חג שבועות שמח

../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif חג שבועות שמח ../images/Emo172.gif../images/Emo172.gif

בוקר טוב אנשים
חג שבועות שמח וטעים שיהיה לכולנו. תאכלו טוב. תשתו טוב. ותשפריצו טוב. מים....מים.....
ובששון.רק בששון....!!!!

אני בעד

מים מים משמים לא לשכוח שהכינרת מתייבשת
שבועות זה תמיד החג שלי אין כמו גבינות טובות מכל הסוגים והמינים לא יודעת עד כמה זה יעזור מכיוון שאחים שלי ביקשו שלכבוד השבועות ובגלל הלא נעים העגל יהיה חלב
חג שמח

חישוב פשוט ../images/Emo2.gif

12 איש לארוחת החג ועוד לא התחלתי לבשל
נראה לי שיאכלו היום לחמים וגבינות בלי אוכל חם
ואם הייתי רוצה לעשות לעצמי אאוטינג רציני, הייתי מספרת לכם מה מצלמים אצלנו מחר בטקס השבועות............. אבל אני לא רוצה
יאללה, לעבודה, לפני שיאכלו אותי בערב

חג שמייח

החג בה' הידיעה עבורי. אין כמו שבועות. אחרי טקס מרגש עד דמעות שבו הגדולה הופיעה אתמול, יעלת חן כזו מפזזת בלבן עם הבנים הכי שווים בכיתה....הודעתי חד משמעית לאבא שלה שהוא חייב להתחיל לארגן את הפלוגות לשמירה בסבבים....
אוי הכאבי לב שעוד מחכים לי....אוי הלילות שלא אשן בגללה...פולניה כבר מעכשיו בכוננות על. . 5555555...טפו טפו טפו.

אני חשבתי אחרת

להדריך את הבנים איך ומה לעשות ולדאוג שהנסיכה תשמע,כדי שתלמד איך וממה להיזהר....
שתי ציפורים ברוגטקה אחת. יעילות גברית טיפוסית.

כפרעליך

אני נטולת בנים כאן....אבא שלהן הרי מנהל אותן מארץ רחוקה.... יש מצב להשאיל את שלך לתדריך? חליפות ג'ודו, מגינים ושאר הציוד עלי...

יערית

New member
../images/Emo158.gif../images/Emo173.gif../images/Emo172.gifYES YES YES../images/Emo172.gif

והלילה אנחנו נקיים גם את המצווה הגדולה והיגדתם בה יום ולילה
חג לבן שמח לכולם, לראשונה בחיי אפיתי עוגת גבינה ונראה לי אחרי הציפוי שהיא....שווה.<ניתן למבקר העוגות לומר את דעתו> יש פאסטות שוות ופשטידות וגם בלינצ'ס לילדודס. לקינוח תחזרו לשורה הראשונה שלי בתגובה:))

למעלה