מי ניחש

../images/Emo176.gif../images/Emo35.gifמי ניחש../images/Emo35.gif../images/Emo58.gif../images/Emo176.gif

לפני שיצא הספר החמישי, היו הרבה ניחושים לגבי הגיבור שימות. מי צדק? לפי מה שזכור לי, כמעט אף אחד..
למה? מה היה כל כך מפתיע בזה עבורכם (אנשים שניחשו)?

snowwight

New member
אני לא הצלחתי לנחש נכון

ממ.. את האמת אני חשבתי שהדמות שהולכת למות זה האגריד. בחיים לא חשבתי שזה יהיה סיריוס עד שקראתי ספויילרים... (לא יכולתי להאתפק עד שהספר החמישי יצא בעברית)

Toujours Pur

New member
../images/Emo58.gif למעלה וגם פה!

אם כי מטבע הדברים כל השרשור יהיה מספולייר.. אז לא משנה
אני ממש לא חשבתי שהיא תהרוג אותו.. התיאוריה של אביגיל על האגריד נשמעה הגיונית למדי, ולא ניסיתי כל כך לחשוב על אפשרויות אחרות. בסקר, לעומת זאת (על איזו דמות הכי תצטער אם תמות.. או משהו כזה), אני די בטוחה שעניתי סיריוס
איך היא יכלה??
וחוץ מזה, ספוילר מרושע לא מסומן גילה לי הרבה לפני
אוף.. אני ממש אתגעגע אליו. אני לא רוצה שהארי ימצא דרך לתקשר איתו או משהו, כי זה יהיה פלצני. אבל אני מקווה שיהיו עוד הרבה קטעים על הקונדסאים, כמו בזכרון של סנייפ
קפטן ג'ק ספארו!

Meijen Shaggy

New member
אני.. ../images/Emo15.gif

נזהרתי ולא קראתי שום ספוילר, ככה שלא נהרסה לי חווית המוות של משה.. אבל כבר מתחילת הסיפור, הייתה לי הרגשה שהוא זה שעומד לעזוב אותנו... אינטואיציה כזו..

HaMsTeR

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo118.gif

אני חשבתי שהאגריד ימות... ממש הייתי בטוחה שהוא ימות... אפילו היה לי חלום מוזר על זה
אממ.. וכשגיליתי שזה סיריוס, זה היה די מפתיע בשבילי... אני עכשיו בעמוד 450 ומשהו בספר ולא יודעת, לא שמתי לב לשום רמזים או דברים כאלה שהוא ימות...

cornflake girI

New member
שיערתי שזה הוא ../images/Emo58.gif

דווקא בגלל שהוא הגיע רק בספר השלישי - המון אנשים התלוננו שג'קר יוצרת דמות משמעותית רק לשני ספרים ואז הורגת אותה, אבל זה פשוט הדבר הכי הגיוני. סיריוס לא היה חלק בלתי נפרד מהשיגרה של הארי, והמוות שלו לא הורס אותה יותר מדי... ואז בערך באמצע הספר קראתי בטעות ספויילר שאימת את החששות שלי. ואז זה היה מעצבן מאוד כי כל הזמן חשבתי "מתי הוא ימות?" אגב, זו רק אני או שרולינג ניסתה להעביר את המסר של מוות סתמי וחסר חשיבות בסוף הרביעי עם סדריק, אבל בגלל שזה לא השפיע על אף אחד יותר מדי היא החליטה להרוג דמות יקרה יותר להאגריד ולקוראים? אני חושבת שזה די מיותר, עדיין... אני מקווה רק שהיא לא נכנסה לשיגרת הרג ושגם בשישי ובשביעי נראה מישהו מת, כשזה נעשה גרוע יותר משנה לשנה ומסתיים בגרוע ביותר כשהיא הורגת את הארי. אני בכלל חושבת שהיא היתה צריכה להניח לסיריוס לנפשו - היי, קלטתי סיבה להרוג את סיריוס! (למרות שבטח עלו על זה כבר לפניי) וולדמורט נחשף בסוף הספר, מה שגורר את טיהור שמו של סיריוס, ואם הוא היה נשאר בחיים הוא היה מאמץ את הארי ולא היינו רואים את הדרסלים יותר - בכל מקרה, לא אהבתי את ההרג שלו. לדעתי היא היתה צריכה לפרוש ממקרי מוות עד השביעי בו היא תהרוג את דמבלדור (וקודם את וולדי, כמובן). אבל מה אני מבינה?

LeAnNe

New member
המוות של סדריק השפיע על אנשים

לפחות לפי מה שאני שמתי לב, אם רולינג לא הייתה כותבת כל הזמן כמה שסדריק לא מצא חן בעיני הארי המוות של סדריק היה יותר עצוב, בעיקרון אני יותא הצטערתי על המוות של (אני לא אגיד כי לא שמתי ספוילר למלעה) מאשר על המוות של סדריק, אבל אי אפשר להגיד שהמוות של סדריק לא השפיע על הקוראים או לא היה חשוב כמו של (אני לא אגיד כי לא שמתי ספוילר למלעה). אני לא רוצה שדמבלדור ימות! אני רוצה שהארי ימות!

Night line

New member
אנחנו בטוחים שדמבלדור ימות?../images/Emo124.gif

אנחנו ממש סגורים על זה
אנ'לא מסכימה
ובקשר לניחוש שלי...
אני לא ניחשתי, רק חשבתי חזק [עד לספויילר] *לא ג'יני לא ג'יני* אני מאוד מרוצה ממה שכן קרה עם ג'יני.

cornflake girI

New member
אני לא יודעת למה,

אבל איכשהו היה ברור לי מראש שהיא לא תעז לגעת באחד הילדים, ועד עכשיו זה "ברור" לי, בקשר לספרים העתידיים. אין לי מושג מאיפה ה"ברור" הזה הגיע ואם הוא נכון, אבל הוא התחושה שלי. להרוג את דמבלדור בסוף פשוט נראה... מתבקש. קודם כל, הוא זקן מאוד אפילו בשביל קוסם, וצריך למות מתישהו. חוץ מזה, זה יהיה הדבר שישלים את ההתבגרות של הארי, וישלח אותו להסתדר בעולם בכוחות עצמו - רק שהיא לא תהרוג אותו!

Aimeeeee

New member
זאת לא סיבה להרוג אותו! (ספויילר)

את סיריוס, כמובן. כי בסוף הספר מפורטת סיבה מאד טובה לכך שהארי חייב לבלות אצל הדרסלים כל קיץ (בהסבר של דמבלדור - על כך שגב' דרסלי היא אחות של לילי פוטר...).

Aimeeeee

New member

את סיריוס, כמובן. כי בסוף הספר מפורטת סיבה מאד טובה לכך שהארי חייב לבלות אצל הדרסלים כל קיץ (בהסבר של דמבלדור - על כך שגב' דרסלי היא אחות של לילי פוטר...).

Aimeeeee

New member

Kryptonite

New member
ממש לא תיארתי לעצמי,../images/Emo168.gif

אבל חשבתי על מישהו מהוויזליס, וכשהגיע הקטע עם ארתור, הייתי בטוח שגם הוא ימות. :X

travlling light

New member
חשבתי בדיוק כמוך! :))

(ספויילר...לייק דהההה) וכל הפרקים שהוא היה בבית החולים הייתי בטוחה שזה יגמר ברע... אח"כ כשזה נגמר (*אנחת הקלה*) התחלתי ממש לתהות מי זה... ואז! זה הגיע! גם אני קראתי בטעות ספויילר!!!! אהההההההההה!!!! ועוד מסומן
*סתומה* אני עד עכשיו חיה בהכחשה שהוא מת. איי לאבד הימ סו מאץ'! הו משה! *שוקעת שוב בדכאון* קפטן ג'ק ספארו?! מת?! מוהאהאהאה!

LeAnNe

New member
../images/Emo58.gif

אם לא הייתי יודעת לפני שסיריוס הולך למות הייתי חושבת שארתור ימות, באיזשהו שלב באמת חשבתי שאולי 2 אנשים ימותו או ששקרו לי בקשר לסיריוס..

The Mad Hatter

New member
היה לי ניחוש נכון. ../images/Emo58.gif

אני לא זוכרת מה הוא היה עכשיו. אני רק זוכרת שהיה שרשור ניחושים ואני ניחשתי משהו ואז גיליתי שצדקתי וכתבתי את זה בפורום. זה לא היה משהו חשוב במיוחד, בכל זאת...P: אני צריכה לבדוק. *בודקת* אה, זהו. אחרי שכולם אמרו שגברת פיג תהיה המורה החדשה לדאד"א אני כתבתי שהיא לא תהיה וצדקתי. יאי לי. המ. ובזה זה מסתכם. אה, וגם אמרתי שרוב הסיכויים שמי שימות לא יהיה נוויל או ג'יני. ויכול להיות שגם אמרתי שהאגריד. רוב הזמן הייתי בטוחה שלופין יהיה זה שימות.

ממש לא חשבתי על../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif

סיריוס... ממש לא היה לי מושג עד שפתחתי ספוילר כי אני טיפשה [*סוקלת את עצמי* טיפשה! טיפשה אחת!!!] אבל לא משנה. בכל מקרה לפני המון זמן הייתה תחרות כתיבת הפרק הראשון של הפר החמישי. ורשמתי אחד למרות שלא שלחתי אותו, והוא היה ממש ממש דומה! זאת אומרת, לא יכולתי לחזות את הסוהרנים, אבל עשיתי את הארי בדיוק כזה עצבני... ונכון טונקס הביאה להארי דגם מטאטא שזז? עשיתי בדיוק כזה! גאד דאמט!

Hermione HP

New member
וול, ../images/Emo58.gif../images/Emo20.gif

אני לא זוכרת את מי ניחשתי, וחיפשתי בתפוז לראות אם הזכרתי את זה.. לא מצאתי.
אבל אני *כן* זוכרת שהדמויות שהכי חששתי שהיא תהרוג היו רמוס וסיריוס...^_^ לא בדיוק ניחוש, אבל הפחד כנראה היה מוצדק.
מה שכן, ניחשתי בצורה ממש נכונה שהסוהרסנים יתקיפו את הארי בקיץ, ושהוא יעשה עליהם פטרונוס....
אגב... מישהו אולי יודע את הנוסח של הטיזר של החמישי? בא לי לראות אותו שוב....
(ולהשלים את הרווחים, אופקרוז!)

למעלה