רוח על המים
New member
../images/Emo182.gifקצת חוששת ומשתפת ../images/Emo4.gif
כידוע הייתי צריכה להפסיק הריון בשבוע 11 בגלל שהתגלתה אצלי מחלת הוצ'קין - לימפומה. אני לא יודעת מה התחיל קודם ההריון או המחלה (מניחה שהמחלה). כל החורף שקדם להריון ובתחילתו הרגשתי שאני חולה בשפעת ארוכה שאני לא מצליחה להיפטר ממנה. אח"כ כשכבר ממש הייתי חלשה, עייפה כל היום וסמרטוטית אמרתי שזה מההריון, אבל עדיין היו לילות שעלה לי החום, והרגשתי ממש חולה ואי אפשר היה להאשים את החורף עוד כיון שכבר היה אביב, ואז עלו על המחלה. (אחרי כמה התעלפויות לא ברורות ובדיקות דם לגמרי לא תקינות התחילו לחקור ולברר) כבר חודשיים בערך שמידי פעם מתחיל אצלי צינון
מתעטשת כל היום מנוזלת, גדושה, ושוב גם היום אני בבית ולא בעבודה כי עלה לי חום ואני מרגישה שוב חולה. חייבת להודות שזה אופייני לי בחורף, אני לא מגיבה טוב למזג אוויר קר, אבל אני מפחדת מדברים אחרים
לא רוצה להיות בדה ז'ה וו נבדקתי לא מזמן בדיקה שטחית כי עוד לא רוצים לעשות C.T. עד שאסיים 1/3 ראשון (בסוף החודש יש לי C.T) בינתיים הכל נראה תקין באולטרא סאונד (שזה פחות מדוייק) וכך גם ספירות הדם תקינות, סביר להניח שבאמת הכל בסדר, אבל אי אפשר שלא להיזכר, באפשרויות אחרות. ובעלי לחוץץץץץ מזה
אני לא יודעת אם לדאוג או להירגע ולהרגיע. אמרו לי להקשיב לגוף שלי, אבל החורף וההריון מפריעים לי לדעת מה בגדר הנורמה ומה לא. איזו סערה בחוץ וגם בפנים
כידוע הייתי צריכה להפסיק הריון בשבוע 11 בגלל שהתגלתה אצלי מחלת הוצ'קין - לימפומה. אני לא יודעת מה התחיל קודם ההריון או המחלה (מניחה שהמחלה). כל החורף שקדם להריון ובתחילתו הרגשתי שאני חולה בשפעת ארוכה שאני לא מצליחה להיפטר ממנה. אח"כ כשכבר ממש הייתי חלשה, עייפה כל היום וסמרטוטית אמרתי שזה מההריון, אבל עדיין היו לילות שעלה לי החום, והרגשתי ממש חולה ואי אפשר היה להאשים את החורף עוד כיון שכבר היה אביב, ואז עלו על המחלה. (אחרי כמה התעלפויות לא ברורות ובדיקות דם לגמרי לא תקינות התחילו לחקור ולברר) כבר חודשיים בערך שמידי פעם מתחיל אצלי צינון