"סינגל מטר"

• פותח הנושא danyo
  • פורסם בתאריך

danyo

New member
../images/Emo178.gif "סינגל מטר" ../images/Emo70.gif

אנחנו עדיין לא גלגל"צ. זה לא פורום של שירים אבל אנחנו מחפשים את הסינגל עם ה' הידיעה
כמה פעמים חשבנו לעצמנו לאן השבת
עוד פעם מסלול הבית
אולי נלך איתו??? די נמאס. צריך למצוא את המקום שאליו נגיע כל הזמן, בלי להתבאס שזה זורם מדי, קצר, בלי נוף. די!!!!
נכון, לכל אחד יש את הסינגל האולטימטיבי שלו. את הסינגל שהוא הכי
. את סינגל ה-
שלו, אולי בצפון, בדרום, במרכז ואולי אפילו אצלו בגינה... זה הזמן שכל אחד ואחד מהרוכבים והרוכבות יתנו את דעתם על הסינגל שמשגע את המדינה...סינגל משהו
, הסינגל עם הנוף הכי יפה
, הכי ארוך, הכי טכני, הכי ירידתי, שהכי מעלה את הדופק, שרמת האדרנלין בו עולה מעבר לקוים האדומים וחייבים בו
- כי אחרת זה מסוכן מדי. כן זה הסינגל אותו אנחנו מחפשים. אז רוכבים ורוכבות יקרים. שתפו אותנו בסינגל שאתם חושבים שהוא הכי טוב- כל אחד עפ"י דעתו ואהבתו. יש לספר (עם אפשר בלי צעקות
) בקצרה על הסינגל, רמת קושי, מרחק, זמן רכיבה, נופים, מקומות עצירה, קטעים טובים ששווים נסיעה... אם אפשר גם לצרף מפות/ תמונות... יעזור מאד
. אם נראה שיש היענות גבוהה אולי אפילו נוסיף פרסים (אולי יש מישהו שמוכן לתת חסות בעניין,
...), ואולי אפילו נארגן טיולים לסינגלים השווים. איך אומרים "יאללה בואו נזרום עם זה"
קדימה לשרשר. דן

steiff

New member
רמת נקרות

הסינגל שעובר על התוואי המקורי של דרך הבשמים בין מפער נקרות למצד נקרות. כיוון מומלץ: ממערב למזרח. אורך: כ 7 ק'מ. קושי טכני: טיפוס תלול ב-500 המטרים הראשונים. ירידה תלולה ב-500 המטרים האחרונים. שאר המסלול ברמה טכנית קלה עד בינונית. ייחוד: האווירה המדברית. השקט. שווה ביקור (1): לקראת סופו המסלול מתכנס לשפת המצוק של נחל נקרות. שווה לסטות ימינה עד קו המצוק ולעצור לתצפית. שווה ביקור (2): בור המים שסמוך למצד נקרות. שווה ביקור (3): תצפית פנורמית ממצד קצרה, בדרך ממצד נקרות למואה. סינגלים נוספים בסביבה: תוואי דרך הבשמים ברמת עבדת בין חורבות עבדת ל"לש'ביה" של בה'ד-1. תוואי דרך הבשמים שמטפס על צלע נחל עומר (בנפתול המזרחי) וממשיך משם הישר מזרחה עד לעיר הנבטית העתיקה - מואה.

רֶשֶף

New member
יוזמה מבורכת, אבל...

נראה לי שההודעה המסוגננת שלך אפעס... קצת מתפרצת לדלת פתוחה. מצד אחד, יש את אינדקס הטיולים, שאמנם תמיד צמא לטיולים נוספים וחדשים, אבל מכיל כיום רשימה די מפוארת של מסלולים מלווים בתמונות ותיאורים. חלקם כוללים סינגלים באיכות לא מבוטלת. מצד שני, אם אתה מחפש מקומות עם ריכוז מאסיבי של סינגלים משובחים וטכניים (שהרי לא סביר שתסע כל שבוע 100 קילומטר בשביל איזה סינגל בודד של 3 קילומטר, יהיה משובח ככל שיהיה, כי גם הוא ימאס עליך בסוף), ישנם מצבורי סינגלים ידועים ועתירי שבינגלים כמו "מרכז מירב", "כרמי-יוסף", "ארץ הסינגלים", וכמובן בן-שמן הבלתי נלאה. ברמה העקרונית, אם קיימת אצלך נטיה להתבעס ממה שהופך לשגרה, הרי שכל סינגל שתאמץ כ"סינגל ה-
שלך", ימאס עליך מתישהו. כנגד זה אני יכול להציע פשוט לא לדבוק ב"סינגל
" ספציפי. נסו לקיים רוטציה בין 3-5 מקומות ולנסות "למצוץ" מהם מקוריות בכל פעם מחדש - לרכב אותם בכיוון ההפוך, לפי סדר שונה, אולי אפילו עם אנשים אחרים. יש להניח שגם רכיבה עם שותפים קבועים, יש בה משהו שגרתי ומשעמם. מכיוון שאתה עדיין לא נשוי, אני מקווה בשבילך שגם מבת הזוג שלך לעתיד לא תתבעס כל כך מהר (למרות שיש אנשים, ש"מרעננים את השורות" גם בנושא הזוגיות)
מוגש ברוח טובה ובידידות

danyo

New member
מקבל את הביקורת אבל...

לא התכוונתי לחפש את הסינגל שאליו אני אגיע כל שבת ואקרא לו סינגל הבית... נכון, אולי אני לא אסע 100 ק"מ בשביל סינגל 3 ק"מ ביום שבת אבל אולי מישהו אחר שגר ליד ולא מכיר את הסינגל כי הוא לא רשום בשום מקום. אולי מישהו שסתם מטייל באזור ויש לו שעה פנוייה או סתם אחד שבאמת רוצה לנסוע 100 ק"מ בשבילו... כוונתי למצוא לכולנו סינגלים חדשים. סינגלים ברמות שונות כדי שיהיה לכולנו מגוון רחב של מקומות שאפשר לרכב בהם. כל סיפורי הטיולים הם ברמות מאד ספציפיות על השטח, התוואי, לרוב מסלולי 4 על 4 ומדי פעם- סינגל. למה שלא ניתן לסינגלים את המגיע להם- חשיפה!!! מקווה שעכשיו הסברתי את רצונותי וכוונותי. ביקורות נוספות יתקבלו בברכה.

schwinnie

New member
סינגל "הג'ונגל" בחורשן

1,100 מ' ששווה לנסוע בשבילם כ-70 ק"מ. יש לי הצהרה בכתב על כך מכמה רוכבים מרעננה !

ההההסינגל בההה הידיעה ../images/Emo47.gif

אחרי שנה וחצי של שוטטות סינגלים כפייתית אני יכול להגדיר את הסינגל הכי הכי שווה , בטח שהוא בנגב אלא מה ? שימו לב 32 קילומטרים של הדבר הכי שווה שרכבתי עד היום. משחרות דרומה על שביל ישראל דרך באר מתק, הר ברך , מעלה תמנע עד לבאר אורה. כמובן שיש קטעי הליכה קצרים וקצת דרך ג'יפים אבל זה הדבר האמיתי , נופי מדבר מהממים קטעים טכניים וקטעים מהירים בטירוף. לא להעיז לרכב את זה בקיץ. ויש גם סרט של הטיול הזה כמובן

natyh

New member
נראה חביב מאד

וגורם לי כבר כמעט להתחרט על רכיבת הכביש באיזור ... עוד שבועיים. אך לו הייתי לאנס ארמסטרונג הייתי נכנס ראש בקיר ועושה אותו באופני כביש . לפי הסרט הכל רכיב ???? לא !!! נתי

למעלה