סקר סופ"ש

LIAH1

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo141.gifסקר סופ"ש../images/Emo141.gif../images/Emo175.gif

שבת שלום לכולם וסופ"ש נעים וכייפי שיהיה
ולכבוד הסופ"ש הבא עלינו לטובה - קבלו סקר קליל בסבבה...
מי הדמות הטלנובלית הגברית - האהובה עליכם ביותר
מי הדמות הטלנובלית הנשית - האהובה עליכם ביותר
איזו טלנובלה (מכל הזמנים) ששודרה בארץ - מבאס אותכם שפספסתם
איזו טלנובלה (מכל הזמנים) שעדין לא הגיעה אלינו - מעצבן אותכם שלא מגיעה
איזו טלנובלה שראיתם - אתם מתים כבר לראות שוב
באיזו מדינה לטינית - הכי הייתם רוצים לבקר
יודעים ספרדית
לדבר\לכתוב\לקרוא
פגשתם פעם מפורסם לטיני כלשהו איכשהו
אם כן, מי
כמה טלנובלות אתם רואים עכשיו, ואיזה
(בכל הערוצים)
לאיזה שחקן טלנובלות - אתם הכי מתגעגעים - כי הוא נעלם קצת
וכנ"ל - לאיזו שחקנית
איזה שם לטיני - לגבר - אתם אוהבים במיוחד
איזה שם לטיני - לאישה - הכי אהוב עליכם
אם יכולתם לבחור אח\ות חדשים מתוך שחקני טלנובלות שונים - את מי הייתם מצרפים למשפחה
ולסיום - אילו 2 טלנובלות חדשות (או חדשות קצת פחות) - אתם מהמרים - שעוד ניראה אצלנו מתישהו
שבת שלום

הצלת אותי משיעמום../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif

עונה
הדמות הגברית- כרגע- דייגו מרסיסטירה. בד"כ הגברים הם טיפשים בנובלות... הנשית הטובה ביותר- לאורה לדסמה מסנטרל. אין. נובלה מכל הזמנים שפיספסתי: מעבר לאופק. נובלה שמעצבן שלא מגיע- לה טורמנטה וקוראסון פרדידו. ובעיקר טלמונדו. נובלה שרוצה לראות שוב- כל הנוסטלגיות של פטריסיה פלאמר& סוסאנה קמפוס. מדינה לטינית- אולי קולומביה לזכר אמי היקרה
. ספרדית- בערך. בתאל עוזרת לי ללמוד אבל זה לא קל להסביר לחירש כמוני
מפורסם לטיני- הלוואי. הקרוב ביותר זה דווקא שמעון פרס
. נובלות שרואה עכשיו: SMV... השיר שלנו 3... ובסופ"ש מזפזף לגברים עם כבוד למרות שזה דפוק ברמות. שחקן נובלות שנעלם: מריו פאסיק. אוסקר פריירו. שחקנית- דל בוקה ולופילטו. גם ספדה ומריטאנו... שם לטיני לגבר- לוקאס. שם לטיני לאישה- מריאנה. אח/ות למשפחה- לוקאס מאהבה אסורה בצירוף אנחלה מגברים עם כבוד (אבל לא תמימה ומפגרת. שלא לומר מגלה עריות עם שני אחיה). 2 נובלות שבהימור שבדרך אלינו: זה של קוראדו ומה שמה. ו... מממ. לה טורמנטה. על SE DICE AMOR ויתרתי כבר מזמן כי נראה שויוה שמים על זה קצוץ. וגם די התייאשתי שהם יביאו נובלות כי בינתיים מה שיש זה שידורים חוזרים/זבלונים...
שיהיה תקופה טובה יותר...

LIAH1

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה...

אני איתך על אנג'י ספדה... אחת החסרות לי ביותר
וממש חבל... כנ"ל לגבי מעבר לאופק - שהיא אחת הטלנובלות שממש ממש מבאס אותי שלא ראיתי
ובהצלחיישן עם לימודי הספרדית

LIAH1

New member
אבל זה נחמד... ../images/Emo63.gif../images/Emo9.gif

אישית - הייתי מתה לדעת את השפה הזו טוטאל מנטה...

LIAH1

New member
חחחחחח../images/Emo67.gif

הוחלה ויהיה לשתינו את הזמן הזה להשתמע ולעשות משהו בנידון
בקיץ אני מניחה שיהיה קצת מצביישן לא

LIAH1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

את... מזל שאת לא מתגייסת ביולי... בגלל ימבה של סיבות אחרות בכלל...
ותודה

../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אני מעדיפה ללמוד ולא להתגייס פחות מחודש אחרי סיום י"ב, מעצבן שעוד לא נפרדת כבר אתה נכנס למסגרת עוד יותר מעפנה.. ואין על מה, ידיעת השפה הספרדית הפכה למצרך חשוב

LIAH1

New member
מבינה אותך... היה ככה לאחותי...

ישר גייסו אותה ביולי אחרי הבגרויות... לא הספיקה לנשום
ואני ללא ספק מסכימה איתך על חשיבות ונחיצות השפה הזו

../images/Emo27.gif

הביעוס היחידי שיש לי הוא העובדה שחברות ששהיו לי ביסודי, ועכשיו כבר לא איתי, אמורות להתגייס באותו תאריך ויכל להיות יפה אם היינו יחד בטירונות אבל יאלה, גם מה שיהיה הלאה יהיה טוב מאוד
ולא רק חשובה אלא שפה יפה

LIAH1

New member
אה... הבנתי...

ואת כאילו תהיי בדיליי של שנה או שנתיים
אבל לא נורא, העיקר את עושה משהו שיביא לך גם כמובן תועלת אישית גדולה
החברות שלך ישארו לך... כולל החדשות שיגיעו בתקופה החדשה של הצבא

../images/Emo45.gif../images/Emo27.gif

דיליי של שנתיים אם הכל ילך טוב
אבל את צודקת, ותיהיה לי רק תועלת טובה לכן אני יוצאת מהבעסה הזו כשאני יודעת שיהיו לי חברות חדשות בכל מקרה ועם האחרות עדיין ניתן לשמור על קשר

LemonLimeLilach

New member
ששששששש

אני התגייסתי ביולי ותאמינו לי שזה הדבר הכי שווה שיש כל החברות שלי התגייסו איפשהו בין ינואר לאפריל, כאילו פאק, כשאני אשתחרר - להן תישאר עוד שנה. אני יכולה לתת להן תלונה מרוב שהן צעירות. ושלא לדבר בכלל על הבנים! ידיד שלי התגייס לפני שבוע, כשאני אשתחרר, יישארו לו שנתיים
ואגב בת אל, הצבא זה ממש לא מסגרת מעפנה. הנה, תראי אותי, לא רק שאני נהנית מכל רגע, אפילו יצאתי השבוע לטיול שנתי

זו כן מערכת מעפנה../images/Emo70.gif

מדברת מניסיון שרואה איך אחי מועבר מבסיס לבסיס מבלי שיתנו לו קורס ראוי שממנו יוכל להשתבץ באופן נורמלי.. במקום זה מעבירים אותו ממפקד למפקד
את יש לך מזל את שנפלת על חור טוב, ואפשרות לצאת כל יום הבייתה ולשם שינוי להנות מהשירות.. יש כאלה שאין להם את המזל הזה.. אני אומרת רק תודב לאל על כך שגם אחרי שאסיים ללמוד אתגייס לכיוון הקיץ ולא בחורף

LemonLimeLilach

New member
באיזה חיל הוא?

המערכת נהיית מעפנה כשלא יודעים מה לעשות איתה.. אם מבינים איך העניינים הולכים, הכל נהיה קל

../images/Emo27.gif

שמו אותו בחיל האויר מערך הטכני שהוא לא סיים 12 שנות לימוד.. כך שהרבה אפשרויות אין לו שם.. ודי משגעים תשכל...

לינה18

New member
אל תצטערו על מעבר לאופק-אחת

הטלנובלות הגרועות ביותר שראיתי בחיים.

למעלה