"השבוע שהיה"

shapir1

New member
../images/Emo170.gif "השבוע שהיה" ../images/Emo170.gif

הפינה השבועית נפתחת כרגיל לשירותכן, והפעם עם בקשה קטנה. הייתי מעוניינת להעביר את השרביט הלאה, למישהי אחרת שתפתח את הפינה במקומי. אל דאגה, איני פורשת מתפוז, רק מעוניינת לפרוש מפתיחת הפינה. אני פונה לכל מי שמעוניינת וחושבת שהיא מסוגלת להתמיד בפתיחת הפינה השבועית כל יום חמישי לפנות אלי במסרים על מנת שנוכל למצוא אשת פינת "השבוע שהיה" חדשה. תודה לכולן, היה לי נעים מאוד לפתוח את הפינה הנחמדה הזו ואמשיך להשתתף כאן כרגיל
ועכשיו לענייננו: איך היה השבוע שלכן?

טובה37

New member
כמו תמיד המומה

שעבר עוד שבוע אז התחלנו עם יום השואה שהיה קשה המשכנו לסופת אבק ומסיימים עם אוטוטו שבת שבוע די טוב יחסית טפו טפו לילות הזויים עדיין אבל התחלנו גמילה מטיטולים זה קצת צולע נקווה ליותר טוב שבת שלום

פיגלג

New member
../images/Emo41.gifשבוע מקסים../images/Emo41.gif

כמו שרבות כבר קראו ,דייט ראשון עם איש אחד נחמד... דייט שני שאמור לצאת מחר לפועל... אחות אחת שנכנסה אתמול לשבוע 40 וכבר נורא נורא רוצה ללדת... אחיין אחד שמחכה בקוצר רוח לתינוקת החדשה... ילד אחד מתוק שלי שעשה לי לילה הזוי הלילה וקם הבוקר כאילו לא היה כלום
וסוף שבוע אחד שאמור להיות מלווה במזג אוויר מקסים כהגדרת דני רופ... סוף שבוע מדהים לכולנו.

תותים5

New member
פיגלג../images/Emo24.gif

שתמיד יהיה לך כל כך כייף ומקסים שיהיה כייף בדייט..... הרבה בריאות לעמיתי. והלוואי שתקבלו כולכם הפתעה בסופ"ש...

gallish

New member
../images/Emo24.gif איזה יופי...

דייטים טובים תמיד עושים התרגשות חדשה כזאת... איזה כיף
מאחלת לך (ולאחותך!) סופ"ש מקסים, עם מזג אויר מעולה בחוץ ובפנים
גלי.

טובה37

New member
תודה

אני באמת מקוה שזה ימשיך פיפי הוא כבר הפנים די טוב קקי - זו הבעיה היום עשה בגן בשרותים ואחהצ פספס לא נורא סבלנות לצבא הוא ילך בלי טיטול...מקווה

lulyK

New member
תקופה קשה ומעיקה בשנה,

כמו כל שנה, בין יום השואה ליום הזיכרון. כבד וקשה.

למעלה