צריכה עזרה

לוריי

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo35.gifצריכה עזרה ../images/Emo35.gif

אחרי קריאה ממושכת יותר בפורום,בירור מעמיק יותר ומסע חיפוש מפרך וסקר שוק בחנויות חזרתי אליכם עם ארבעה דגמים שאצטרך את עזרתכם לבחור דגם אחד.. אלא אם כן יש למישהו הצעה אחרת :) אז קודם כל הבנתי שאין טעם לקנות גיטרה ב500 ש"ח.. המוזיקה שאני רוצה לנגן היא בסגנון: רוק... לא כבד.. רוק כזה כמו היהודים, רד הוט צ'ילי פפרס, דנה ברגר, אבריל לאבין :), במיוחד להלחין שירים שכתבתי.. אממ.. פינק פלויד, אואזיס, אנוק, גוו גוו דולס, גרינדאי, פרל ג'ים, מאצ' בוקס 20 וכו'.. הדגמים הם: IBANEZ sa160Qm tg יקרה 1,982 אחרי הנחה.. IBANEZ gsa-60 אחרי הנחה 1,468 yamaha 112j rm אחרי הנחה 1,682 SILVERHEAD YC907 אחרי הנחה 1,300-1,400 למישהו יש אתר לסילבראהד? מה אתם אומרים על החברה הזאת? מחכה לתגובות הצעות וכו'.. תודה מראש

Papito

New member
סילברהד

סילברהד היא לא חברה "אמיתית" הכוונה, מרום משלמת סכום מסויים ליצרן גיטרות מסוים (ככל הנראה SAMICK) בשביל שייצר לה דגמים תחת השם סילברהד. לא תמצאי סילברהד בשום מקום אחר בעולם חוץ מבמרום. זה כמו שבסופרפארם יש את המותג LIFE שהוא מותג הבית, שכולל ממים מינרלים ועד צמרוני אזניים, ככה זה סילברהד, מותג הבית של מרום שמייצר מגיטרות בס עד למגברים של חשמליות וכיוב'

לוריי

New member
וזה שווה משהו?

כי המוצרים של לייף לא רעים.. השאלה אם זה ככה גם במקרה הזה?

Papito

New member
אם זה שווה משהו...

מדובר בגיטרות של ייצור המוני, אבל לא ברמה של ייצור המוני כמו גיבסון\פנדר\PRS\וכו' בסופו של דבר, האוזן והאצבעות שלך יחליטו, ולא המותג שרשום לך על ההדסטוק

talcbr

New member
פפיטו ?

מאיפה הידע הנרחב על סופר-פארם, יש לך קשר לרשת ?

לוריי

New member
ועוד משהו...

אמרו לי רק איבנז רק איבנז... אבל אז המוכר (המוכר של החנות שראיתי בה את הסילבראהד) הסביר לי שזה כמו שיש אנשים שיוציאו 600 שקל על נעליים רק כי יש להם את הסמל של נייק... אז ככה זה עם איבנז.. והוא אמר שאם אני רוצה איבנז ברמה של אותו דגם ספציפי של הסילבראהד זה מ4000 + כי לאיבנז אני משלמת גם על זה שכתוב איבנז.. יש אמת? זהו בנתיים...

Papito

New member
אני לא האדם לשאלות על איבנז...

אלא אם כן מדובר באפקטים

I m T h e O n e

New member
הבנאדם שאמר את זה

זיין את השכל, מצטער על הביטוי לאיבנז את ממש לא משלמת על השם. את זה אפשר להגיד על חברות כמו פנדר וגיבסון אבל על איבנז ממש לא. עובדה שלאיבנז יש גם גיטרות זולות בניגוד לפנדר וגיבסון. ויסלברהאד..מה הוא משווה אותם בכלל לאיבנז, סתם חברת חיקויים

Black Joker

New member
סילברהד= איבנז (?)

אין שום קשר בין שתי החברות הנ"ל. סילברהד היא חברה שמחקה בכלל את פנדר. בכל אופן, מותג או לא מותג, סילברהד היא גיטרה שציפיתי ממנה להרבה יותר, זאת-אומרת שחבל שהסתכלתי עליה פעם... עכשיו, בואי נעבור על הדגמים הנ"ל: הימאהה היא גיטרה טובה, אבל מאוד פשוטה. איבנז GSA60 היא גם מאוד פשוטה. לעומת כל הגיטרות שרשמת, האיבנז SA160 היא גיטרה טבוה מאוד, הרבה מתחילים שהתחילו עם הגיטרה הזו נהנו ממנה עד הסוף (ואני לא אומר את זה סתם...) את איבנז מאפיין הצוואר הדק והנוח של הגיטרה, סמכי עלי, הוא באמת נעים וכייף לנגן עם כזה צוואר.

dansh

New member
איבנז לא חברה שמחקה פנדר

היא חברה שמחקה מספר חברות... ויצא לי לנגן גם על הדגם של הסטראט והיא באמת הייתה לא משהו.... אבל...סתכל בהודעה למטה

dansh

New member
טוב, שוב פעם...

לכל אלה שאוהבים לקפוץ למסקנות לפי מותגים...אתם מוזמנים כולכם אליי הביתה בראש העין ולנסות את סילביה במו ידיכם! והפעם כשאני אומר את זה אני כבר לא אומר את זה רק על סמך דעותיי לפני שבוע יצא לי לנגן עם גיטריסט ממש תותח שעובד עם אמא שלי והבנאדם ניגן עליה וממש אבל ממש התלהב ממנה והעדיף לנגן עליה מאשר על האמריקן סטראט שלו (!) רק שאני לא רציתי "להחליף"... זה שהיא חברה של "חיקויים" לא אומר כלום על הרמה שלה... הדבר היחיד שזה אומר זה שאין לה עיצובים מקוריים... והפרט בקשר לזה שהם בכלל גיטרות של מרום הוא מאוד מעניין אבל הוא לא מצביע על הרמה גם.... ועכשיו אני גם יפרט קצת...ואני מדבר בקשר לדגם הספציפי שיש לי שזה ה"חיקוי" של איבנז, מה בקשר לדגמים האחרים אני לא יודע... דבר ראשון הגיטרה יכולה להחזיק בכיף שלוש שנים ומעלה בלי יותר מדי טיפולים מיותרים...אני איתה כבר שנתיים ואין עליה שריטה (חוץ מאחת שנגרמה באשמתי...), זה בקשר לעמידות שלה... מבחינת נוחות, הגיטרה נוחה לאללה, ממש בסגנון של איבנזים למיניהם... צוואר דק ונוח שאפשר לרוץ עליו ממש בכיף, היא גם קלה ובעלת גוף קטן...היא הרבה יותר נוחה מג'קסון למשל... צליל...הצליל מדהים בשביל המחיר שלה ולא ראיתי עוד גיטרה בטווח מחירים הזה שהיא כל כך ורסיטלית... יצא לי הרבה פעמים שלא יכולתי לנגן עם אפקטים ואני ממש לא צריך אותם עם גיטרה כזאת, באמת שלא... והיא גם יפה לאללה... וזהו...לדעתי (וגם לדעת אחרים) זאת גיטרה מעולה שמציאה המון ביחס למחירה, בטח שיותר מכל שאר ה"חברות חיקויים"... הרבה יותר משתלם להוציא אלף ומשהו על גיטרה כזאת מאשר כמה מאות שקלים על איזה סקוויר... ואני יודע שאני יצטרך לכתוב את כל זה עוד שבוע וחצי מחדש כשעוד מישהו יבוא עם יציאת "סילברהד זה סתם חרא..." אז לא חשוב...

I m T h e O n e

New member
אחי

גם לי יש גיטרה לא מוכרת, של Venson, תוצרת קוראה, גיטרה נוחה לאללה ממש נוחה ויש לה שני האמבקרים וסינגל ואני מת עליה, ניגנתי עליה 3 שנים ויש לה אחלה סאונד אפילו עם עיצוב מקורי אבל אין בכלל מה להשוות אותה לאיבנז. עכשיו כשאני מנגן עליה אחרי האיבנז פרסטיג' שלי זה עולם אחר לגמרי. שמע לא ניגנתי על החיקוי של סילברהאד לאיבנז אבל לחבר שלי היה סילברהאד חיקוי של לאס פול וזה היה חרא דבר, הוא מכר אותה אחרי שבוע. וגם לעוד חבר שלי היה סילברהאד חיקוי של סטראט וזה היה ממש לא משתווה לסטראט. זה נכון..לפעמים שווה לקנות חיקויים אבל תלוי איזה ועוד דבר, זה המון גם תלוי במגבר..אם יש לך מגבר טוב רוב הגיטרות ישמעו עליו טוב, ככה זה אצלי לפחות.

dansh

New member
כמו שאמרתי,

החיקוי לסטראט באמת חרא ולא יצא לי להתקל בלס פול אבל יש סיכוי שזה גם אבל.......תסתכל על החיקוי לאיבנז! וברור שזו לא איזה גיטרה דרגא א' שאנשים ממש מקצועיים השתמשו בה אחרי שנים של נגינה אבל היא בהחלט מספקת (והרבה יותר ממספרת!) בתור גיטרה ראשונה ל3 4 שנים...

12Bar

New member
אתה מאמין למישהו שעובד עם אמא שלך

ובא אליך הביתה?
קח את זה בהומור.

לוריי

New member
דיי נשארתי מבולבלת ../images/Emo4.gif

לא קיבלתי אתר על סילבר אהד וחוץ מהבלאק ג'וקר אף אחד לא המליץ לי על גיטרה מבין הארבע או על גיטרה אחרת מנסיונו האישי... אהה חוץ מדנש שגרם לי אולי בכל זאת לקחת את הסילבראהד.. אמממ.. נשארתי מבולבלת :)

the philosopher

New member
אני ממליץ על יד שניה...

אני אישית קניתי יד שניה (אמנם בקצת יותר מזה) אבל חבר שלי שראה אותה לא האמין שהיא יד שניה... ובטח לא על המחיר. אפשר למצוא דברים מעולים יד שניה, וכדאי, חבל להפסיד דברים כאלה.

the philosopher

New member
מודעות, לוחות, אפילו

חנויות שמחזיקות יד שניה יש בקישורים של הפורום לינקים ללוחות.. תחפשי בהצלחה, ותחזרי אם תצטרכי עזרה!

למעלה