שאלונים/משחקים בפורום

Carmel hemi

New member
אנייי ברוצ'

היה' שווה לחזור לפורום רק בשביל הפינה שלך כפרוני הכי פטפטן: נמ.. נולי סביחושלי אושרי וערן חח כולם חוץ מדמוש מדבר שטויות: נולי.. יש לו יציאות מוזרות: נמ.. נולי [מישהי זוכרת מהקדם? "יש המון הרגשה, פיל, שזה אותו דבר בעצם..] הכי שובב: אנערף.. הכי סטייליסט: דאאא נול מסתובב הכי הרבה בקניון: נול?! יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: נמ... אושרי ערן אביחי אדם ושרון [כולם בקצרה] מתפח את עצמו: כולם הכי נדיב: ביח? הכי רגיש:ביח הכי אוהב שוקולד: חחחחחח דייייי זה ניהיה' מוגזם לא יודעת חח סתם נול הכי שמנמן: ביחחח כפרעליו התספורת הכי יפה: נול וגם אביחי עשה יפה ואוש וערן ואדם נוווו דיי לא יכולה **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: נמ.. לאידעת עשה את זה הכי הרבה פעמים: חחחחחחחחחחחחחח בגד פעם בחברה שלו: לא יודעת עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: אה...... נראה לי ערן כי הוא הת''א והכי הרבה במועדונים? הכי חרמן: ברוצ'? הגבר האידיאלי: חח כולם יש לו את התחת הכי שקסיייי: ברוצ בשבילך- אדם השפתיים המושלמות: אוש הרביץ פעם לבת: חחחחחחחחחחח עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי: שהכיר אותי ואת תושש אביחי: שהכיר את נטלולה אדם: שהכיר את ברוצ'''''' ואורררררר שרון: שהכיר את... מי אוהבת את נול?! ערן:שהכיר את קורין

Baruush

New member
../images/Emo20.gif יאיי יפה שלי אוהבת אותך המוון

גררררררר דמדםםם :)

עונהה==]]

הכי פטפטן: אושרי מדבר שטויות: אושרי יש לו יציאות מוזרות: אושרי הכי שובב:אביחי הכי סטייליסט: שרוןן מסתובב הכי הרבה בקניון:ערן יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: שרון מתפח את עצמו: שרון הכי נדיב: אדפ הכי רגיש:אדם הכי אוהב שוקולד: אושריי הכי שמנמן: ביחושינו התספורת הכי יפה: ביחושש.. אהובי מהביצפר עשה אותו תספורת שאני רואה אותוו אני מתהההההה **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: אביחי עשה את זה הכי הרבה פעמים: אדם בגד פעם בחברה שלו: ערן עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: אדם הכי חרמן:ביחושש הגבר האידיאלי: שרון יש לו את התחת הכי שקסיייי: אושריי השפתיים המושלמות: שרון הרביץ פעם לבת: אף אחדד עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי:15 אביחי:13 אדם:15 שרון:14 ערן:15 ולסיוםםם.. [זה רק לבנות..] התמונה הראשונה שראיתם של הבויז או של אחד מהם והתאהבתם.

נטוש321

New member
לא מרגישות קצת מגעילות?

כאילו לא ניראה לכן שזה לא יפה בכלל????

ירדוששש

New member
שמעי נטע מאמי...

באמת אני באה ברוח טובה. חמודה עם יש לך כולשהי בעיה עם הפורום או עם המשחקים שאנחנו מארגנות כאן או איתנו בכלל , על תגיבי , עשי טובה. ואני לא באה לריב , זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות!

נטוש321

New member
זה לא קשור בגרוש ואת יודעת את זה!

את לא מבינה כמההההההה אני מנסה לא להתפוצץ פה אבל זה ניראה לכן יפה? כאילו איך אתן מעיזות בכלל לקרוא לעצמכן מעריצות ולענות על זה?!....איכס זה מה שיש לי להגיד...פשוט חבל...

נטוש321

New member
מה הרעש?

זה ל-א יפה! אם הם יכנסו(ויש לי מה להגיד בנוגע לזה ואני לא יגיד!) ויראו את זה את לא חושבת שהם יעלבו?

ירדוששש

New member
בסדר , אבל צריך להבין שזה רק משחק.

אין שום דבר לא יפה במשחק נכון , גם בעייני השאלות עברו את הגבול , [ברוש נשמה שלי לא נגדך]. ITS JOST GAME. אז מאמי , תחשבי על זה זה לא שעשינו משהו רע. :)

נטוש321

New member
תחשבו מה שאתן רוצות...

לדעתי זה מגעיל...ואני בטוחה שגם אם הם יראו את זה הם יחשבו שזה מגעיל ובלי קשר לתינוקות או לא

Baruush

New member
../images/Emo20.gif טוב תקשיבוו לי טוב טובב! ../images/Emo20.gif

אם יש לכן בעיה אם מה שאנחנו כותבות- אתן יכולות ללכת. אף אחד לא כריח אתכם להישאר פה! ושתדעו לכם שזה ממש מגעיל מה שאמרתם. אולי אתן תינוקות ויש לכן בעיה אם זה!!!!! והם יצחקו ולא "ייעלבו". זה לא שכתבנו שהם כל יום מזדיינים הין 2 ל 4 !!!!!!!! נכון?! יופי!!!!!! ושתדעו שגם אני מהרשמיי.. וגם דברים מהסוג האלה הייתי כותבת ועובדה שלא היו מעירים לי! אז חמודות- תתחילו להירגעעעע! וסורי על הדיבור פשוט אני ממש עצבנית..

נויקיי

New member
כככנסוו ע=כ=ש=י=ו

איככככככ ימגעילוותת אתן עוד קוראוות לעצמככןן מעריצות?! הייתי אומרת שהגזמתן עלק אביחי שמן "אבל הוא רזה קצתת" הוא לא שמן אינעל העולם יש לו שרירים אל תעצבנו אותי טוב? עלק אביחי הרביץ פעם אחת לבת..ואי מכות להביא לכן

בנות הן באמת צודקות..כנסו..

אם הם יכנסו ויראו את זה?! מה הם יחשבו?@!?! תחשבו קצת.. בר זה לא דווקא נגדך
בגלל זה אני לא עניתי..סורי מקווה שאת לא נפגעת או משו'..

מורי9

New member
עונהנהנהנה!!

הכי פטפטן:נמנמ.. אושי ?! מדבר שטויות:חח.. אממ.. כ-ו-ל-ם יש לו יציאות מוזרות:אדם.. "ערן בבקשה בבקשה תחתום לי" וואי איך נקרעתי הכי שובב:אדם הכי סטייליסט: שרון וערן מסתובב הכי הרבה בקניון: אביחי ושרון יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]:ערן מתפח את עצמו:כ.ו.ל.ם הכי נדיב:אביחי ? הכי רגיש:אביחי הכי אוהב שוקולד: אושרי ושרון הכי שמנמן:אממ.. ביחוש אבל הוא לא שמנמן הוא שרירי :p התספורת הכי יפה:אדם **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות:ערן או שרון עשה את זה הכי הרבה פעמים: ? בגד פעם בחברה שלו: לא יפה לא יפה!! עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: כולם חוץ מערן.. הוא לא משתכר! הכי חרמן:שרון ? הגבר האידיאלי: כפרווווט שלי כל הבויז יש לו את התחת הכי שקסיייי:אדםם השפתיים המושלמות:אדם הרביץ פעם לבת: חח.. לא יודעת עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי:15 אביחי:14 אדם:14 שרון:14 ערן:15 חח.. שאלות שאין לי מושגג עליהן#!

עונה>>>

הכי פטפטן:אושרי מדבר שטויות:אדם יש לו יציאות מוזרות:אדם הכי שובב:לא דעת הכי סטייליסט:שרון/ערן מסתובב הכי הרבה בקניון:ערן יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]:שרון/ערן מתפח את עצמו:נולי/ערן/אושרי הכי נדיב:נולי הכי רגיש:אדם הכי אוהב שוקולד:אושרי הכי שמנמן:אביחי התספורת הכי יפה:ערן/שרון **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות:וואלה לא דעת עשה את זה הכי הרבה פעמים:מאיפה לי בגד פעם בחברה שלו:------ עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור:אביחיאני חושבתץ.... הכי חרמן:מאיפה לעי הגבר האידיאלי:שרון/ערן יש לו את התחת הכי שקסיייי:מאיפה לי... השפתיים המושלמות:שרון/ערן/אדם הרביץ פעם לבת:-- עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי:---------19/20 אביחי:---------20 אדם:-----------22 שרון:----------20 ערן------------20

למעלה