מתנת עידוד לחברה בדיכאון!

הדרוש13

New member
../images/Emo182.gifמתנת עידוד לחברה בדיכאון!

היי לכם נשמווות
אז ככה, עכשיו דיברתי עם חברה שלי והיא ממש בדיכאון מהחיים..
וממש עצוב לי לדעת שהיא ככה עצובה מהכל..וכמה שניסיתי לעודד אותה ואמרתי לה שבסוף הכל יהיה טוב ושיש תקופות כאלה וזתחייך והכל-היא אמרה שהיא מרגישה ככה כבר הרבה זמן..[בערך שנה] ופשוט נימאס לה מהכל..
היא מרגישה שאין לה חברים ושלאף אחד לא איכפת ממנה... ההורים שלה מעצבנים אותה.. היא בדיכאון ענקי פשוט!!!!
ואני כניראה ניפגשת איתה מחר..ואני רוצה להביא לה משו חמוד בלי הוצאה גדולה של כסף רק שתיראה שאני אוהבת אותך...[חוץ מהשיחה שאני יעשה איתה]..יש לכם רעיונות מה להביא
לעונים! שבת שלום!!

ShirShir

New member
מתנת עידוד לחברה בדיכאון../images/Emo77.gif

הייתי עושה/קונה לה מתנה חמודה וקטנה וכותבת משפט חשוב שאני אוהבת: "הכל מסתדר בסוף. ואם עדיין לא הכל הסתדר, סימן שעוד לא הגיע הסוף"
את יכולה אפילו לכתוב את זה על פתק חמוד וצרף לזה שוקולד פרה טעים (יש כמה טעמים חדשים). מה דעתך

עינב87

New member
טוב אז לדעתי הכי מתאים למצב

זה כופסת מסים עם כל מיני משפטים אופטמים על חייך אהבה ןכן אפשר להסיף גם שוקלד בצרת לב שיהיה לה מותק על הלב במכתב שתיכתחב לה הסבר על הקופסה ותגישי שאת תמיד כאן בשביל וממלצץ מאוד להכניס לקופסה גם סיפורים קלילים כאלה שמדברים על כוח רצון וסמיים דגש על קליל אפשר גם לצורף לה דיסק עם שרים אובפטים שמעלים חייך ועכשיו באמת ומתוך נסיון הכי עוזר זה הרבה שיחות בשביל שתוציא את כל מה שיש לה על הלב הרבה להקשיב ולהיות שם בשיבלה ןלא תמיד לשפוט רק להקשיב

T h e Rose

New member
אם את רוצה אני יכולה לחפש לך שירים

אופטימיים [גם בעברית וגם באנגלית]

../images/Emo79.gifאני אעזור../images/Emo26.gif

'אם יש לך שמש' 'שיר שיביא לך אהבה' 'איך שיר נולד' 'הילדה הכי יפה בגן' 'כל הילדים קופצים רוקדים'

T h e Rose

New member
הנה עוד ../images/Emo9.gif

mariah carey - through the rain Five - Keep on moving Bobby McFerrin - Don't Worry, Be Happy James Brown - I Feel Good always look on the bright side of life - monty python MCFLY - You've Got A Friend What A Wonderful World -Louis Armstrong Sweetbox - Everything´s gonna be alright The Pretenders - I´ll stand by you IM WALKING ON SUNSHINE WESTLIFE- TRY AGAIN מה שאת אוהבת- גלי עטרי ספרי לי- דניאל סלומון "אי שם"- מתי כספי "יש לך אותי" - שי גבסו חוץ מזה את יכולה להכניס יומן קטן ולכתוב "כדי שיהיה לך איפה לפרוק רגשות" וגם דובי "שיהיה לך את מי לחבק שאני לא לידך"

אני הייתי מכינה לה..

חוברת קטנה מדפי בריסטול עם כל מיני משפטים אופטימים ומכתבונים קטנים ממך עם כל מיני סמלים ודמויות חמודות לשיפור המצב רוח ובאמת להראות שיש תקופות כאלה בחיים.. וחוץ מזה שאת תמיד תיהי שם בשבילה אני חושבת כשבנאדם במצב כזה הוא הכי רוצה לשמוע שכן יש לו מישהו בעולם הזה שאכפת לו ממך ולא רק במילים אלא גם במעשים הקטנים האלה.. כל דבר ולו הקטן ביותר שתעשי - ישפר את מצב רוחה, העיקר שזה יבוא מלב כנה ואוהב
ואת חברה נהדרת
שבת-שלום

הדרוש13

New member
ואוווו ../images/Emo51.gif רבה...../images/Emo9.gif יש לי רעיון

כבר התחלתי להכין לה משו..
לקחתי את הרעיון של מחברת מצב רוח/לוח מצב רוח ואני מכינה לה-שקית מצב רוח! בתוך שקית יפה אני שמה לה:
מלא משפטים מעודדים כמו: -"אלף נשיקות-לך אהובתי..." -"בשבילי הכוכב זאת את.." -"אדם ששווה את הדמעות שלך-לעולם לא יגרום לך לבכות!!" -"הכל תמיד מסתדר בסוף ואם עדין לא הסתדר זה אומר שעדן לא הגיע הסוף.." -"חיוך אינו עולה כסף אבל שווה זהב" -"חייכי אל העולם והוא יחייך אליך בחזרה" -"חיוך הוא קו אחד עקום שמיישר הכל!"
אני צריכה עוד משפטים! רעיונות התקבלו בברכה!! וגם יש משפט שאני לא בדיוק זוכרת אבל משו עם-חיוך מאמץ רק __שרירים אז חייך ואל תבכה...או משו כזה..חחח אם יש למישו את המשפט המקורי אני ימח אם תכתבו פה!
אני שמה לה מלא נשיקות שציירתי וגם נשיקות שאני נישקתי את הדף
מלא חיבוקים שציירתי לה
מלא סמיילים שציירתי עם כל מיני סוגים של חיוכים..
אני יוסיף גם שוקולד
למישהו יש עוד רעיון לדברים חמודים כאלה שלא יעלו לי כסף
וכמובן עוד משפטיי עידוד!!
ואני ורצה לכתוב לה כל מיני שירים אז אני ישמח אם תתנו לי כל מיני המלצות לשירים חוץ ממה שכבר כתבו פה!
שוב!

איזה יופי../images/Emo70.gif

לבינתיים 'מי אוהב אותך יותר ממני.. מי מצחיק אותך כשאת עצובה' [אני אחשוב על עוד] כל הכבוד הדרוש'

הדרוש13

New member
תודה רבה לכווולם-עזרתם לי מאוד!!

תודה רבה לכן-אני רק מקווה שזה יגרום לה להיות מאושרת

avivit28

New member
הדרוש.. תכני 2 ערכות כאלה אחת לה

ואחת לך כי מגיע לך ... את חברה טובה וילדה טובה ממש כייף לשמוע אותך ולראות את ההשקעה שלך את מקסימה נכון בנות ??? מי שחושבת כמוני תרים את היד

הדרוש13

New member
אווו אביבית..../images/Emo9.gif טנק'ס...

אני שמחה לדעת שאת חושבת ככה..
תודה רבה...

הדרוש13

New member
והינה המכתב שצירפתי לה..../images/Emo26.gif../images/Emo20.gif

כתבתי אותו ממש מהלב-כל מה שיש לי להגיד לה..
ירדנוש [שם בדוי], ילדה מדהימה שלי, רק אתמול גיליתי שעוברת עליך תקופה לא הכי טובה בעולם-תקופה דיי רעה. וזה נורא עצוב לי לדעת שאת עצובה, לכן גם הכנתי לך מתנה קטנה כדיי שתיזכרי תמיד להיות אופטימית, לחייך, לצחוק, להנות ולהודות על החיים! אני מקווה שמה שהכנתי לך יעלה לך מיליוני חיוכים על הפנים, כי זו בעצם המטרה שלי! וכל פעם שתיהי מבואסת, תוכלי להסתכל במה שהכנתי לך ולחזור להיות מאושרת-כמו שצריך! אבל אני מקווה שהמתנה הזאת לא תשמש אותך יותר. [זאת אומרת שאני מקווה שבחיים לא תיהי עצובה!]... אמ...אני לא רוצה להוסיף יותר מדיי כי את כל מה שאנ ירוצה להעביר ולהגיד לך בעצם יש כבר במתנה, אז... אני רק ידגיש ויזכיר לך בפעם המיליון ש...ש...ש...ש... אני אוהבת אותך ברמות שאת בכלל לא יכולה לתאר, את חשובה לי בטירוף ואת חלק יקר ומאוד מאוד חשוב בחיים שלי, החיים שלי לא היו ניראים ואתו דבר בלעדייך-באמת!!! ואני חולה עליך ויעשה הכל בשבילך! ותזכרי תאאאמיד אבל תאאמיד תאאמיד שאני פה לצידך ובשבילך ולא משנה איפה, מתיי, למה ואיך! תזכרי שמתיי שאת צריכה אותי-אני בשבילך פה תאאאאמיד! בכל מקום ובכל זמן ושעה. [אפילו באמצע הלילה אם צריך!]... את תאאמיד יכולה לבוא אליי אם עצוב לך, קשה לך, את מבואסת, או שסתם בא לך לעשות שיחת בנות..:) שלך לנצח ולתמיד-הדר!
נו..איך
חח

limooor

New member
כל כך אמיתי ורואים שנכתב

מאהבה ודאגה
מקסים כל הכבוד לך

למעלה