אתיקת שנטיפי

binba!

New member
../images/Emo172.gifאתיקת שנטיפי../images/Emo172.gif../images/Emo171.gif

די חבל שאני כותבת את זה יומיים אחרי,כי אני בטח אשכח כמה פרטים... אבל אם אני לא טועה, זו הולכת להיות אתיקה מממששש ארוכה! אז כדאי שאני אתחיל
קודם כל, רק לידע כללי- היה כזה כיףףףףף!!אין לכן מושג כמה הייתי צריכה את הכיף הזה!!
(ולמי שלא יודעת-הייתי בשנטיפי בשבועות,חמישי-שישי-שבת)
יום חמישי קמנו שלושתינו(אני,לי וזוהר) ביום חמישי ב-5 בבוקר, אחרי שבקושי הצלחתי ללכת לישון ביום רביעי בלילה
(זוכרות שסרבתי לעזוב את הפורום?
) וב-6 נסענו לת"א ביחד עם אבא של זוהר,שיצא לעבודה.
היינו בבית של אמא של לילוש, עד 10, וב-10 עלינו על האוטובוס למעיינות חוגה(שם היה השנטיפי)... אין לכן מושג איזה פוסטמות היו איתנו באוטובוססס!!! איזה אחד מטומטם כזה(בן 18 בערך),עושה לנו "אתן יודעות מה זה שנטיפי?" אנחנו כזה..... "אמממ..לא.. סתם ראינו אוטובוס,והתחשק לנו לעלות עליו!" "שנטיפי זה פסטיבל של הרבה אנשים שאאאאנטי" כמעט הבאתי לו כזאת נוגרה!!!
ואח"כ הוא התחיל לספר לנו תסיפור חיים של שלושת החתולים שלו, שנדרסו כשהוא היה בן 4 ושלושה חושים
אוחחח! יש אנשים דפוקים בעולם! אחרי נסיעה ממושכת של בערך שעתיים וחצי, הגענו לשנטיפי... האוטובטס הוריד אותנו במרחק של 8888 ק"מ הליכה מהכניסה לפסטיבל, ככה שלא ממש הבנו מה הולך שם, ואפילו התחלנו קצת להלחץ...אבל בסוף הגענו
נכנסנו לפסטיבל, והתחלנו לחפש מקום להתמקם בו...... כמו מפגרות, לא טרחנו לבדוק יותר מדי לפני שאנחנו מקימות אוהל, פשוט הלכנו לפי השביל שנראה לנו קצר יותר(מה גם שבזה טעינו בסוף) קיצר, בטעות הלכנו להתמקם בסוף העולם שמאלה,ימינה וסיבוב...
שזה גם המקום הכי מסריח שהיה שם..אבל חפיף..
בקושי שרדנו עם עם התיקים הכבדים,נפלנו כל שנייה בערך,אבל בסוף הגענו למקום שהיה בו יחסית צל כדי להקים אוהל. איך שהתחלנו להקים איזה שני חנאג´ים כאלה (כמו האלה בסרטים,עם שלייקס ומשקפיים-הם נראו בערך ככה!
) קפצו על המציאה והתחילו להרכיב לנו תאוהל! זה היה ממש ממש נחמד מצידם, כי היינו סחוטות,מתות מחום, וגם לא היה לנו יותר מדי מושג בלהרכיב אוהלים
אחרי שהם סיימו, מיקמנו תדברים והלכנו להסתובב.... ראינו בערך מה הולך שם,איפה נמצא מה.....איפה המים...(שזה דבר חשוב!) היו שם מעיינות כאלה שאנשים התרחצו בהם...אם הם לא היו-כולם היו מתים! אין לכן מושג איזה חום שםםםם! והמעיינות האלה זו הדרך היחידה לצנן את עצמך... קיצר,בעודנו מסתובבות לנו ברחבי השנטיפי, פתאום אנחנו רואות את יאיר ואימרי!(שני אנשים מהשכבה שלנו) היינו איתם קצת, והם הובילו אותנו לכיוון האוהל של אבישג (חברה שלנו,שבאה עם המשפחה שלה..שוגשוגית שכתבה פה פעם בפורום,למי שזוכרת) פגשנו אותה, והלכנו ביחד איתה לדשא, למעגל מתופפים של פתיחת הפסטיבל
נעמדנו שם, לא עברו 5 דקות, ומצאנו את עצמנו מקפצות ומפזזות כלמיני שירים ששרו שם... זה היה ממש כיף!
תוך כדי קיפוצים, אני קולטת מולי מישהו שמוכר לי חבלזזזזזז! חצי שעה אני מהרהרת לעצמי מאיפה הוא מוכר לי, עד שפתאום נופל לי האסימון! זה נ ד ב!
(זה,השכן הכוסון של טמר) הייתי חייבת לברר אם זה באמת הוא, או שאני סתם הוזה... סיפרתי לחברות שלי את הסיפור ולאחר התייעצות קלה, החלטנו שאני אקרא
"נדבבבבבב" ואם הוא מסתובב, אני אומר לו "לא,לא אתה" ואם לא-חבל... אני, בשיא ההתלהבות נעמדת מאחוריו, צורחת "נדבבבב"
, הוא מסתובב ואני מתלהבת עד הגגגגג,מרוב ההתלהבות שוכחת להגיד "לא,לא אתה" הולכת 2 צעדים לכיוון חברות שלי, מגיעה אליהם ומתפרצת "איזה מאאאגניבבב! הוא הסתובב!! זה הואאא"
וכנראה צעקתי את זה ממש חזק...כי כל הארץ הסתכלה עליי
לא שמתי
לזה, אבל אחרי שחברות שלי גמרו להביא לי מכות
הם סיפרו לי איזה פאדיחה עשיתי לעצמי ולהם ..חחחח..דפוקה!! אחר כך, בלילה הלכנו להופעה של מוש בן-ארי ויובל בנאי, היתה הופעה ממש נחמדה...בעיקר בגלל יובל בנאי, כי תשירים של מוש לא ממש הכרנו
וחוצמזה,יובל בנאי שר כמה שירים ממשינה..
ובכלל, באנו להופעה הזאת רק בשביל לתפוס מקום טוב בהופעה של מוקי וברי סחרוף,שהיתה אחריהם... זאת היתה רחבת דשא ענקקקית שכולה היתה מלאה באנשים! התחלנו מהקצה קצה קצה,אבל בסוף, כשהגיעה ההופעה של מוקי, היינו בשורה הראשונה, ככה | | קרובים לבמה!
היתה הופעה כזאת יפההההה!!! רואים שמוקי רוצה להעביר מסר מסויים בשירים שלו,ונותן את כולו בשביל שזה יצליח..... זה כזה יפה לראות בנאדם שאוהב באמת את מה שהוא עושה! ובכלל,השילוב של מוקי שהוא אנרגטי בטירוף על הבמה, ומקפיץ תאמאמא של הקהל, עם ברי, שהוא במנטליות שלו יותר שקט, היה שולטטט
תוך כדי ההופעה, את מי אני קולטת מאחוריי?את נדב!
מזה התפדחתי...אבל אני לא חושבת שהוא זכר אותי...וטוב שכך! אבל ליד נדב..היה אחד כזה חמווווווד!!
גם,אחד מהחברים של טמר הבתזונה!! (אה, ד"א,תמר,לילוש אומרת שבכלל היה לו שיער חלק שחור..חחח..עדיף לסמוך עלייה, כמו שכבר הספקת לראות אני הייתי מסטולה לגמרי! אבל שתינו זוכרות שהיו לו עיניים כחולות מהממות
) אחרי ההופעה היינו ממש מסטולות, אז הסתובבנו קצת, וחזרנו לאוהל (הממ..קמנו ב-5 בבוקר באותו יום,זה היה יום ארוך!
) תכף בא המשך...

תגובה נאמבר וואן....[../images/Emo104.gif]

קודם כל שורה אהובתי נשמתי אשתיייי מואהההההה
, וולקאםםם טו ישראללללל!!!! חחחחח למרות שזה היה בישראל אבל חפיץ
*יעלית נשפכת מהבדיחות של עצמה* *דופקת ת´ראש בקיר* *חוזרת לכתוב תגובה לשורה* פכלללל אופןןן איזה סבנגות, אני מחכה כבר לחלק ב´...ובאמת ראיתם את הכוסוןןןן העולמיייייי השכןןןן שללללל טטאאמממאארררר?
בעעעע כלבהההההההה!!!!! (זה לא אישי בובה, אני אוהפת אותֵך!
) *יעלית המחכה*

binba!

New member
יעליתושששש../images/Emo24.gif

חחחחחחחח.. קרעת אותי!
איזה מטוקית את!!קראת את זה!! חחח..וכן..ראיתי את נדב...הבנאדם מס-טול בטירוווףףף!
ו..ווא..לקח לי שעה לכתוב את חלק ב´! טוב,זה כולל הפרעת מאמא ומהאיציק...
אוהפת אותךך

binba!

New member
../images/Emo174.gifחלק 2../images/Emo174.gif

>>וווא זה באמת ארוך!אני מקווה שמישהי תקרא את זה....
<< שחכתי להגיד, שאחרי ההופעה של מוקי,אני ולי נאבדנו לזוהר ואבישג,והתפצלנו בטעות... זוהר ואבישג קלטו את מוקי יושב ומדבר עם אנשים,אז כמובן שהן רצו לשם... והזונות האלה הצטלמו איתו! והתנשקו איתוו! וזוהר אפילו נגעה לו בתלתלים!!
ההדודים של לילוש(אלה שהיו אמורים להשגיח עלי) היו אמורים לבוא ביום חמישי,אבל הם באו מאוחר יותר,וכבר כמעט לא היה להם מקום,אז הם התייאשו,והחליטו ללכת לכינרת......ככה שאנחנו היינו בזכות עצמנו
יום שישי קמנו בבוקר, מסטולות לגמררררייי
ומזיעותתת! בערב ממש קר,אז לובשים בגדיחם ארוכים,ומתכסים, ואיך שיוצאת השמש בבוקר, הכל נהיה חםםם! ובמיוחד כל מה שבתוך האוהל..... ככה שקמנו בערך ב-8... ישר, הלכנו להתקלח, היינו מסריחות רצח!התקלחנו, אכלנו ארוחת בוקר, והלכנו להסתובב... הלכנו לאיזור של הבאסטות והדוכנים,מכרו שם כלמיני שטויות... ובאחד הדוכנים ראינו אחת מהישוב שלנו(עדי בן-ישראל), מוכרת נרגילות וטבאק!כמעט קנינו ממנה.. אבל לא היה לנו כוח להסחב עם נרגילה אבל קניתי שרשרת יפה כזאת,של פיס(של פריקים
),טבעת לאגודל ועגיל..ש..אין לי מושג איך לתאר אותו, אבל הוא יפה. בשאר היום שכשכנו במים, כי היה מממששש חם, שכבנו בזולה על הדשא,היינו במעגל קפוארה שהיה ממש יפה
ולמדנו מה זה באנג...חחח..
היה איזה שלב,שהסתובבנו לנו, ו-2 אנשים מסטולים לגמרי באו אלינו, "בא לכן לפתוח איתנו נרגילה
" אנחנו כזה..אמממ......."לא ממש
" גאד קנווז מה יש להם בנרגילה! קיצר,הם שכנעו אותנו שאנחנו נכין את הראש, וככה נוכל להיות בטוחות שאין בזה שומדבר שאנחנו לא רוצות שיהיה בזה... ויתרנו על העישון, אבל הסכמנו לשבת איתם קצת.. לא היה לנו משהו יותר טוב לעשות,והם היו חמודים.... אז בזמן שישבנו איתם, צפינו בהכנת באנג וקיבלנו הסבר מפורט על איך עושים את זה...היינו דיי בשוק..ילדות טובות!
במהלך היום אני ולילוש נפגשנו עם טמר,שהייתה עם נדב... המממ.. שניהם נראו מסטולים לגמררררריי,אז ככה שלא היינו איתם יותר מדי זמן, לא רצינו להפריע
אח"כ, בערב, היינו בהופעה של ארקדי דוכין, שהייתה לא מש´ו... באמצע ההופעה, אני וזוהר הלכנו לקנות שתייה... את מי אנחנו רואות?? נדב!! אח"כ התיישבנו איפהשהו, את מי אנחנו קולטות יושב מלפניינו?? >>לא..... לא עמנואל הלפרין<< נדב!!! חחח... הוא הסתכל עלינו במבט כזה של ´ילדות-מי-אתן-ומה-אתןהולכות-אחריי?
´ אחרי ההופעה של ארקדי דוכין, היתה ההופעה של שבע... למרות שבאנו באמצע, היא היתה ממשש יפההה! קיפצנו כל ההופעה.. זה היה כיף..משחרר כזה...
אח"כ שוב אני וזוהר איבדנו את אבישג ולי, אז החלטנו שנלך לאיזה מקום כזה שרואים אותו טוב, ונרקוד שם(כל הזמן היתה מוזיקה
), ואולי הם יראו אותנו... בזמן שאנחנו רוקדות בשאנטיות מטורפפפת, אנחנו פתאום קולטות את שני החנאג´ים האלה מהאוהל שליידנו מסתכלים עלינו!
מההררר הפסקנו לרקוד, ואז הם באים אלינו כזה "יש לנו רק שאלה אחת...למה הפסקתן לרקוד?" אז אמרנו להם שאנחנו מחפשות את חברות שלנו...אבל אנחנו ממש עייפות..ובלע בלע... והם התחילו לדבר איתנו, ואפילו הציעו לנו ללכת איתם לאנשהו
ואנחנו כזה.. "אההההה..אההההה...יווו!! נראה לי שאני רואה את לי ואבישג!!" ורצוווותתת משם!
איזה קורע זה היה...חחח... מה עשינו אחרי שבאמת מצאנו אותם, אני באמת לא זוכרת... אבל חפיץ...כאילו שמישהי בכלל קוראת את זה
יום שבת שוב קמנו מוקדם, עייפות,גזורות.. אחרי יומיים בלי שינה
הלכנו לאוהל של אבישג כדי לקרוא לה להתקלח...כמעט נפלנו בדרך!! אין לכן מושגגג איזה מסטולות היינו, ואיזה רחוק האוהל של אבישג היה! אבל היה להם אוהלים במקום הכי טוב שיכול להיות...על הדשא,קרוב לבמה, עם המון צל...
התקלחנו, אבישג הספיקה להחליק במקלחת בערך 579 פעם..זה היה ממש מצחיק
ואז הלכנו לאכול ארוחת בוקר עם ההורים של אבישג... אחרי שאכלנו ארוחת בוקר,הסתובבנו קצת,לי וזוהר קנו עוד כמה דברים, וישבנו באיזה מקום....ובערך כל 5 דקות יובל בנאי עבר שם... ובטעות, כל פעם שהוא עבר זוהר באה ביציאה "אהה הנה מאיר בנאי!"
בפעם המיליון, הוא תפס עצבים ומלמל "כמה בנאדם יכול לטעות בשם שלי!"חחחח.. אח"כ,כשהיינו בדרך לאוהל, ראינו את מריאנו מ´אלי ומריאנו´, ואני חושבת שהוא הצתרפת עם בן... או שחברה שלו ממש גברית
חזרנו לאוהל, נחנו, סידרנו תדברים שלנו, קיפלנו תאוהל ויצאנו לנצל תיום האחרון... היינו קצת במים, עשינו מדיטציה, דיברנו עם כמה אנשים חמודים והיה כיף!!
אחה"צ, הלכנו להופעה של קאמאל-ג´אמאל, להקת ראפרים לא ממש מוכרת, אבל קורעעעתתת! שהופיעה על אחת הבמות הקטנות שהיו שם... אחרי כמה זמן,את מי אני קולטת בא להופעה?! >>לא,לא מומין אבא<< שוב,נדב
נקרעתי מצחוק שראיתי אותו..אין לי מושג למה...
אחרי ההופעה עלינו על האוטובוס שלנו לת"א,שהפעם היו בו אנשים דיי חמודים... ומת"א ההורים שלי באו לקחת אותנו ה
ה... הגעתי הביתה שמחה,מרוצה,פריקית וג´יפניתתת!
אז... היה ממששש ממשש סבאנג´ה
גם למדתי משהו חשוב...כאילו, תמיד ידעתי אותו, אבל הפעם הפנמתי... לא משנה איפה אני אהיה, אני תמיד יכולה להנות. ובמקום לחכות לאח"כ,או ללכת למקום אחר בשביל להנות בו, אני צריכה להנות כאן ועכשיו.
אוהבת אותכןןןןן!
וחולה עליכן שקראתן עד פה!

NasTy GirL

New member
שירונת!!!../images/Emo108.gif

התגעגענו אלייך רצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!! [טוב, נו, לפחות אני
] לפחות 3 פעמים באתי לכתוב לך הודעה ב
ואז גיליתי ש...את בשנטיפי! נשמע ש...נהנת!!! מאד!!! והנדב הזה...נחמט? ואחי היה גם כן בשנטיפי, אולי הייתם איתו באוטובוס
בכל מקרה, קיצקץ ועגבניות שרי [פחחחח, מה קשור
] גם אני רציתי לבוא-וחבל שלא עשיתי את זה. נשמע שווה-שנה הבאה אני שם!!! יאללה, תמשיכי להנות לך מהחוויות!!!

binba!

New member
ליריליישן!!../images/Emo24.gif

באמת נהנתי..
ו..התגעגעתי גם!
נדב? לא יודעת אם הוא נחמד..לא החלפתי איתו אפילו חצי מילה... את זה את יכולה לשאול את טמר
אז תודה מותק
אוהבת אותך

Rotem Lisa

New member
סירונט!! ../images/Emo107.gif

אחלה אתיקה!! למה לא באת לבקר אותי ?
ואבישג!! איפה היא ?? שמחה שנהנת.. אני חייבת לזוזזזזזזזזזזז!!!!! צ´וא כלומר, צ´או

binba!

New member
חחחח... מיתוקההה!../images/Emo25.gif

אבישג.. בטח ישנה או מש´ו
כל המחשבים שלה מתו.. ואני חושבת שהיא פרשה מעסקי הפורומים.... למה לא באתי לבקר? למה א-ת לא באת לבקר? פ´כל מקרה, אני אוהפת אותך!

וואו, זה באמת ארוך! ../images/Emo12.gif[../images/Emo104.gif]

חחח נשמע שהיה לך כזההה כיףףףףף ילדהההההה....קראתי איפשהו על אשה אחת שהתאכזבה מזה כי היא ראתה בנות בגיל 15 מזדיינות כאילו הן בנות 30 לפחות וילדים בני 13-14 מעשנים באנגים חופשי....
לא רוצה להטיף מוסר אבל נשמע שהיו שם הרבה חומרים חחחחחח
יו ראית את מריאנו?! הוא מה זה מותק, הוא עובד בחוג לדרמה בנתניה וחברה שלי בחוג הזה אז יוצא לנו לראות אותו הרבה...פעם כשהוא היה ב"חלומות בהקיציס" אני וחברה שלי התחרמנו עליו...חחחחחחח מה את רוצה, הוא רוקד סלסה מדהיםםםםם
חוצמזההה איזה מאגניש שראית את טאמארררררררררררררר.....ולוידעת, נראה לי שנה הבאה אני שם (למרות שאני נגד הPEACE AND LOVE וזה אבל חפיץ), זה נשמע כל כךךךך כיףףףףףףףףףףףף

binba!

New member
כן...חופשי היו שם

בנות בגיל 15 מזדיינות כאילו הן בנות 30 לפחות וילדים בני 13-14 מעשנים באנגים חופשי..(*אהההההההההההההמ* משתעלת שיעול ארוך לכיוון מישהי
) אבל אם זה מה שעושה להם טוב- מי אני שיגיד מש´ו? ו.....למה את נגד פיס אנד לוב?? זה באמת כיף! אם את נורא רוצה, בואי לבראשית!
שזה בעיקרון אותו סטייל של פסטיבל,רק יותר גדול, ובראש השנה...

binba!

New member
ממממממ.....

מקפיצה!!
*בּוֹינג* *בּוֹינג* נוו..זה קול כזה של קפיצה!

binba!

New member
אוווווווווווווווו..הרבה זעתר!!

רגע,זה מה שעישנתם אהההההה... אכלתם!אכלתם! מה עובר עליי? זה מה שאכלתם כבר? או מה שנשאר?

TkTk

New member
חחחח...

היה יותר ממה שאת חושבת.. טוב,זעתר..זה..זה.. זה ממש טעים

binba!

New member
אני בטוחה ../images/Emo8.gif

בלאט! תביאי תמונות מעניינות!

TkTk

New member
כוסאמק..

הייתי אמורה לסרוק היום, אבל הסורק דפק לעצמו כדור בראש.. ב-ק-ר-ו-ב (עובדה.הישארו עימנו מיד לאחר האות.)

binba!

New member
ולא לשכוח לסרוק לי בדרך את רומה!!

או שאמרת שזה תמונות שאת צריכה עוד לפתח? אני חייבת לדעת כמה מסטולה הייתי ואם זה באמת הוא..

למעלה