל! איזה כיף
.
 

Arfilit

New member
אני בשוק!!! ../images/Emo2.gif

אני - אם הייתי מצליחה - ביום מצוין במיוחד להגיע לכמעט 50 - הייתי כל כך מרוצה מעצמי שהייתי לוקחת חצי יום חופש...
 
למעלה