../images/Emo176.gifשאלון וסיכומון../images/Emo13.gif
טוב, החופש נגמר עוד שבוע וחצי. בהחלט בעסה
אבל מה כן? כולנו חוזרים לרקוד- ובגדול!
בחופש הפורום שלנו קצת התייבש בגלל שרב הסטודיוים לא היו פעילים ולא לכולנו היו קורסי קיץ לספר עליהם (אהמ!
) אבל הייבוש נגמר! אממ... כמעט
לי יש להתחיל ולסיים עבודה בערבית בשבוע וחצי הזה אבל לא משנה
ולסיום, שאלון קטן- איפה אתם הולכים לרקוד בשנה הקרובה? רקדתם בחופש במסגרת כלשהי? רקדתם בבית סתם כי בא לכם? טסתם לחו"ל בחופש הזה? נסעתם לחופשה בארץ? בעד\נגד ההתנתקות?
השתעממתם בחופש הזה? רוצים לחזור ללימודים (או למה שאתם לא חוזרים אליו?
) קרה לכם משהו מצער בחופש הזה? קרה לכם משהו משמח בחופש הזה? קראתם ספרים כלשהם? אם כן, איזה? ראיתם סרטים כלשהם? אם כן, איזה? נתנו לכם מהבצפר (במידה ואתם בבצפר) שיעורי בית לחופש? אם כן, כבר סיימתם הכל? אתם מתכוונים לקרוא גם תשובות של אחרים לשאלון הזה?
\
מתישהו בחופש הזה נתפסו לי השרירים כשאני אחזור לסטודיו ייתפסו לי השרירים אני גמיש אני גמיש חלקית
אני לא גמיש השנה הזאת הולכת להיות כייפית הייתי דבוק כל החופש למאוורר\מזגן הלכתי לים בחופש הזה הלכתי לבריכה בחופש הזה ביליתי את רב ימי מול המחשב בחופש הזה אני מסכם את החופש הזה כנחמד אני מסכם את החופש הזה כמעפן אני מסכם את החופש הזה כקצר מדי אני מסכם את החופש הזה כארוך מדי אני רואה טלנובלה בע"מ אני רואה השיר שלנו (ז"ל
) אני פריק של ריקוד אני חושב שהשאלון הזה מחייה לנו קצת את הפורום בחופש הזה שייבש אותו (
) אני חושב שעמית ממש לא בסדדר שהיא לא מודיעה על חביב הפורום הסופי
*יש בעיה
תצטרכו לחכות עם זה קצת
* אני חושב שעמית היא אחלה כי היא עשתה לנו כזה שאלון מאגניב
וזהו
עמיתוש
טוב, החופש נגמר עוד שבוע וחצי. בהחלט בעסה