../images/Emo20.gif משחק הסוסיצאיות- חלקי גוף ../images/Emo20.gif
טוב תקשיבו.. אני רואה שאתם מאוד אוהבים את המשחק הזה אז אני הופכת את זה לפינה חדשה שיליי
ולפני שאני ממשיכה תקשיבו שניה. נראה לי לא הבנתן כ"כ את המשחק. מלא פעמים אתם כותבים "לא יודע/ת" או כותבים פרצוף או לא עושים כלום. אין דבר כזה.. תענו. זה לא צריך להיות הכל נכון. זה מה שאתם חושבים. מה הכי מתאים למי. אז תענו- על הכל. למי שלא זוכר או לא יודע, צריך לשלים כל פעם מישהו מהבויז שהכי מתאים לקטגוריה שנתתי. הכי פטפטן: מדבר שטויות: יש לו יציאות מוזרות: הכי שובב: הכי סטייליסט: מסתובב הכי הרבה בקניון: יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: מתפח את עצמו: הכי נדיב: הכי רגיש: הכי אוהב שוקולד: הכי שמנמן: התספורת הכי יפה: **הדברים הבאים קצת לא במקום
ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: עשה את זה הכי הרבה פעמים: בגד פעם בחברה שלו: עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: הכי חרמן: הגבר האידיאלי: יש לו את התחת הכי שקסיייי: השפתיים המושלמות: הרביץ פעם לבת: עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי: אביחי: אדם: שרון: ערן: ולסיוםםם.. [זה רק לבנות..] התמונה הראשונה שראיתם של הבויז או של אחד מהם והתאהבתם.
טוב תקשיבו.. אני רואה שאתם מאוד אוהבים את המשחק הזה אז אני הופכת את זה לפינה חדשה שיליי