סקר השבוע במה שייגעצ הכי איכזבו אתכם?
נ ניו יורק רפיח New member 17/10/04 #1 ../images/Emo168.gifסקר השבוע../images/Emo79.gif במה שייגעצ הכי איכזבו אתכם?
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 17/10/04 #2 בהמצאת 'שזיף'. טוב לא האמת, לא נראה לי הם איכזבו אותי, גם כי קשה לאכזב אותי וגם שהעובדה שאני לא ממשששששששש מעריצה - סתם מכירה חלק מהשירים ושומעת לעתים - גורמת להם לא להיות כאלה חשובים בשבילי שכל מעידה תאכזב
בהמצאת 'שזיף'. טוב לא האמת, לא נראה לי הם איכזבו אותי, גם כי קשה לאכזב אותי וגם שהעובדה שאני לא ממשששששששש מעריצה - סתם מכירה חלק מהשירים ושומעת לעתים - גורמת להם לא להיות כאלה חשובים בשבילי שכל מעידה תאכזב
D darkman 36 New member 17/10/04 #3 .... ../images/Emo67.gif הממ... שלא היה את אוי ואבוי בהופעה בנהריה חחחח
ש שטיצה New member 17/10/04 #5 מבחינת הלהקה עצמה הם לא איכזבו אותי אבל מבחינת היחס של יובל למעריצים די התאכזבתי
° °•°»Loli Pop Girl°•° New member 17/10/04 #6 ../images/Emo79.gif מזה שהם... פאקינג דוחים ו/או מבטלים הופעות חופשייייי... טפוטפוטפו טאץ' ווד
ד דני דני שובבני New member 17/10/04 #7 זאת טפטית! פשוט אין לי כוח להחליף לשם שלי... כן זה למעשה הדבר הכי מעצבן! דחיית ההופעות אני מחכה כבר ממוווות לחגיגית אבל הם דוחים אותה מלאאאאאאאאאאא פעמים(3!!) וזה לא נחמד בכלל=\
זאת טפטית! פשוט אין לי כוח להחליף לשם שלי... כן זה למעשה הדבר הכי מעצבן! דחיית ההופעות אני מחכה כבר ממוווות לחגיגית אבל הם דוחים אותה מלאאאאאאאאאאא פעמים(3!!) וזה לא נחמד בכלל=\
Y yardenbm New member 18/10/04 #8 אני האמת ששייגעצ לא אכזבו אותי כל כך אלה יובל עצמו אכזב אותי כשגיליתי שהוא מזה סנוב ושהתהילה מזה עלתה לו לראש
אני האמת ששייגעצ לא אכזבו אותי כל כך אלה יובל עצמו אכזב אותי כשגיליתי שהוא מזה סנוב ושהתהילה מזה עלתה לו לראש