שאלונים/משחקים בפורום

Baruush

New member
../images/Emo20.gif משחק הסוסיצאיות- חלקי גוף ../images/Emo20.gif

טוב תקשיבו.. אני רואה שאתם מאוד אוהבים את המשחק הזה אז אני הופכת את זה לפינה חדשה שיליי :p ולפני שאני ממשיכה תקשיבו שניה. נראה לי לא הבנתן כ"כ את המשחק. מלא פעמים אתם כותבים "לא יודע/ת" או כותבים פרצוף או לא עושים כלום. אין דבר כזה.. תענו. זה לא צריך להיות הכל נכון. זה מה שאתם חושבים. מה הכי מתאים למי. אז תענו- על הכל. למי שלא זוכר או לא יודע, צריך לשלים כל פעם מישהו מהבויז שהכי מתאים לקטגוריה שנתתי. הכי פטפטן: מדבר שטויות: יש לו יציאות מוזרות: הכי שובב: הכי סטייליסט: מסתובב הכי הרבה בקניון: יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: מתפח את עצמו: הכי נדיב: הכי רגיש: הכי אוהב שוקולד: הכי שמנמן: התספורת הכי יפה: **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: עשה את זה הכי הרבה פעמים: בגד פעם בחברה שלו: עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: הכי חרמן: הגבר האידיאלי: יש לו את התחת הכי שקסיייי: השפתיים המושלמות: הרביץ פעם לבת: עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי: אביחי: אדם: שרון: ערן: ולסיוםםם.. [זה רק לבנות..] התמונה הראשונה שראיתם של הבויז או של אחד מהם והתאהבתם.

===>כולם ניכנסים<===

בקטנה עלינו.. שם: שם משפחה : איסיקיו: שין: אתר: אימייל: מסנג'ר: גיל: וזהו... ואני יענה.. שם:צליל שם משפחה :מי שיודע יודע.. איסיקיו:306797200 שין: http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=318254 אתר : www.adm5.tipo.co.il אימייל: [email protected] מסנג'ר : לא שםם הרבה אפשר להגיד בקושי שם [email protected] גיל : 13 וחצי וזהו =] עכשיו כולם עוניםם ;] נ.ב מי שרוצה שישים תמונהה

עונהנהנה../images/Emo85.gif../images/Emo20.gif

שם: תמי שם משפחה : סנדלר
איסיקיו: 310491176 שין: אין לי חח אני שונאת שינים.. אתר: כנ"ל.. אימייל: אני לא ממש משתמשת בו מסנג'ר: מחקתי אותו מזמן חח גיל: 13 +

אנייי

שם:לינוישם משפחה :עזרא איסיקיו: 342898522שין: http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=163833 שמתי קישורר.. עיצוב חדשש אתר: אמממ בנתיים אין ליי אימייל: [email protected] מסנג'ר: אייןן לי גיל: 14 7 חודשים ו19 ימיםם

Baruush

New member
../images/Emo20.gif עונהההההה :) ../images/Emo20.gif

שם: בר [נכון? זה השם שלי? כןן..! לא?] שם משפחה : געדי איסיקיו: 288548257 שין: אין אתר: אין אימייל: [email protected] מסנג'ר: [email protected] גיל: 13

yafit93

New member
עונההה

שם:יפית שם משפחה : זרבאילוב איסיקיו:325928978 שין: http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=313189 אתר: אין אימייל: [email protected] מסנג'ר: תבקשו ממני למה זה של אחי גיל: 15

עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

הכי פטפטן:אושרי שלי...
מדבר שטויות:אביחי...לפעמים...חח יש לו יציאות מוזרות:אמ...כולם
הכי שובב:דמדם הכי סטייליסט:ערנוש
מסתובב הכי הרבה בקניון:ש=ר=ו=ן= יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]:אדם מתפח את עצמו:כולם
הכי נדיב:כולם
הכי רגיש:ביחו'ש הכי אוהב שוקולד:ש=ר=ו=ן= הכי שמנמן:אפחד..הלוואי להיות שמנמנה כמוהם...חח התספורת הכי יפה:דמדם

עונהההה

הכי פטפטן: כולם מדבר שטויות: ביחוש דםדם ונולי יש לו יציאות מוזרות:רני הכי שובב: אושי הכי סטייליסט:רני מסתובב הכי הרבה בקניון: ביחוש ונולי יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]:אושי מתפח את עצמו: כולללללללםםםםםםם הכי נדיב: כולם הכי רגיש: אושי הכי אוהב שוקולד: אושי הכי שמנמן: מה זאת השאלה הזאת אבל נראה לי שביחוש אבל הוא רזהההההה (גם אני רזיתי מאוד) התספורת הכי יפה: של כולם כל אחד והמראה שלו **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: ביחוש עשה את זה הכי הרבה פעמים:אפ'חד בגד פעם בחברה שלו: לא יודעת עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: אושי ביחוש ערנצוק דמדם ונוטלי בקיצ קצ כולם הכי חרמן:ביחוש הגבר האידיאלי: אושי יש לו את התחת הכי שקסיייי: אושי השפתיים המושלמות:אושי הרביץ פעם לבת: כולם עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי:16 אביחי:15 אדם:17 שרון:16 ערן:16

ירדוששש

New member
חח איזה שאלות.. טוב עונהההה:)

הכי פטפטן: אדם מדבר שטויות: אדם חחחחחחחחח יש לו יציאות מוזרות: אדם[; הכי שובב: אושי הכי סטייליסט: שרוניי מסתובב הכי הרבה בקניון: אושי ושרון יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: שרון:) מתפח את עצמו: כולם הכי נדיב: ביחוש..? הכי רגיש: ביחוש הכי אוהב שוקולד: שרוני הכי שמנמן: חחחחחחחח דיי זה מעליב... התספורת הכי יפה: שרון:) **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: כולם עשה את זה הכי הרבה פעמים:
בגד פעם בחברה שלו: אפחד..
עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: מי לא עושה שטויות כשהוא שיכור..?
הכי חרמן:
דייייייי אני לא יכולה לענות על זה... הגבר האידיאלי: נולי יש לו את התחת הכי שקסיייי:
ד'מוש חחחחחחחחחחחחחחח השפתיים המושלמות: אחח אדםם
הרביץ פעם לבת: חחחחחחחחחחחחחחחחח המ.. אפחד
עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי: 15 אביחי: 13 אדם: 16 שרון: 16 ערן:15

Baruush

New member
../images/Emo20.gif טוב.. אז ני יענה... ../images/Emo20.gif

הכי פטפטן: נמ.. נולי מדבר שטויות: אושרי יש לו יציאות מוזרות: אושריי "נו... דיי.. אני לא יכול.." [בקול סנובי] הכי שובב: אדם הכי סטייליסט: שרון מסתובב הכי הרבה בקניון: אושרי ונולי יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: אושרי מתפח את עצמו: שרון הכי נדיב: ערן הכי רגיש: אביחיי הכי אוהב שוקולד: שרון הכי שמנמן: אביחיי... [נראה לי לי.. הוא מלא כזה..] התספורת הכי יפה: דמדםםם!!!!!!!!!! **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: אביחי עשה את זה הכי הרבה פעמים: נולי בגד פעם בחברה שלו: ערן [?!] חח סתאאם עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: אושרי הכי חרמן: גרררררר אדםםםםםםם! הגבר האידיאלי: א=ד=ם יש לו את התחת הכי שקסיייי: דמדםםםםםםם השפתיים המושלמות: אדםםם הרביץ פעם לבת: אביחי.. עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי:14 אביחי:13 אדם:14 שרון:15 ערן:15 ולסיוםםם.. [זה רק לבנות..] התמונה הראשונה שראיתם של הבויז או של אחד מהם והתאהבתם. התמונה מצורפת.. בעיקרון התאאהבתי בהם שראיתי את הקליפ.

עונהה בשבילל אהובתי ברושש=]=]

הכי פטפטן:נמנמנמנמ אדם[!?]
מדבר שטויות:נממננמנמ כל אחד מדבר שטיות חחח
יש לו יציאות מוזרות:אוש...4 מה 4? אהה 4 חעחעעח כפרות עליו
הכי שובב:דמוששש =]=]
הכי סטייליסט:בעלי נולון :][:
סתובב הכי הרבה בקניון:נול אוש וביח
יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]:נול ואושיי
מתפח את עצמו:כ-ו-ל-ם!
הכי נדיב:שרון ורני..
הכי רגיש:ביחיי שלי :]
הכי אוהב שוקולד:אוש ונול
הכי שמנמן:ביחח כפרעליוו אבלל הוא רזה קצת
התספורת הכי יפה:של רני ונול **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.**
היה לו הכי הרבה חברות:אממ רגע בוא ניספור..מאיפה אני יודעת למה אני אמא שלהם!?
עשה את זה הכי הרבה פעמים:אני ונול...חחחחחחחחחח סתם אנערף
בגד פעם בחברה שלו:אני..לא יודעתת!
עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור:חחחחחחחח לא יודעת כולם עושים שטויות.
הכי חרמן:ביח ונול...נול:"אם תפתחי קצת יותר את החולצה את תיהי יותר מעניינת " כפרעליו
גבר האידיאלי:ברררררורר שנול
יש לו את התחת הכי שקסיייי:נול ודמדם
השפתיים המושלמות:של ביח נולל ואדם הכי הכי
הרביץ פעם לבת:מנערףףףףףףףףף עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה-
אושרי:נממ 16 ניראלי
אביחי:נמנמננממנ גם 16
אדם:17 ניראה לי
שרון:16
ערן:15

עונההה =]]

הכי פטפטן : ביחו'שש מדבר שטויות: אושי יש לו יציאות מוזרות : דמו'שש
הכי שובב: אושי הכי סטייליסט : נולי.. מסתובב הכי הרבה בקניון : נולי יש לו קול הכי יאפה:דמוששש מתפח את עצמו : נולי. הכי נדיב : ערנצו'ק הכי רגיש : דמו'ש
הכי אוהב שוקלד : אושי.. הכי שמנמן: ביחו'שש התספורת הכי יפה : דמו'ש
הוא כולו יאפהה=]] ********************************************************************* מאיפה החלק הזה בא לךך ?? חח חרמניה קטנה טוב אני יענהה.. היה לו הכי הרבה חברות : נולי. עשה את זה הכי הרבה פעמים : ביחו'ש בגד פעם בחברה שלו : נאממ.. לא נירא לי שמישהו עשה את זה.. עשה שטויות:ביחו'ש הכי חרמן : ביחו'ש הגבר האידיאלי : דמו'שש
יש לו את התחת הכי שקסי : דמו'שש
השפתיים המושלמות : ערנו'שש. הרביץ פעם לבת : אושי =// ? ********************************************************************* יאא לאן את חודרת תהיי בריאה יאלה נענה על זה .. דמו'ש:15 אביחי : 14 נולי : 15.5 אושי : 15 ערן:15.777 חח ראיתם איזה דיוקק ?? ***לסיום*** והתמונה?? של דמו'שש אבל בארור שאני מאוהבתת בכולםם !!=]]

עונה

הכי פטפטן: ערן מדבר שטויות: ... יש לו יציאות מוזרות: ערן הכי שובב: אדם הכי סטייליסט: אדםםםם ושרון מסתובב הכי הרבה בקניון: שרון ואביחי יש לו ת'קול הכי יפה [בדיבור לא בשירה]: שרון מתפח את עצמו: אדם ושרוןן הכי נדיב: אביחי הכי רגיש: אביחי הכי אוהב שוקולד: שרון =] הכי שמנמן: אביחי התספורת הכי יפה: אדם **הדברים הבאים קצת לא במקום :) ראו הוזהרתם.** היה לו הכי הרבה חברות: אביחי עשה את זה הכי הרבה פעמים: אדם אביחי ושרון ח בגד פעם בחברה שלו: שרון חח עשה שטויות [אם אתם מבינים] שהיה שיכור: כולם הכי חרמן: אדם ואביחי הגבר האידיאלי: אדם .. ואביחי =] יש לו את התחת הכי שקסיייי: אדם השפתיים המושלמות: א-ד-ם הרביץ פעם לבת: חח ערןן עכשיו תרשמו באיזה גיל ואיפה אתם חושבים שכל אחד מהבנים התנשק בפעם הראשונה- אושרי: 15 אביחי: 14 אדם: 13.5 ח שרון: 14 ערן: 14

למעלה