gabriela r

New member
../images/Emo175.gif

אני חייבת לשפוך תלב... אני עושה לפעמים דברים אידיוטים ואני יודעת שהם לא נכונים כשאני עושה אותם אבל דברים אחרים משתלטים עליי באותו רגע ואני מעדיפה את היצרים האלה מאשר את הידיעה שמה שאני עושה לא נכון. אתמול עשיתי שטות, ואני ממש מתחרטת על זה.. לא יודעת אם אני מתחרטת, נהנתי, אני פשוט לא מרגישה בנוח עם זה.. אני מרגישה שזה לא היה טוב, שעשיתי משהו שיתפרש לאנשים כמשהו לא טוב ושאני לא מרגישה ממש שלמה עם זה ואני לא יודעת איך להעיף את ההרגשה הזאת ממני.. כבר עשיתי את זה, אין לי מה לעשות אבל לא יודעת מה יהיה, אם יהיה ולא יודעת, אני מבואסת קלות... תודה (-:

למה את מרגישה בושה גווריאלה?

האם את בעצמך התפקחת מההזיה ? מה כל כך מבייש אותך ילדה אם תמחקי את הצווי אז היא בסך הכל אמרה שיהודים חייבים לחיות בארץ ישראל. את לא חייבת להתבייש ילדה לכל דבר יש פתרון פתרון גדול קטן ויש גם פתרון סופי לכי תחפשי לך חיים העולם גדול ויפה

השאלה העיקרית היא

האם את מרגישה לא בסדר בגלל עצמך או בגלל הסביבה. אם זה בגלל הסביבה, אז בחייאת, שימי זין. מה אכפת לך. תעשי מה שבראש שלך. תעשי מה שעושה לך טוב. וכל עוד את לא פוגעת באחרים, שכולם יתפוצצו. גם לי קרו מקרים שעשיתי דברים וידעתי איך אחרים יגיבו. עזבי אחרים, חברים טובים שלי. פשוט אומרים יפה (וזה רק במקרה ששואלים, כי וואלה את לא צריכה להצדיק את עצמך בפני אף אחד)- "סליחה, זה מה שהיה בא לי לעשות, אז עשיתי וזאת זכותי. תכבדו את ההחלטות שלי ורדו ממני". ברור שיש מקרים שהם יוצאי דופן, כמו מקרים שאת מזיקה לעצמך או לאחרים. אבל כשזה סתם דברים שאחרים רואים בעין אחרת, אז בסדר. איש איש באמונתו יחיה, אבל למה זה צריך לשנות לך? את לא צריכה לפוצץ את עצמך בחרטות רק בגלל סטיגמות מטופשות. אגב, סתם טיפ, תנסי פשוט לזרום. חרטות זה לא בריא. והאמת, חיים רק פעם אחת, אז למה לא... קחי בקלות, עוד חוויה שהתווספה לאוסף :)

הפריע לי המשפט../images/Emo13.gif

"שיתפרש לאנשים כמשהו לא טוב" לכי אחר הלב, האנשים הלא יהירם להם באמת אכפת ממך לא יהיו קלי שפיטה. לעולם אל תעשי את השיקולים על פי מה שעלולים לחשוב כלפייך. יסכים כל מי שבחר אחרת ממה שרצה בגלל הפחד שהחברה תחשוב עליו כך וכך שזה רק הזיק לו. לסרט הנ"ל יש סוף טראגי בלבד....גם מהנסיון הדל האישי שצברתי בחיים
כיום כבר לא אכפת לי כיצד יפרשו את מעשי כי מי שבאמת טרח לנסות להכיר אותי יודע מה הן הכוונות האמיתיות שלי ומי אני.

LuNa MaJnUnA

New member
יתפרש לאנשים או יתפרש לך?

שאלה היא לא למי זה יראה לא טוב. השאלה היא מי קובע מה טוב ומה לא טוב - הסביבה או את. את יכולה להחליט שמה שעשית בסדר, ומשם כלום לא יעזור. מכאן שאם עשית משהו שאת לא חושבת שהוא טוב לעשות ואת מרגישה שהוא לא שווה את זה את צריכה לפתור בעיה של משמעת עצמית.

gabriela r

New member
אתם צודקים ../images/Emo24.gif

תודה רבה לכם.... אתם צודקים.. אם לי טוב עם זה אז אני לא אשים על מה שהחברה אומרת... הרמתם לי את המצב רוח בהרבה... תודה

למעלה