המלצות

Psycho BuZZ

New member
../images/Emo18.gif המלצות

במשך 72 השעות שהשרשור הזה יישאר בעמוד הראשי אני אעדכן אותו מדי פעם עם המלצות (דברים חדשים בעיקר), כשיהיה לי זמן בין לארוז ללהעביר את כל הבית לדירה החדשה. תמליצו גם על דברים משלכם ותרגישו חופשיים לבקש כל דבר שימצא חן בעיניכם בפרטי. J Dilla - Ruff Draft EP 01 00:18 Intro 02 02:11 Lets Take It Back 03 02:42 Reckless Driving 04 02:34 Nothing Like This 05 02:44 The Money 06 00:49 Interlude 07 02:28 Make'em Nv 08 00:45 Interlude 09 03:43 Crushin (Yeeeeaah!) 10 00:52 Shouts 11 00:48 Intro (Alt) 12 02:20 Wild 13 04:25 Take Notice 14 01:47 Shouts (Alt) Totals 14 28:26 min עבודה מאוד נדירה של ג'יי דילה מקבלת הוצאה מחודשת ב-Stones Throw וכוללת 4 שירים מתקופת ההקלטה (2003) שלא נכנסו לגרסא המקורית (טראקים 11-14, כולל גרסאות שונות לאינטרו והאאוטרו). 28 דקות ממש נעימות לאוזניים, תמיד טוב לשמוע את ג'יי די מראפרפ. לדיג'יים מעריצי דילה שבינינו, ההוצאה המחודשת תכלול את כל האינסטרומנטלים של ה-EP המקורי. למי שרוצה את זה, כרגע זמינה רק גרסא נקייה של ה-re-issue, אבל אין בעיה בלהשיג לינק לגרסא המקורית. ציינו מה מהם אתם רוצים
. כמו כן, יש לו כמה מועמדויות ב-PLUG Awards (פרסי המוזיקה העצמאית), כולל שתיים בקטגוריית אלבום ההיפ-הופ הכי טוב של השנה - האחד עבור Donuts והשני עבור The Shining. למי שאכפת, אפשר להצביע כאן.

Psycho BuZZ

New member
עוד המלצות

(Lupe Fiasco - Food & Liquor (Advance 1. Lupe Fiasco - Intro (3:01) 2. Lupe Fiasco - You My (3:49) 3. Lupe Fiasco - Ghetto Story (5:45) 4. Lupe Fiasco - Spaze Out (3:46) 5. Lupe Fiasco - Just Might Be Okay (Feat. Gemini) (4:23) 6. Lupe Fiasco - Trails And Tribulations (4:45) 7. Lupe Fiasco - Make Sure (3:35) 8. Lupe Fiasco - Real Recognize Real (2:43) 9. Lupe Fiasco - Hustlaz Song (3:56) 10. Lupe Fiasco - Never Lies (Feat. Jonah Matranga) (3:24) 11. Lupe Fiasco - No Place To Go (4:16) 12. Lupe Fiasco - Game Time (4:44) 13. Lupe Fiasco - Kick Push (4:10) 14. Lupe Fiasco - Slow Down (3:12) 15. Lupe Fiasco - Close Your Mind (Feat. Matthew Santos) (4:34) רק עכשיו התחלתי לחרוש על גרסת האדבנס שדלפה מתישהו במרץ-אפריל 2006, כי בעצם לא התייחסתי ללופה עד לזמן קצר לפני יציאת האלבום הרשמי. אני זוכר שכבר אז הכריזו אותו כמעולה ברחבי הרשת, והיו אפילו כמה אתרים שביקרו ודירגו אותו. בכל מקרה, מה שדלף היה אוסף השירים הזה שנוצר בתהליך ההקלטות של האלבום, חלקם לא היו מאושרים בכלל, חלקם לא גמורים, השמות לא נכונים, אבל רק בראש של לופה כי השירים עצמם מעולים ועשויים טוב. יש פה רק @ שירים שנכנסו לאלבום: Sunshine (טראק 2) Just Might Be Okay The Instrumental (טראק 10) Hurt Me Soul (טראק 11) Kick, Push American Terrorist (טראק 15) חוץ מ-"Trails And Tribulations" שנעשה על הביט של "Pressure" (שיר אחר לגמרי, בלי פזמון, בלי ג'יגה), כל שאר השירים מקוריים לגמרי וחדשים למי שלא שמע עדיין. מומלץ בטירוף, יש הרבה שירים יפים שחבל שלא נכנסו לאלבום, תצוגות פלואו מרשימות ביותר, ליריקס סוחפים, וביטים מפציצים.
אולי המנהלים ירשו לפרסם לינק כאן, מאחר וזה לא יצא בכל מקרה?

volatile

New member
../images/Emo45.gif מלך!

ראיון מעניין. לאל-פי יש טעם טוב במוזיקה ואומנים ובאמת אני חושב שהבדל מלייבלים אחרים בדף ג'וקס אתה יודע מה אתה הולך בגדול לקבל. אומנם ימי קאניבל אוקס ונזק פנטסטי כבר מאחורינו אבל עם ריליסים כמו מו'מגה והלס ווינטר בהחלט ישנה מגמה חיובית של חזרה למקורות. מהקטעים ששמעתי הדיסק החדש של אל פי הוא מגניב לגמרי. פלג.

אני אמליץ על זה שוב

DJ Unk - Walk It Out (Remix) (feat. Andre 3000 Of Outkast & Jim Jones) מדובר ללא ספק באחד משירים המעצבנים של השנה, אבל אין לי מושג איך הוא הצליח לגרום לאנדרה 3000 (שאלוהים יודע כמה הוא ממעיט לעשות ראפ בימים אלה) לבוא ולפזר קסם טהור על גבי הביט הזה, פשוט לגזור ולשמור. Lloyd ft. Andre 3000 & Nas - You (Remix) ביט נחמד, כולם בטח מכירים את הסימפול, אבל אם אני לא טועה זו הפעם הראשונה ששני הטיטאנים (נאס ואנדרה, לא הלויד הזה שנראה כמו מכור לקראק) האלה מתנגשים על אותו טראק, התוצאה מענגת.

ק ר ח

New member
תודה בנאד'ם

בואנה,אחרי שראיתי את הדבר הזה אני הולך לקנות את האלבום הזה.תודה.

Psycho BuZZ

New member
עוד לופה

Fahrenheit 1/15 Part III: A Rhyming Ape 1. Lupe Fiasco - Lupe The Gorilla 2. Lupe Fiasco - FNF Army Invades... 3. Lupe Fiasco - Happy Industries 4. Lupe Fiasco - I Don't Feel So Good 5. Lupe Fiasco - Heat Under The Babyseat 6. Lupe Fiasco - A Bathing Harry 7. Lupe Fiasco - Make Sure You Get A Shirt!! 8. Lupe Fiasco - Credits Rollin' On 24's 9. Lupe Fiasco - A Rhyming Ape Commentary החלק האחרון מסדרת המיקסטייפים Fahrenheit 1/15 שלופה הוציא לפני האלבום קיבל הוצאה מחודשת, כנראה כי הוא ממש טוב, וכי הוא יצא לפני במהדורה מוגבלת מאוד. הוא נשמע טוב על ביטים של גורילאז, וכתוספת בהוצאה החדשה יש פרשנות של לופה בו הוא מסביר במשך 23 דקות איך נוצר המיקסטייפ הזה. למי שלא שמע, כמוני, זה יכול להיות נחמד. משך המיקסטייפ עצמו הוא כ-16 דקות בלבד.

dune d

New member
Freedom Writers Live

Common, Kweli, Will.i.am בהופעה מצוינת לכבוד הסרט. Lupe Fiasco - Emperor's Soundtrack וידאו חדש, זה רק סנונית ממנו.

Psycho BuZZ

New member
אני חושב שזה כל הקליפ

והוא בכוונה בגרסא מקוצרת. אני חושב שלופה אמר פעם שהוא רוצה לעשות מיני קליפים לכל השירים שלא יקבלו קליפ רשמי, וכנראה שזה בדיוק מה שהוא התכוון אליו.

dune d

New member
יש מצב שזה כולו למרות שהוא יותר קצר

מהשיר באלבום.

Psycho BuZZ

New member
הפסקול של הסרט

כולל גם את השיר שאני חורש לאחרונה משום מה - "Officer" של הפארסייד. 01 : Common feat. will.i.am - A Dream 03:39 02 : Talib Kweli - Listen !!! 03:29 03 : Jeannie Ortega - It's R Time (Lenky Remix) 03:15 04 : Cypress Hill - When The Ship Goes Down 03:13 05 : Naughty By Nature - Hip Hop Hooray 04:26 06 : 2Pac - Keep Ya Head Up 04:26 07 : Gang Starr - Code Of The Streets 03:29 08 : Digable Planets - Rebirth Of Slick 04:22 (Cool Like Dat) 09 : The Pharcyde - Officer 04:02 10 : Montell Jordan - This Is How We Do It 03:58 11 : will.i.am - Colors 02:13 12 : will.i.am - Bus Ride 02:07 13 : Mark Isham and will.i.am feat. Miri Ben-Ari - 02:04 Riots 14 : Mark Isham - Eva's Theme 01:49 15 : Mark Isham feat. Miri Ben-Ari - Anne Frank 01:38 ..... 48:10 min

למעלה