שאלות קטנות וכו'

Lironwe1123

New member
For Whom The Bell Tolls

למי צלצלו הפעמונים? מישהו יכול לספר לי בקצרה על מה מסופר בספר... תודה.

toao

New member
בעייה קטנה...

לעתים קרובות אני נתקל בספרות מתורגמת בשפה העברית, אך אני מתקשה למצוא את שמו של הספר בשפת המקור (כיוון שלעתים קרובות נהוג לשנותם בתירגום), או את שם המחבר (בשל איות מורכב). האם יש לכם אי אילו הצאות לפתרון? או אתרים בהם שמות הספר ו/או המחבר בעברית מופיעים לצד שמותיהם המקוריים? בתודה מראש, ארבל

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif אפשר בבקשה מידע

על ספרי מתח\אימה שלא יצא סרט בעקבותם (או הפוך). ממ..אני חושבת שזה כולל את שפרי סטיבן קינג למיניהן... אבל אני בטוחה שיש עוד רבים וטובים (שמות מוכרים או משהו)

MaddyD

New member
אפשר המלצה

לספרים אולי עלילתיים אולי ספרי דיון שדנים בפילוסופיות גדולות ומפורסמות [מקווה שאתם מבינים] אבל אם אפשר כמובן המלצות לספרים שנחשבים 'רבי מכר' שכן אני את הספרים שלי עקב תקציב מוגבל קוראת רק מהסיפריה הציבורית, המרחב שם מאוד רחב אך עדיין לא מספיק המון תודה מראש!!!

סאתאר

New member
שאלה..?

אני כותב ספר,כן אני יודע שזה לא המקום לפרסם את מה שכתבתי ולכן אני גם לא עושה את זה אבל ישנם אנשים פה שמתנדבים להיות שותפים להתהליך הכתיבה ולקבל פעם בכמה זמן פרקים חדשים על מנת להביע את דעתם?

ronengilboa

New member
?

הספר נכתב ע"י המינגווי והוא עוסק במלחמת האזרחים בספרד והוא מצויין, כמו שאר ספריו של האיש

אנרכיה

New member
קרה לי פעם אחת..

חיפשתי את שם הספר 'מועדון האידיוטים' של ג'ונתן קו חיפשתי בגוגל את שם הסופר והגעתי לכמה ספרים שהוא כתב שם כבר הבנתי מהספר שחיפשתי. אני חושב שכמעט בכל ספר מתורגם תמצא את שמו של הסופר גם באנגלית ככה שגם תקבל איות נכון לשם שלו באנגלית.

hastings

New member
תלוי של מי, תלוי באיזו שפה

פרטים בבקשה. אם מדובר על עברית הסיכויים קטנים משתי סיבות: א. מחסור בכוח אדם / כסף / מניעים להעלות יצירות לרשת; ב. זכויות היוצרים של המחברים ו/או ההוצאות לאור שהוציאו תרגומים.

Guy K

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

להודעות כאן יש קצב מהיר - לכן נושאים קשורים מחוברים אחד לשני.

PaintedBlack

New member
אני אשמח להשתתף

גם אני כותב חובב בעצמי, ומוכן להתנדב ולהביע את דעתי. הנה האימייל שלי לכל דבר נוסף ran.m.cohen@gmail

Guy K

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

נשמע לי דווקא רעיון מצוין: כמה סופרים מתחילים שולחים לחברי הקבוצה המצומצמת שלהם את מה שהם כותבים, מעבירים ביקורת ומשתפרים. זה הרבה יותר מוצלח לטעמי מפורומים ואתרים לכותבים מתחילים. האינטימיות שבקבוצה קטנה בה, בניגוד לאתרים הפתוחים לכל דכפין, עושה את ההערות והביקורות הרבה יותר רלבנטיות.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מקפיצה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עזרו לי בבקשה..

למעלה