שאלון וסיכומון

amitush26

New member
../images/Emo176.gifשאלון וסיכומון../images/Emo13.gif

טוב, החופש נגמר עוד שבוע וחצי. בהחלט בעסה
אבל מה כן? כולנו חוזרים לרקוד- ובגדול!
בחופש הפורום שלנו קצת התייבש בגלל שרב הסטודיוים לא היו פעילים ולא לכולנו היו קורסי קיץ לספר עליהם (אהמ!
) אבל הייבוש נגמר! אממ... כמעט
לי יש להתחיל ולסיים עבודה בערבית בשבוע וחצי הזה אבל לא משנה
ולסיום, שאלון קטן- איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? רקדתם בבית סתם כי בא לכם? טסתם לחו"ל בחופש הזה? נסעתם לחופשה בארץ? בעד\נגד ההתנתקות?
השתעממתם בחופש הזה? רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?
) קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? אם כן, כבר סיימתם הכל? אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?
\
מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים אני גמיש אני גמיש חלקית
אני לא גמיש השנה הזאת הולכת להיות כייפית הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן הלכתי לים בחופש הזה הלכתי לבריכה בחופש הזה ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה אני מסכם את החופש הזה כנחמד אני מסכם את החופש הזה כמעפן אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי אני רואה טלנובלה בע"מ אני רואה השיר שלנו (ז"ל
) אני פריק של ריקוד אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו (
) אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי
*יש בעיה
תצטרכו לחכות עם זה קצת
* אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב
וזהו
עמיתוש

amitush26

New member
../images/Emo176.gifאני עונה!../images/Emo98.gif

ולסיום, שאלון קטן- איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? אני מקווה שאצל קרן רייס
אם לא אז בסטודיו B. רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? כן, קורס קיץ של סטודיו B. רקדתם בבית סתם כי בא לכם? כן
טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא
נסעתם לחופשה בארץ? לא
בעד\נגד ההתנתקות? בעד
השתעממתם בחופש הזה? רק בחלקו הראשון
רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) אממ.. לא ממש.. תנו עוד חודש ואני אחזור, בסדר?
קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? אממ... זה לא ממש מצער אבל גייסו את אחותי להתנתקות ולצבא בכלל אז זה קצת מדאיג אותי
וזה גם מלחיץ...
שילוב של דאגה ולחץ זה לא שילוב נחמד
קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? הממפפ... הקורס קיץ!
ו.. לאדעת
זה היה הדבר הכי כייפי בחופש הזה
קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" ועכשיו אני האמצע הארי פוטר באנגלית
ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? ראיתי את מרכז הבמה אבל זה לא חדש לי
ראיתי אותו פעמיים בחופש הזה.. כבר הפסקתי מזמן לספור כמה פעמים ראיתי אותו בכלל
משוגעת על הסרט הזהההה
חוץ מזה אני כנראה בשבוע הקרוב אלך לראות את צ'רלי והשוקולדה... נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? כן
יומן קריאה, לכתוב 50 מילים ובאיזה חלק דיבר הם (
), ועבודה בערבית
אם כן, כבר סיימתם הכל? לא... את ערבית עוד לא התחלתי
אבל את כל השאר סיימתי
אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? יאפ
\
מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים
... ומאוד חזק
בקורס קיץ... כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים
, אני חושבת
אני גמיש
אני גמיש חלקית
אני לא גמיש
השנה הזאת הולכת להיות כייפית
אני חושבת... טפו טפו
הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן
הלכתי לים בחופש הזה
הלכתי לבריכה בחופש הזה
ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה
אני מסכם את החופש הזה כנחמד
אני מסכם את החופש הזה כמעפן
אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי
אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי
אני רואה טלנובלה בע"מ
אני רואה השיר שלנו (ז"ל)
אני פריק של ריקוד
אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו (
)
אני חושב שעמית ממש לא בסדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת*
אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב
וזהו

גמניני../images/Emo110.gif

ולסיום, שאלון קטן- איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה?זוז במחול, ובמגמה בבצפר רקדתם בחופש במסגרת כלשהי?אממ עד סוף יולי היה לנו שיעורים רקדתם בבית סתם כי בא לכם?לא טסתם לחו"ל בחופש הזה?לא נסעתם לחופשה בארץ?אממ הייתי במחנה קיץ..ומחר באילת!! בעד\נגד ההתנתקות?נמנעת השתעממתם בחופש הזה?לא ממש רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?)בחיים לא!! קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?אממ לא שאני זוכרת קרה לכם משהו משמח בחופש הזה?בוודאי!! המחנה קיץ שאני בחיים לא ישכח קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה?חח לא
ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה?אממ מדגסקר, צ'רלי בממלכת השוקולד, ואממ סתם סרטים בבית שאנלא זוכרת.. נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש?לא מוחעחע אם כן, כבר סיימתם הכל? אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?בטח!
\
כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים
אני גמיש
אני גמיש חלקית
אני לא גמיש
מקווה הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן
רב הזמן..
הלכתי לים בחופש הזה
הלכתי לבריכה בחופש הזה
אצלי חופש בחיים לא יהיה ארוך מדי! אני רואה טלנובלה בע"מ
אני רואה השיר שלנו (ז"ל)
אני פריק של ריקוד
אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו(
)
אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת*
חח אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב

7FANTA SHOKATA7

New member
עכשו אני .....

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? בקרית ים רקדתם בחופש במסגרת כלשהי?לא רקדתם בבית סתם כי בא לכם?חח לפעמים יוצאת איזו תנועה טסתם לחו"ל בחופש הזה?לא :/ נסעתם לחופשה בארץ?יאפ בעד\נגד ההתנתקות?נגד השתעממתם בחופש הזה?כן ! והרבה רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) רוצה ! רוצה ! קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?אממ... לא קרה לכם משהו משמח בחופש הזה?כן קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? כן 2 לב (מסיימת) ואבא ערך רגליים ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה?הרבה ... לא אפרט נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש?לא כי אני עוברת ביצפר אם כן, כבר סיימתם הכל?- אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?אולי מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים בטוח אני גמיש גמישה אני גמיש חלקית גמישה גמישה אני לא גמיש ררר... השנה הזאת הולכת להיות כייפית אני מקווה הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן לא הייתי דבוקה הלכתי לים בחופש הזה כן הלכתי לבריכה בחופש הזה לא ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה כן אני מסכם את החופש הזה כנחמד לא אני מסכם את החופש הזה כמעפןכן אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי לא ממש אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי גם לא בסדר חח אני רואה טלנובלה בע"מ לא אני רואה השיר שלנו (ז"ל)לא אני פריק של ריקוד אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו כן ! אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת* חחח לא יודעת לא ממש משנה לי אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב היא חמודה לא נגזים :)

Snow white2

New member
המממ שלי.

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? בסטודיו של עדנה בצלאל|שליטה| רקדתם בחופש במסגרת כלשהי?כן בקורס קיץ שלי טבעון
רקדתם בבית סתם כי בא לכם?אופקורס...
טסתם לחו"ל בחופש הזה?כן לארה"ב לשבועייים...היה כזה טוב
נסעתם לחופשה בארץ?לא בעד\נגד ההתנתקות?בעד השתעממתם בחופש הזה?מעט רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?)אני רוצה כי אז אני אתחיל לעבוד עם הלהקה של בצפר שהתקבלתי אליה...
קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?הממממ לא ממש (יאי) קרה לכם משהו משמח בחופש הזה?כן הרבה....אין לי כוח לפרט
קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה?המממ יומני הנסיכה,כמו דקירת סכין,קיץ אחד ביחד. ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה?ראיתי הרבה...לא סופרת
נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש?לא
אם כן, כבר סיימתם הכל? -- אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?נראה לי שכן
\
מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים-
כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים-
אני גמיש-
אני גמיש חלקית-
אני לא גמיש-
השנה הזאת הולכת להיות כייפית-
הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן-
כמה שיכלתי הלכתי לים בחופש הזה-
הלכתי לבריכה בחופש הזה-
ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה-
אני מסכם את החופש הזה כנחמד-
אני מסכם את החופש הזה כמעפן-
אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי-
אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי-
אני רואה טלנובלה בע"מ-
אני רואה השיר שלנו (ז"ל)-
אני פריק של ריקוד-
נראה לי... אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו-
אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת*
סתםםםם
אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב-

maholnikit

New member
אני עונה..דרך אגב לי אין יותר בי"ס.

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? בדנסיטי רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? בדנסיטי.... רקדתם בבית סתם כי בא לכם?ברור. כל הזמן. טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא. נסעתם לחופשה בארץ? כן, למעלה גמלא. בעד\נגד ההתנתקות? לא נכנסת לזה. השתעממתם בחופש הזה? כן. רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) תאמת שאין לי ממש למה לחזור... קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? כן. זה החופש הכי גרוע שהיה לי אי פעם. קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? אממ כן. קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? הארי פוטר השלישי ואני עוד מעט מסיימת את הרביעי. ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? סמנתה וצ'רלי בממלכת השוקולד. נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? לאאאאאא אם כן, כבר סיימתם הכל? אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? אולי. \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים? כן ברור כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים? כן. אני גמיש? כרגע לא משהו... אני גמיש חלקית אני לא גמיש השנה הזאת הולכת להיות כייפית? מקווה שכן. קריעת תחת. הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן? כן. הלכתי לים בחופש הזה? פעם אחת עלובה. הלכתי לבריכה בחופש הזה? לא ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה? גם.. אני מסכם את החופש הזה כנחמד אני מסכם את החופש הזה כמעפן אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי אני רואה טלנובלה בע"מ אני רואה השיר שלנו (ז"ל) אני פריק של ריקוד אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו () אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת* אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב

../images/Emo20.gif

שאלון קטן- איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה?באקדמיה למוזיקה ומחול ובסטודיו פרטי רקדתם בחופש במסגרת כלשהי?בסטודיו פרטי לבלט רקדתם בבית סתם כי בא לכם?כן טסתם לחו"ל בחופש הזה?לא נסעתם לחופשה בארץ?כן,אני וחבר שלי נסענו לקיבוץ של המשפחה שלו בעד\נגד ההתנתקות?בעד השתעממתם בחופש הזה?כן רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?)? אני רוצה לחזור למסגרת המחול קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?כן ,הרעלת אלכוהול קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? מלא דברים קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? לא ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה?התפוז המכני,שר הטבעות,בית השעווה, נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש?לא שידוע לי אם כן, כבר סיימתם הכל? אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?למה לא \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים:כן כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים:לא אני גמיש השנה הזאת הולכת להיות כייפיתLנקווה הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן:לא הלכתי לים בחופש הזה:כן הלכתי לבריכה בחופש הזה:כן ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה:דווקא לא אני מסכם את החופש הזה כנחמד:לא אני מסכם את החופש הזה כמעפן:כן אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי:כן אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי:לא אני רואה טלנובלה בע"מ:ברור אני רואה השיר שלנו (ז"ל):לא אני פריק של ריקוד:כנראה

מרנינית

New member
גם אני עונה...:)

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה?בבלט הישאלי
רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? כה...בקורס קיץ של הבלט ישראלי
רקדתם בבית סתם כי בא לכם?חחח ברווור
טסתם לחו"ל בחופש הזה?לא...
נסעתם לחופשה בארץ?גם לא...
בעד\נגד ההתנתקות?בעד השתעממתם בחופש הזה? קצת...טוב ככה זה שכל החברות שלך צופיפניקיות ורק את משקיעה בבלט
רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?)לא!! קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?מממ כה...
קרה לכם משהו משמח בחופש הזה?כה...
קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה?צופן דה וינצ'י והארי פוטר החדש!!
ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה?מממ ראיתי הרבה אז לא זוכרת...חחח נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש?לא...הם לא צריכים לתת...אבל אנחנו עושים לעצמנו...אוף נו כיתה י"א כל המבחנים האלה בתחילת שנה... אם כן, כבר סיימתם הכל?.... אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?מממ... \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים:ממ כן ברגל...באמצע הקורס...ד-י-כ-א-ו-ן! כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים:יש מצב... אני גמיש:מממ לא כ"כ... אני גמיש חלקית:כה אני לא גמיש:לא השנה הזאת הולכת להיות כייפית:לא!לנסות למתרן בין תיכון בראשון לבלט בת"א זה קצת קשה... הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן:כןןן!מזגןןןן
הלכתי לים בחופש הזה:כה...אבל בערב הלכתי לבריכה בחופש הזה:לא ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה:חחחח לפעמים... אני מסכם את החופש הזה כנחמד:כן..חביב...הקורס הזה ה-כ-ל
אני מסכם את החופש הזה כמעפן:לא אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי:כה אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי:לא אני רואה טלנובלה בע"מ:לא אני רואה השיר שלנו (ז"ל):כה...חחח אני פריק של ריקוד:כןןןןןןן...כל כך אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו:כן
אני חושב שעמית ממש לא בסדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת*:לא אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב:חחח בטח!!:) ווווווויפי!סיימתי!:)

the mush

New member
יו, גם את בפורום הזה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מאיזה פורום אני מכירה אותך

Vitamin Chick

New member
עכשיו אני ../images/Emo13.gif../images/Emo28.gif

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? לימור שולב רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? עד ה21 ביולי סופשנה ומכביה... מאז אני בניוון טוטאלי *מדי פעם מכון כושר* רקדתם בבית סתם כי בא לכם? יותר מדי
טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא... היתה לנו התלבטות קשה אם לנסוע או לא בסוף החלטנו שלא נסעתם לחופשה בארץ? אממ... לא בעד\נגד ההתנתקות? אני לא ממש רוצה להכנס לזה אבל באפן כללי הם קצת מגזימים עם ההתנגדות, בסדר מעבירים אותם דירה אבל זה לא שהם משלמים על זה והם מקבלים דירה טובה לא? כששמעתי שהם שמו מסמרים ושמן על כבישים וזה וזה כבר מתחיל לקחת חיי אדם זה הגזמה, וכל ההשוואה לשואה... השתעממתם בחופש הזה? בכלל לא! רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) האמת כן... קצת קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? שברתי את הבוהן בחזרות לסופשנה *יומיים אחרי תחילת החופש! מי גאון* קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? כן, הרבה קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? צופן דה וינצ'י והארי פוטר 6 ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? הוו המון!!!! טוב: לדפוק חתונה המספריים של אדוארד סיוט ברחוב אלם איש מת מה עובר על גילברט גרייפ צ'ארלי בממלכת השוקולד חלון סודי שודדי הקאריביים בקול גדול מלחמת העולמות האיש שבכה קריי בייבי *או בתרגום העילג נער שוליים* פחד ותיעוב בלאס וגאס *גאוני* ממעמקי הגיהינום היו זמנים במקסיקו הקסם של אלה *התייאשתי באמצע* מה עוד מה עוד... אמממ למצוא את ארץ לעולם לא פיטר פן בטוח שכחתי מלא... אני חולת סרטים נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? לא... אני בין חטיבה לתיכון אם כן, כבר סיימתם הכל? - אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? האמת כן! אחלה שאלון \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים - כן כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים - סביר להניח אני גמיש - לאאאא ::( אני גמיש חלקית - אכן אני לא גמיש - לא השנה הזאת הולכת להיות כייפית - אני מקווה שכן הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן - לגמרי הלכתי לים בחופש הזה - כן הלכתי לבריכה בחופש הזה - יותר מדי ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה - בערך חצי אני מסכם את החופש הזה כנחמד - מאוד אני מסכם את החופש הזה כמעפן - בכלל לא אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי - מאודדדדדדד אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי - לא אני רואה טלנובלה בע"מ - לא אני רואה השיר שלנו (ז"ל) - אכן אני פריק של ריקוד - אכןןןןןן אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו - כן! () אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת* - אממ.... עמית תמיד בסדר! אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב - חחח כן

עווווווווונה ../images/Emo9.gif

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? בצפר רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? לא רקדתם בבית סתם כי בא לכם? כה טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא נסעתם לחופשה בארץ? לא בעד\נגד ההתנתקות? בעד השתעממתם בחופש הזה? לא רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) קצת קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? כה קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? כה קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? הארי פוטר
ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? לונראלי נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? לא אם כן, כבר סיימתם הכל?
אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? לא
\ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים
כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים
אני גמיש
אני גמיש חלקית
אני לא גמיש
הלכתי לים בחופש הזה
הלכתי לבריכה בחופש הזה
אני רואה טלנובלה בע"מ
אני רואה השיר שלנו (ז"ל)
אני פריק של ריקוד
אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו
סתםסתם

SHIRAN001101

New member
עונה

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה?במגמה,ואולי בביכורי העיתים או בחוג אחר רקדתם בחופש במסגרת כלשהי?כן,קורס קיץ של ביכורי העיתים רקדתם בבית סתם כי בא לכם?ברור כל הזמן טסתם לחו"ל בחופש הזה? לצערי לא נסעתם לחופשה בארץ?גם לא בעד\נגד ההתנתקות? בעד השתעממתם בחופש הזה? רק בהתחלה,אח"כ כבר ממש לא רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?)לא... קרה לכם משהו מצער בחופש הזה?אממ כן,קצת לא ממש... קרה לכם משהו משמח בחופש הזה?כן הרבה.. קראתם ספרים כלשהם? לא ראיתם סרטים כלשהם?אממ אולי,לא זוכרת נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? חח לא ממש אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? אממ כן... מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים-כן כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים-כן אני גמיש חלקית השנה הזאת הולכת להיות כייפית-בוודאי...ומקדמת המון,[מקווה] הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן-רב הזמן הלכתי לים בחופש הזה-ברור הלכתי לבריכה בחופש הזה -פעם או פעמיים ביליתי את רב ימי מול המחשב-אממ,את חלקם אני מסכם את החופש הזה כנחמד אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי אני רואה השיר שלנו (ז"ל) ברור... אני פריק של ריקוד-חח איזו שאלה...בוודאי אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו-כן אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב.

s h a h a r 1 5

New member
שלי...

שלי.... איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? רעים חולון ובמגמת מחול ק"ש רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? לא... הרגל הפצועה שלי לא הייתה עומדת בזה רקדתם בבית סתם כי בא לכם? כמה שהייתי יכולה :) טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא בעעעע נסעתם לחופשה בארץ? צימרים בצפון בעד\נגד ההתנתקות? בעדדדדד השתעממתם בחופש הזה? לא.... היה אחלה =] רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) כה.... בשביל המגמה קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? אמממ לא... קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? קרה הרבה.. הכרתי מישו מדהים חחח קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? סיפור אהבה בלתי נשכח, "צופן דה וינצ'י", "מלאכים ושדים" ושלושתם מומלצים מכל הלב ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? "להרגיש בבית" סרט מ=ע=ו=ל=ה נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? לא.. אם כן, כבר סיימתם הכל? אמרתי שלא! חעחעחע אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? בטח אבל אחרי שאני אסיים =] \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים
עכשיו כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים
אני גמיש
אני גמיש חלקית
אני לא גמיש
לאאאאא שונאת קור בעעע הלכתי לים בחופש הזה
הלכתי לבריכה בחופש הזה
ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה.
רק את הלילות אני מסכם את החופש הזה כנחמד
למה אין "מדהים"?!? אני מסכם את החופש הזה כמעפן
אני רואה טלנובלה בע"מ
אני רואה השיר שלנו (ז"ל)
אני פריק של ריקוד
אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו ()

Consuela

New member
אני עונה:)

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? ב"רעים". רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? כן, בקורס קיץ ב"רעים". רקדתם בבית סתם כי בא לכם? חחח..כן... טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא. נסעתם לחופשה בארץ? כן, בים המלח. בעד\נגד ההתנתקות? נגד. השתעממתם בחופש הזה? לא. רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) לאאאאאאא! קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? אממ...לא הייתי מגדירה את זה ככה, אבל כן. קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? כן:) קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? כל בית צריך מרפסת, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ו...עכשיו אני קוראת את שעות מתות. ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? כן...הרבה. היום ראיתי את "איזה יום יפה". נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? כן. מטומטמים. אם כן, כבר סיימתם הכל? חח...אפילו לא התחלתי לחשוב מתי אני מכינה אותם. אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? אממ...יתכן. \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים? כן...זה היה כואב. לא יכולתי לזוז. כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים? לא:) אני גמיש? סי. אני גמיש חלקית? אממ..לא. אני לא גמיש? לא. השנה הזאת הולכת להיות כייפית? כן:) הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן? לא... הלכתי לים בחופש הזה? כן, אבל בלילה... הלכתי לבריכה בחופש הזה? כן. ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה? לא חושבת... אני מסכם את החופש הזה כנחמד? כן, אבל קצר. אני מסכם את החופש הזה כמעפן? לא. אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי? כן:( אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי? הל נו... אני רואה טלנובלה בע"מ? פיכס. אני רואה השיר שלנו (ז"ל)? כן:) השיר שלנו רולז! אני פריק של ריקוד? לא הייתי מגדירה את זה ככה...

שיי'קקקקקק

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? בסטודיו של אילנה פסטרנק כמו שנה שעברה רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? כן...כל יום היה לי שיעור בלט בסטודיו שלי רקדתם בבית סתם כי בא לכם? לפעמים טסתם לחו"ל בחופש הזה? לא...ויתרתי על ח"ול בשביל הבלט נסעתם לחופשה בארץ? אפילו זה לא בעד\נגד ההתנתקות? בעד! השתעממתם בחופש הזה? כן... רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?) כן קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? ממש ממש לא ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? צ'רלי בממלכת השוקולד, מים אפלים, מלחמת העולמות, ועוד אחד שאני לא זוכרת את השם עם ניקול קידמן ועוד איזה כמה..... נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? המוןןןן ולא סיימתי אם כן, כבר סיימתם הכל?לא,,,,למה הזכרתם לי אני נלחצתתתתת אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה? כן אבל בחפיף כזה לא מעמיק \ מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים כן כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים לא אני גמיש כן אני גמיש חלקית לא אני לא גמיש לא השנה הזאת הולכת להיות כייפית כן בהחלט הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן נכון מאודדדד הלכתי לים בחופש הזה לא וואו לא ניצלתי את החופש בגרוש חוץ מלרקוד בלט הלכתי לבריכה בחופש הזה גם לא ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה בערך אני מסכם את החופש הזה כנחמד כן אני מסכם את החופש הזה כמעפן קצת אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי כן אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי לא אני רואה טלנובלה בע"מ לאאא סידרה רדודה ברמות אני רואה השיר שלנו (ז"ל) לא אני פריק של ריקוד כן בהחלטטט אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו ()נכוןןן אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת* לא נורא חפיף אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב כן נחמד

TheBlackFairy

New member
שבוע נעים לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif

איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה
אם אני אוכל לחזור לרקוד, אז איפה שתמיד רקדתי
. רקדתם בחופש במסגרת כלשהי
לצערי לא
. רקדתם בבית סתם כי בא לכם
ההורים תמיד כועסים
. טסתם לחו"ל בחופש הזה
לא, אבל טסתי בפסח לפולין
. נסעתם לחופשה בארץ
הייתי בצפון איזה פעמיים, והשבוע הייתי כל השבוע בירושלים
. בעד\נגד ההתנתקות
בעד
. השתעממתם בחופש הזה
האמת היא שלא ממש
. רוצים לחזור ללימודים
(או למה שאתם לא חוזרים אליו
) אין לי חשק בגרוש לחזור ללימודים
. קרה לכם משהו מצער בחופש הזה
שהודיעו לי שאני כנראה לא אוכל לחזור לרקוד
. קרה לכם משהו משמח בחופש הזה
עברתי טסט והשבוע הזה היה אפשר להגיד משמח, זה שיכולתי להפוך לילדים שאין להם חופש מי יודע מה, להפוך להם שבוע אחד בחופש למשהו מיוחד
. קראתם ספרים כלשהם
אם כן, איזה
אני לא אוהבת לקרוא ספרים
. ראיתם סרטים כלשהם
אם כן, איזה
כן, מלחמת העולמות ואני רוצה מאוד ללכת לראות את צ'רלי והשוקולדה
. נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש
. אם כן, כבר סיימתם הכל
. אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה
כן
.
\
. כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים
. אני גמיש
. אני גמיש חלקית
. אני לא גמיש
. השנה הזאת הולכת להיות כייפית
. הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן ככה ככה, ניסיתי כמה שפחות, כי זה לא בריא
. הלכתי לים בחופש הזה
. הלכתי לבריכה בחופש הזה
. ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה ככה ככה, כשלא היתה ברירה, אז כן
. אני מסכם את החופש הזה כנחמד
. אני מסכם את החופש הזה כמעפן
. אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי
. אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי
. אני רואה טלנובלה בע"מ
. אני רואה השיר שלנו (ז"ל)
. אני פריק של ריקוד
. אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו (
)
. אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי *יש בעיה תצטרכו לחכות עם זה קצת*
.

למעלה