יום העצמאות ליוצאים

R a c h e

New member
../images/Emo166.gif../images/Emo104.gifיום העצמאות ליוצאים

התבקשתי ע"י בעל הרעיון לכתוב אותו תחת שמי יש יום האם יום הטבע יום הגאים...האם חשבתם על יום סמלי לחגיגת עצמאותינו/ שלנו היוצאים ???. הרימו נא את נר המהפכה ובואו ניתן יד איש אל אחיו ואל אחותו ונרקוד ונשתה ונחגוג את חגינו הציבור הקדוש חברי הפורום מוזמנים בזאת להציע יום תאריך לחגינו אולי זה רעיון לעשות סקר חברי הפורום על הצעד הדרסטי שעשו אחרי שנפל להם האסימון למשל חילול השבת הראשון מתי זה קרה לכם והחודש אשר נהפך לנו מיגון לשמחה דהיינו חודש שיש שם הכי הרבה יוצאים נקבע יום האמצעי בחודש כיום חגינו רעיון ?????????????????? תגובות יתקבלו בברכה באם יוחלט על קיום החג יצטרכו להתיישב על שולחן אחד או על סביב מדורה אחת מיטב מוחות חברינו מועצת חכמי היוצאים לפנטז ולקבוע דיני החג לכל פרטיה ודיקדוקיה.... אויש על מה לחגוג ?? אז ככה ערב יום החג יהיה יום עצוב בה נבכה איש על כתפי רעהו על אלה אני בוכיה עיני עיני יבשו מים על ימינו ששרפנו בשטיות עד עכשיו ובהגיע שקיעת השמש נפתח את הקבוקים ונחגוג על ::::.... מוח נקי מזיבולים, על אל לא קיים חיים מוסריים ללא נקפי מצפון יומם ולילה על זה שטעמת קצת חזיר ושרימפס להתחבק ולהתנשק עם אשת חיקך לא דווקא שבועיים בחודש לעשן מתי שבא לך 7 ימים בשבוע לאכול איפוא שמתחשק לך לתרום לקהילה ללא חשש ביטול תורה חשיבה ענינית למי שמפעיל את הראש חיים כבן חורין בני חורין - מהשכנים אפשר להסתכל בטלויזיה אפשר גם חלילה להביא עיתון הביתה אפשר גם להשכיר וידאו מהוידאומט השכונתי אפשר לראות סרטים בכל צבעי הקשת ( כן גם כחול ) אפשר לדון כל אדם באשר הוא אדם ללא הפליית דת מין וגזע וללא קשר באיזה אל הוא מאמין בכלל - אם הוא מאמין וכולי וכולי וכולי תגובות יתקבלו בברכה אז מתי הוא יום חגינו? תשובותיכם בבקשה:

יום כיפור / זה רעיון טוב ?../images/Emo151.gif

לי נפל האסימון ביום כיפור בבית הכנסת איזה חבל ככה שאני לא יכול להציע יום קדוש ומקודש כזה ליום חג היוצאים

R a c h e

New member
../images/Emo88.gifותגובתי היא

חג החופש? חג הגאולה? חג היציאה? נראה לי רעיון מצויין! מתי? אני לא זוכרת תאריך מסויים בשנה, רק תקופה. מה שכן, "הימים הנוראים" ובשיאם, יום כיפור, בהחלט העצימו אצלי את התחושה שאין לי מה לחפש שם מה שהחיש את יציאתי לחופשי.

babylon_a1

New member
למעשה....

כל חג דתי הופך לחג שפוי אם יש אפשרות לבלות אותו כמו שרוצים ולא כמו שמישהו בעל חוש יצירתי גרוע במיוחד כתב יום כיפור יכול להיות רעיון טוב, לי באופן אישי זה היום הכי מציק אבל זה הולך ומשתפר

isackris

New member
ודאתינן להכי...

למה לא נחגוג גם איזה חג על הפעם הראשונה שראינו סרט, על הפעם הראשונה שאכלנו אורביט, הפעם הראשונה שגלינו מה זה אהבה, האוננות הראשונה (סקס טוב עם מישהו שאני אוהב וודי אלן,(כי הוא אהב את עצמו!?...) חג לזכר הבתולים האבודים (תקבעו תאריך רחוק שאספיק לחגוג...) וחג לזכר היום שגילינו שכל העסק הזה (החיים) בולשיט אחד גדול (שאנחנו רק מפחדים שהוא יגמר מהר... וודי אלן בניסוח אחר)... <isackris משועמם מרוב חגים>

וברצינות מה אתה חושב על חג היוצאים

שווה חגיגה ? שינוי משמעותי כזה בחיים לא שווה כוס וודקא ? או שיבס ? אפרופו אוננות האוננות ראשונה שלי לא אשכח לעולם אממממממממ . רק מה חבל , אחרי כל מה ששמעתי מהרבנים על העונשים המצפים לי בעולם הבא על שכבת זרע לבטלה.. הנקפי המצפון שהיו לי ,,( תיארתי לעצמי איך בגהינום יתלו אותי על ה- מה שמו שלי) - שממש הרגו ורצחו לי את הכיף ועל זה כבר קונן הנביא : חבל על דאבדין ולא משתכחין יום עצמאות שמח

חג המולד...

אפשר לקרוא ליום `חג המולד`. יום של לידה מחדש , )אפילו שזה יותר תחיית המתים... אז אולי עדיף יום התחייה, ולערב החג יום המתים...( זה באמת יום חגיגי כמו בסיום קורס טייס - קבלת כנפיים! היום בו קיבלו כנפיים לעוף לחופש , להשתחרר. לדעתי גם כל אחד יכול לחגוג לעצמו ביום ההולדת האישי שלו.

barr1969

New member
הצעה

כדי לא לשבור מסורת עצמאות,נלך על תאריך שהוא שעטנז של עברי ולועזי מאי נפקא מינה איזה.ולא נשכח את הגימטריה שהיא בסוד יסודה והדיוט לא יבין פשרה יוצאים בשאלה.ויש להתחיל להתכונן ליום הגדול יען לא רחוק הוא י"ב במאי.

פרח צוף

New member
אני חושבת שנקח את תשעה באב

וכמו שנאמר שיהפך היום הזה מאבל ליום טוב נקיים איזו מצוה ונעשה אותו כחג ויום שמחה

goylem

New member
אבל ממשיכים

לאכול את הביצים עם האפר אוקיי? אני אוהב את זה..

אם כבר חוגגים

הנה הצעה לאחד ממנהגי ה"חג" או "יום הזכרון" הזה. כל אחד חייב לתפוס אומץ באותו יום לעשות משהו שהוא רוצה כבר הרבה זמן ולא היה לו מספיק אומץ לעשות. זה יכול להיות איזה מילה שהוא רוצה לומר איזה גילוי למישהו על איזה סוד או אמת זה יכול להיות מעשה מסויים שדורש בטחון בצדקת המעדה כל דבר שיכול לציין יציאה לחירות מחשבתית ועצמאות רעיונית.

אני דוקא

מציע את איזור פורים כסימבול. לי אישית הוא היה איזור הזמן של גילוי הפורום הנפלא דכאן... הרעיון של התחפושת בפורים, נראה לי שמסמל מאד את חיי היוצאים בשלב של לפני. ובכלל.

Le Fay

New member
חשבתי על א' בניסן, אבל

1 ביולי מתאים עוד יותר: היום המסורתי של היציאה ל"חופש הגדול".

babylon_a1

New member
אם כבר יולי...

אז 4 ביולי... ובלי קשר רוצים לשנות את החופש הגדול לשני חלקים

Le Fay

New member
4 ביולי? ../images/Emo46.gif בטח 'תכוונת 14

שזה כבר תאריך חשוב באמת!
דפקא חשבתי שמגיע לכם תאריך פנוי, שעדיין אין בו חג רשמי. ה-1 ביולי כזה, מתאים לחגוג בו "יציאה לחופש", ונחמד שאנשים ממילא מאד שמחים בו. מובן שגם תאריך הולדתו של הבן של מבולבלת עונה על שלוש הדרישות

למעלה