אקורדים

Drorrrrrr

New member
../images/Emo79.gif אקורדים ל"ימים" ../images/Emo26.gif

העליתי את זה כמסמך וורד כי כשהעתקתי זה הפך את האקורדים
. בהצלחה
.

Drorrrrrr

New member
אקורדים ל"הבזק" ../images/Emo26.gif

כתבתי אותם לבד, אז יכול להיות שיהיו טעויות פה ושם, אבל אני חושב שבגדול אלו האקורדים. מבחינת הסולם: זה לא הסולם שגלעד שר בו, זה הסולם שהיה לי נוח, אבל ניתן להוריד או להעלות את האקורדים בטון או בכמה שמתאים לכם
.

למי שכותב תאקורדים

זה טוב ויפה שאתה כותב תאקורדים זה בטח קשה אבל איך אני אמורה לנגן את זה עם אני לא יודעת תפריטה? תעזרו לי פליז תנסו להגיד לי פריטה תגדירו את זה ככה למטה למעלה סגירה ותוי בס (ואיך מנגנים את כל 3 התוים אחד אחרי השני או ביחד השאר) למישהו יש אקורדים פלוס פריטה למותק שלי ותנסו בישבלי שאני כולה חודשים מנגנת בגיטרה ליכתוב פריטה בתודה רבה רבה!!!!!!!!!!!! ליאת

כמה דברים יש לך להגיד לך.

1. למה לא לשרשר לזה שכותב את האקורדים? 2.פשוט תפרטי איך שנראה לך נכון- אין לזה איה משהו מיוחד. לפי איך ששומעים. אני מנגנת חצי שנה, ולא למדתי אף פעם עם מורה. פשוט שומעים. זה רגיל כזה. אלא אם כן את לוקחת את זה ברצינות ואז זה בטח מסובך...

דרור..אפשר בקשה?

אם קצת ישעמם לך אני ממש מבקשת את האקורדים של מותק שלי... לא דחוף או משהו,פשוט מתחשק לי לנגן את זה...

*אם רק..*

הייתי יודעת לנגן על גיטרה
מהיומולדת שלי, לפני 3 חודשים בערך, אני מבטיחה לעצמי גיטרה ועוד לא קניתי

orguy

New member
גם לי יש אותה בעיה........ תודה!!!

דרורי אתה מלך! איך עושים בי 7??? למדו אותי????

Drorrrrrr

New member
:) ככה ../images/Emo26.gif

או: X21202 או 224242 הראשון יהיה לכן יותר נוח
.

Drorrrrrr

New member
מה הבעיה ../images/Emo12.gif

X21202 מיתר ראשון סריג שני מיתר שני פתוח מיתר שלישי סריג שני מיתר רביעי סריג ראשון מיתר חמישי סריג שני מיתר שישי חסום [לא לנגן עליו]. או מיתר ראשון סריג שני מיתר שני סריג רביעי מיתר שלישי סריג שני מיתר רביעי סריג רביעי מיתר חמישי סריג שני מיתר שישי סריג שני [זה עם בארה על סריג שני]. הראשון יהיה לכן יותר נוח .

A N I g M A

New member
../images/Emo93.gif טוף אז יש לך שתי אפשרויות

1. תתחברי כבר למסנג'ר ואני אעשה לך הופעית באיכות ירודה 2. תחכי למפגשפורום :)

למעלה