מישהו שם לב למה שקרה לפתוז?

מצב
הנושא נעול.

טוארג

New member
../images/Emo18.gifמישהו שם לב למה שקרה לפתוז?

טרוריסטים מטומטמים.

fireman

New member
כן, היןם בבוקר נפרץ אחד

טרוריסטים מטומטמים.
כן, היןם בבוקר נפרץ אחד
השרתים של תפוז והושארה בהם ההודעה שכולכם בטח תוכלו לראות טרם ידוע מה עלה בגורל החומר שנמצא בשרת. נקווה שהכל שם.

תבדוק אם זה לא אחד מהכותבים פה

כן, היןם בבוקר נפרץ אחד
השרתים של תפוז והושארה בהם ההודעה שכולכם בטח תוכלו לראות טרם ידוע מה עלה בגורל החומר שנמצא בשרת. נקווה שהכל שם.
שרצה להתקבל לפתוז ונדחה על-ידך. הרי אתה יודע את מי לא רצית לקבל לפתוז.

עוד טרול אחד

עוד טרול אחד
לא סתם ישנו ביטוי האמור:" האדם רע מנעוריו", אלא שרוב בני האדם לומדים להיות בני אדם ויש כאלו שכל העונג שלהם הוא להזיק. זו בעיה בלתי ניתנת לפתרון אלא רק לחפש דרכים למנוע מהם את התענוג להזיק.

elians

New member
נשבע לכם זה לא אני ../images/Emo3.gif

נשבע לכם זה לא אני

סתם סתם למרות שהמערכת של תפוז הכי לא מאובטחת שיש. לא פגעתי .. דרך אגב אני בכלל יש לי הרשאה להכנס לפתוז ?

ערן: הספקתי לראות את ההודעה שלך

שמחקת לעצמך. אני עדיין לא מוציא מכלל אפשרות את מה שכתבתי לעיל. כל מי שנדחה לפתוז, הוא בגדר חשוד.

fireman

New member
לא מחקתי לעצמי אף הודעה....

שמחקת לעצמך. אני עדיין לא מוציא מכלל אפשרות את מה שכתבתי לעיל. כל מי שנדחה לפתוז, הוא בגדר חשוד.
בדיוק סיימתי לכתוב אחת ההודעה שמחקתי היא של האוטובוס הפרובוקטיבי יסלח לי לי ידידנו buslover אך יש בפורום לא מעט ילדים שלא ראוי שיראו את זה. שבוע טוב אביתר, עפ"י מידע שאנחנו מקבלים מדובר כנראה בערבים

אם כך, קבל את הפורעים !!!!!!!!!!!!!

בדיוק סיימתי לכתוב אחת ההודעה שמחקתי היא של האוטובוס הפרובוקטיבי יסלח לי לי ידידנו buslover אך יש בפורום לא מעט ילדים שלא ראוי שיראו את זה. שבוע טוב אביתר, עפ"י מידע שאנחנו מקבלים מדובר כנראה בערבים
אם כך, קבל את הפורעים !!!!!!!!!!!!!
הנה הפורצים: בואו נגנוב להם את האוטובוס ! רבותיי: זה מרצדס !

הנה ההודעה שנמחקה לך...

הנה ההודעה שנמחקה לך...
גולש/ת יקר/ה! התקבלה תגובה חדשה להודעתך בנושא 'תבדוק אם זה לא אחד מהכותבים פה' בפורום של תפוז תחבורה ציבורית נושא התגובה: אביתר, הפריצה בוצעה לשרת מאת: fireman לחץ כאן על מנת לעבור לתגובה החדשה בברכה, צוות תפוז אנשים

fireman

New member
כנראה נבלעה ע"י המערכת....קורה

הנה ההודעה שנמחקה לך...
גולש/ת יקר/ה! התקבלה תגובה חדשה להודעתך בנושא 'תבדוק אם זה לא אחד מהכותבים פה' בפורום של תפוז תחבורה ציבורית נושא התגובה: אביתר, הפריצה בוצעה לשרת מאת: fireman לחץ כאן על מנת לעבור לתגובה החדשה בברכה, צוות תפוז אנשים
כנראה נבלעה ע"י המערכת....קורה
אני לא מחקתי בכל אופן

ישראל ב

New member
מה לעזאזל קרה?

טרוריסטים מטומטמים.
מה לעזאזל קרה?
לא הייתי כאן כמה ימים כי הייתי מחוץ לבית (אני עובד בשמירות ואבטחות בינתיים ולצערי הייתי צריך לעבוד בסופשבוע הארוך הזה) ואני לא יודע מה קרה. מישהו יכול לספר מה קרה?

מצב
הנושא נעול.
למעלה