אני חדשה!!!

../images/Emo172.gif../images/Emo174.gifאני חדשה!!!../images/Emo174.gif../images/Emo172.gif

היי לכולם!!! את השם שלי בנתיים אני לא אגיד לכם כי אני משתתפת בהרבה פורומים, ואני קצת מפחדת להגיד את השם, אבל אני כן יכולה ללהגיד לכם שאני מירושלים ואני בת 13, ואני מאד מאד מאד אוהבת להכין דולים. אני כבר הרבה זמן קוראת פה הודעות, ואני יודעת את כל חוקי הפורום, ואני גם יודעת שמותר לשים דולי רק בשרשורי ש"ד או שדיים או משו כזה נכון? אבל בכל מקרה, בחיים לא הגיבו לי על דולי, אז אתם יכולים בבקשה להגיב לי על שתי הדוליז האלה? תודה!!!
ואגב, הבייסים מהפורום, אני לא יודעת מאיזה אתר.

ועוד משהו../images/Emo26.gif

חג שבועות שמח לכולם
והעיגולים האדומים זה רק לזיהוי (שמתי
שכולם עושים את זה...) והדולי הזאת עקומה בגלל שהקטנתי אותה, היא עברה את ה- 250 מגה בית...

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה לילינמר יש ליקר הערה קטנה בקשר לדולי את הבגדים ציירת בעצם ע"י כך שציירת את קווי המתאר של הבגד, ובתוכם הצללת את העור, וזה לא נכון. את הדרך הנכונה תמצאי דרך הקישורים באתר של ענת

lestatgirl

New member
ברוכה הבאה לפורומינו הקט

כמה דברים על הפורום ועל דולז דולי =יחיד=דוליז=רבים לא דולים בסדר? אוקי כפי שאת כבר יודעת דולי משרשרים רק לשרשור ש"ד ח"ם שדנמצא שרשור אחד או 2 מתחת לזה מפרסמים בשרשור ש"ד ח"ם אך ורק דולי אחת עם איזכור לאתר שממנו לקחת את הביסס שרשורי ש"ד ח"ם שרשורי אוף וחפש את הבייס מיכל פותחת עכיו הסבר קטן על השרשורים שרשור אוף: מדברים בו על כל דבר חוצמדוליז אסור לנצלש אותו ואסור לפרסם בו דוליז שרשור חפש את הבייס: את רוצה לפרסם דולי ולא זוכרת מאיפה הבייס פרסמי את הדולי ואת הבייס ואחת\אחד מאיתנו יעזרו לך שרשור שש"ון: שרשור שירים והפתעות נוספות כל אחת יכולה לפתוח רק שזה יהיה פעם ב... ולא כל הזמן חברת פורום אחרת כתבה דברים דומים לאחת החדשות לפנייך כל הזכויות שמורות לחברצת פורום לא ידועה התמכרות נעימה בבי

../images/Emo24.gifתודה לכולם!!!

תודה לכולם על התגובות! מישהו יכול לתת לי קישור לאתר של ענת? כי אני לא מכירה אותו...

תהני

יכול להיות שהקישור לא בסדר בגלל שזאת פעעם ראשונה שאני עושה קישור

uriah113

New member
תגובונת!

השיער ישר מידי תעגלי אותו קצת..ותמחקי את הקו מעל החמש...!! וחוץ מזה בבובה יפה!

למעלה