שבוע חדש!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo182.gifשבוע חדש!

היום הכי טוב בשבוע: הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה שבוע טוב!

שיר m

Well-known member
../images/Emo188.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא זוכרת... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: כנ"ל
ספר השבוע: "כוכבים יש רק בשמים" סרט השבוע: אין סדרת השבוע: השועלים שיר\דיסק השבוע: "המטוס של העתיד"- יונתן גוטפלד ציטוט השבוע: אממ... "מעולה!" תמונת השבוע:
שבוע טוב וגשום!

../images/Emo188.gif

היום הכי טוב בשבוע: לא סגורה על זה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: היה משעמם ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: על טבעי חזר בעונה חדשה
שיר\\דיסק השבוע: מירי מסיקה בהופעה בזאפה, סוף כל סוף שמעתי/ראיתי את הדיסק החדש שקניתי ציטוט השבוע: תפסיקי לרחם על עצמך תמונת השבוע: אם היה לי תמונה יפה של ברק הייתי שמה כאן. שיהיה שבוע גשום.

ZoHaRoT

New member
מסכמת בסופו של דבר...

היום הכי טוב בשבוע: וואללה לא זוכרת... הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אמממ.. אה! קיבלתי 95 בספרות! סופסוף ציון טוב במשהו!! ספר השבוע: מיקודית באזרחות:\ סרט השבוע:--- סדרת השבוע: השועלים שיר\דיסק השבוע: אממ.. דור דניאל- "קורא לך" ציטוט השבוע: ---------------------------------------------------------------------------------- תמונת השבוע:

ranch22

New member
סיכום שלי

היום הכי טוב בשבוע: ראשון ורביעי הדבר הכי טוב שקרה השבוע:ארוחה ביטבתה, מגפיים חדשות ומשחק כדורעף גדול - למרות ההפסד. ספר השבוע:שמחה גדולה בשמיים, למרות שהפסקתי באמצע. סרט השבוע:היצ' סדרת השבוע:"פלפלים צהובים", "ארץ נהדרת"[לא ראיתי בשבת, להרגע! רק בלילות שעבדתי...] שיר\דיסק השבוע:"אחרי שאהב", "האם היית", "just go ahead now" ציטוט השבוע: שיהיה סופ"ש ושבוע רגוע בפנים וסוער בחוץ. תמונת השבוע: מה לעשות שהתמונות שלי שוקלות יותר ממה שהם מוכנים לתת פה :/

שיר m

Well-known member
מה זאת אומרת מה לעשות? להקטין!

תתחדשי על המגפיים:)

שיר m

Well-known member
טוב, אני לא יודעת באיזו תוכנה את משתמשת...

אבל תנסי לשחק באפשרויות, זה לא אמור להיות מסובך...

ranch22

New member
שחקתי...

הבעיה שהמצלמה שלי מקצועית ולכן כל תמונה שוקלת מגה לפחות. ניסיתי עם הוינראר ולא הלך, יש לך המלצה אחרת?

שיר m

Well-known member
אין משפט כזה

"הבעיה שהמצלמה שלי מקצועית". מצלמה מקצועית לא יכולה להיות בעיה!:) אה, התוכנה אצלי היא IrfanView, לא יודעת אם כדאי לך לשנות, אולי פשוט לחפש בגוגל איך מקטינים עם מה שיש לך...

גם שלי מקצועית

הכי פשוט להשתמש בצייר כדי להקטין תמונה. ללחוץ על IMAGE ואז STRECH AND SKEW ואז בשתי השורות הראשונות תרשמי 50 (לדוגמא) מה שחשוב לדעת זה שלא כדאי לשמור על התמונה המקורית, אלא לשמור אותה בקובץ חדש (שמירה בשם... וכו'...) בהצלחה!!! אני ממש רוצה לראות את התמונות...

למעלה