שיערתי שזה הוא ../images/Emo58.gif
דווקא בגלל שהוא הגיע רק בספר השלישי - המון אנשים התלוננו שג'קר יוצרת דמות משמעותית רק לשני ספרים ואז הורגת אותה, אבל זה פשוט הדבר הכי הגיוני. סיריוס לא היה חלק בלתי נפרד מהשיגרה של הארי, והמוות שלו לא הורס אותה יותר מדי... ואז בערך באמצע הספר קראתי בטעות ספויילר שאימת את החששות שלי. ואז זה היה מעצבן מאוד כי כל הזמן חשבתי "מתי הוא ימות?" אגב, זו רק אני או שרולינג ניסתה להעביר את המסר של מוות סתמי וחסר חשיבות בסוף הרביעי עם סדריק, אבל בגלל שזה לא השפיע על אף אחד יותר מדי היא החליטה להרוג דמות יקרה יותר להאגריד ולקוראים? אני חושבת שזה די מיותר, עדיין... אני מקווה רק שהיא לא נכנסה לשיגרת הרג ושגם בשישי ובשביעי נראה מישהו מת, כשזה נעשה גרוע יותר משנה לשנה ומסתיים בגרוע ביותר כשהיא הורגת את הארי. אני בכלל חושבת שהיא היתה צריכה להניח לסיריוס לנפשו - היי, קלטתי סיבה להרוג את סיריוס! (למרות שבטח עלו על זה כבר לפניי) וולדמורט נחשף בסוף הספר, מה שגורר את טיהור שמו של סיריוס, ואם הוא היה נשאר בחיים הוא היה מאמץ את הארי ולא היינו רואים את הדרסלים יותר - בכל מקרה, לא אהבתי את ההרג שלו. לדעתי היא היתה צריכה לפרוש ממקרי מוות עד השביעי בו היא תהרוג את דמבלדור (וקודם את וולדי, כמובן). אבל מה אני מבינה?