or 343

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif../images/Emo5.gif../images/Emo175.gif../images/Emo25.gif

---נא לענות--- 1. מה הציונים האהובים עלייך? 2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ? 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון? 5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט? 6. מחר יש ציונים? 7. מחרתיים יש ציונים? 8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? 10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? ו...אנשים- עוד שישה ימים לחופש....אהההההההההההההההההה

ChipsMan

New member
תשובותיי ../images/Emo13.gif

מכיוון שאני בערך שנה מחוץ למערכת, אני אענה רק על שאלה 10. אני מת על לימור לבנת. היא האישה הכי מדהימה בארץ
אשת חלומותי
. כולם לעמוד ולשיר: וירושליים

ChipsMan

New member
טוף.. נענה גם ל-1 ../images/Emo3.gif

אני אוהב ציונים כאלה שמתפלגים נורמאלית עם ממוצע 100 וסטיית תקן 0

בובע../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

כדי להקפיץ הודעה צריך בתוכן שלה אייקון אחד ו/או 10 תווים

תשובותיי../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

1. מה הציונים האהובים עלייך?100?
2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ?לא מכירה אותו אישית
אני לא אוהבת לשפוט אנשים שאני לא מכירה(למרות שזה כיף
)
3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? כי הם מתלהבים והם חושבים שאם יחשבו שהם יודעים מתמטיקה אז נחשוב שהם חכמים אבל זה so fucking לא נכון 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון?אני חושבת שבאופן קבוע הם לוקחים את זה
5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט?למי אכפת?
6. מחר יש ציונים?maby yes maby no maby maby i dont know 7. מחרתיים יש ציונים?ראה תשובה לשאלה 6
8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים?ראה תשובה לשאלה 7
9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ?אם יהיה לי זמן
10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית??? חבל"ז..

symptoms

New member
אני רוצה גם../images/Emo70.gif../images/Emo59.gif

1. מה הציונים האהובים עלייך? ציונים שבאמת קיימים
2. מה אתה חושב על או"ח? הוא נחמד ? לא מכירה אותו 3. למה באתר של משרד החינוך יש צורות גיאומטריות משונות וצבעוניות? כי אין להם כסף לשלם למישהו שיעצב להם אתר נורמלי? 4. האם אתם חושבים שאנשי משרד החינוך לקחו פטריות הזיה בזמן האחרון?הייתי אומרת שהם לקחו משהו קמת יותר משמעותי מזה
5. כמה זמן, לדעתך, לוקח להכניס ציונים לאינטרנט?הרבה? 6. מחר יש ציונים?כן, אבל אנחנו לא נוכל לראות אותם 7. מחרתיים יש ציונים? לא
8. האם זה נכון שמחר 100% יהיו ציונים? תשאלו את לושה, אני לא יודעת הסתברות 9. האם זה נכון שמחר על הבוקר תבקר באתר או"ח ? כן, כי מה אכפת לי
10. נכון אתה חולה על לימור לבנת הבונבונית???ברור, היא כזאת מא-דהימה. רעות

© Tweety ©

New member
עכשיו אני

1. 100 2. לא הוא לא נחמד 3. אני לא התעמקתי בזה 4. ולא רק 5. המון 6. לא 7. לא 8. שוב-לא 9. אם יהו ציונים ולא יהו ככה שלא 10. לא אני לא

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif ../images/Emo7.gif

אני אענה כי זה עדיף על כל דבר אחר שיש לי לעשות כרגע 1. מעל 95, או מעל 700 <תנו לחלום בשקט
> 2. כן..דיברנו אתמול...התרשמתי לטובה
3. בשביל שילדים בכיתה א' שלא נכנסים לשם, יוכלו להנות מהן
4. מה זה משנה מה אנחנו חושבים
אם זה מה שהם עשו..זה מה שהם עשו
5. כמה שניות ?
אבל הם מוגבלים שם, אז אנא סילחי להם. 6. אני נראית לכם נציגת משרד החינוך שאתם שואלים אותי ?
7. ראו שאלה 6 8. ראו שאלה 6 9. אם אני לא אמות עד אז או לא אתאשפז באיזה מקום לפסיכים, אז סביר להניח שכן
10. לא... אבל היא עושה אותי חולה... זה גם משהו
חופש? תזכירו לי מה זה?

Musi© Gi®l ../images/Emo29.gif

אני אוהבת אותך מאד מאד מאד ומאמינה בך מאד מאד ((((((((((((((((((((Musi© Gi®l))))))))))))))))))))

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif תודה מונע ../images/Emo140.gif

זה הדדי
ומה קרה שכתבת את הניק ולא קראת לי פשוט מיוז(יק)

symptoms

New member
די להיות דיכאונית../images/Emo59.gif

וכבר הסברתי לך, זה לא לחלום, זה לשאוף גבוה. רעות

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo15.gif בשבילי זה חלום...../images/Emo3.gif

שלא הולך להתממש אני לא אהיה דכאונית מחר.. או לפחות אני אהיה פחות דכאונית מחר אבל היום כבר שום דבר לא יכול לשנות את הדיכאוניות

symptoms

New member
הולך להתממש וחצי ../images/Emo46.gif../images/Emo59.gif

תאמיני לי
ותתעודדי. תמיד טוב להסתכל על חצי הכוס המלאה, את פשוט צריכה למצוא אותה רעות

symptoms

New member
מוזגים מים לכוס הריקה../images/Emo35.gif../images/Emo59.gif

או עדיף קולע
רעות

למעלה