../images/Emo172.gifאתיקת שנטיפי../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif
די חבל שאני כותבת את זה יומיים אחרי,כי אני בטח אשכח כמה פרטים... אבל אם אני לא טועה, זו הולכת להיות אתיקה מממששש ארוכה! אז כדאי שאני אתחיל
קודם כל, רק לידע כללי- היה כזה כיףףףףף!!אין לכן מושג כמה הייתי צריכה את הכיף הזה!!
(ולמי שלא יודעת-הייתי בשנטיפי בשבועות,חמישי-שישי-שבת)
יום חמישי קמנו שלושתינו(אני,לי וזוהר) ביום חמישי ב-5 בבוקר, אחרי שבקושי הצלחתי ללכת לישון ביום רביעי בלילה
(זוכרות שסרבתי לעזוב את הפורום?
) וב-6 נסענו לת"א ביחד עם אבא של זוהר,שיצא לעבודה.
היינו בבית של אמא של לילוש, עד 10, וב-10 עלינו על האוטובוס למעיינות חוגה(שם היה השנטיפי)... אין לכן מושג איזה פוסטמות היו איתנו באוטובוססס!!! איזה אחד מטומטם כזה(בן 18 בערך),עושה לנו "אתן יודעות מה זה שנטיפי?" אנחנו כזה..... "אמממ..לא.. סתם ראינו אוטובוס,והתחשק לנו לעלות עליו!" "שנטיפי זה פסטיבל של הרבה אנשים שאאאאנטי" כמעט הבאתי לו כזאת נוגרה!!!
ואח"כ הוא התחיל לספר לנו תסיפור חיים של שלושת החתולים שלו, שנדרסו כשהוא היה בן 4 ושלושה חושים
אוחחח! יש אנשים דפוקים בעולם! אחרי נסיעה ממושכת של בערך שעתיים וחצי, הגענו לשנטיפי... האוטובטס הוריד אותנו במרחק של 8888 ק"מ הליכה מהכניסה לפסטיבל, ככה שלא ממש הבנו מה הולך שם, ואפילו התחלנו קצת להלחץ...אבל בסוף הגענו
נכנסנו לפסטיבל, והתחלנו לחפש מקום להתמקם בו...... כמו מפגרות, לא טרחנו לבדוק יותר מדי לפני שאנחנו מקימות אוהל, פשוט הלכנו לפי השביל שנראה לנו קצר יותר(מה גם שבזה טעינו בסוף) קיצר, בטעות הלכנו להתמקם בסוף העולם שמאלה,ימינה וסיבוב...
שזה גם המקום הכי מסריח שהיה שם..אבל חפיף..
בקושי שרדנו עם עם התיקים הכבדים,נפלנו כל שנייה בערך,אבל בסוף הגענו למקום שהיה בו יחסית צל כדי להקים אוהל. איך שהתחלנו להקים איזה שני חנאג´ים כאלה (כמו האלה בסרטים,עם שלייקס ומשקפיים-הם נראו בערך ככה!
) קפצו על המציאה והתחילו להרכיב לנו תאוהל! זה היה ממש ממש נחמד מצידם, כי היינו סחוטות,מתות מחום, וגם לא היה לנו יותר מדי מושג בלהרכיב אוהלים
אחרי שהם סיימו, מיקמנו תדברים והלכנו להסתובב.... ראינו בערך מה הולך שם,איפה נמצא מה.....איפה המים...(שזה דבר חשוב!) היו שם מעיינות כאלה שאנשים התרחצו בהם...אם הם לא היו-כולם היו מתים! אין לכן מושג איזה חום שםםםם! והמעיינות האלה זו הדרך היחידה לצנן את עצמך... קיצר,בעודנו מסתובבות לנו ברחבי השנטיפי, פתאום אנחנו רואות את יאיר ואימרי!(שני אנשים מהשכבה שלנו) היינו איתם קצת, והם הובילו אותנו לכיוון האוהל של אבישג (חברה שלנו,שבאה עם המשפחה שלה..שוגשוגית שכתבה פה פעם בפורום,למי שזוכרת) פגשנו אותה, והלכנו ביחד איתה לדשא, למעגל מתופפים של פתיחת הפסטיבל
נעמדנו שם, לא עברו 5 דקות, ומצאנו את עצמנו מקפצות ומפזזות כלמיני שירים ששרו שם... זה היה ממש כיף!
תוך כדי קיפוצים, אני קולטת מולי מישהו שמוכר לי חבלזזזזזז! חצי שעה אני מהרהרת לעצמי מאיפה הוא מוכר לי, עד שפתאום נופל לי האסימון! זה נ ד ב!
(זה,השכן הכוסון של טמר) הייתי חייבת לברר אם זה באמת הוא, או שאני סתם הוזה... סיפרתי לחברות שלי את הסיפור ולאחר התייעצות קלה, החלטנו שאני אקרא
"נדבבבבבב" ואם הוא מסתובב, אני אומר לו "לא,לא אתה" ואם לא-חבל... אני, בשיא ההתלהבות נעמדת מאחוריו, צורחת "נדבבבב"
, הוא מסתובב ואני מתלהבת עד הגגגגג,מרוב ההתלהבות שוכחת להגיד "לא,לא אתה" הולכת 2 צעדים לכיוון חברות שלי, מגיעה אליהם ומתפרצת "איזה מאאאגניבבב! הוא הסתובב!! זה הואאא"
וכנראה צעקתי את זה ממש חזק...כי כל הארץ הסתכלה עליי
לא שמתי
לזה, אבל אחרי שחברות שלי גמרו להביא לי מכות
הם סיפרו לי איזה פאדיחה עשיתי לעצמי ולהם ..חחחח..דפוקה!! אחר כך, בלילה הלכנו להופעה של מוש בן-ארי ויובל בנאי, היתה הופעה ממש נחמדה...בעיקר בגלל יובל בנאי, כי תשירים של מוש לא ממש הכרנו
וחוצמזה,יובל בנאי שר כמה שירים ממשינה..
ובכלל, באנו להופעה הזאת רק בשביל לתפוס מקום טוב בהופעה של מוקי וברי סחרוף,שהיתה אחריהם... זאת היתה רחבת דשא ענקקקית שכולה היתה מלאה באנשים! התחלנו מהקצה קצה קצה,אבל בסוף, כשהגיעה ההופעה של מוקי, היינו בשורה הראשונה, ככה | | קרובים לבמה!
היתה הופעה כזאת יפההההה!!! רואים שמוקי רוצה להעביר מסר מסויים בשירים שלו,ונותן את כולו בשביל שזה יצליח..... זה כזה יפה לראות בנאדם שאוהב באמת את מה שהוא עושה! ובכלל,השילוב של מוקי שהוא אנרגטי בטירוף על הבמה, ומקפיץ תאמאמא של הקהל, עם ברי, שהוא במנטליות שלו יותר שקט, היה שולטטט
תוך כדי ההופעה, את מי אני קולטת מאחוריי?את נדב!
מזה התפדחתי...אבל אני לא חושבת שהוא זכר אותי...וטוב שכך! אבל ליד נדב..היה אחד כזה חמווווווד!!
גם,אחד מהחברים של טמר הבתזונה!! (אה, ד"א,תמר,לילוש אומרת שבכלל היה לו שיער חלק שחור..חחח..עדיף לסמוך עלייה, כמו שכבר הספקת לראות אני הייתי מסטולה לגמרי! אבל שתינו זוכרות שהיו לו עיניים כחולות מהממות
) אחרי ההופעה היינו ממש מסטולות, אז הסתובבנו קצת, וחזרנו לאוהל (הממ..קמנו ב-5 בבוקר באותו יום,זה היה יום ארוך!
) תכף בא המשך...
די חבל שאני כותבת את זה יומיים אחרי,כי אני בטח אשכח כמה פרטים... אבל אם אני לא טועה, זו הולכת להיות אתיקה מממששש ארוכה! אז כדאי שאני אתחיל