שירשור מסיבות יום העצמאות

שאלה../images/Emo26.gif../images/Emo110.gif../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

*נואשת* אני ועוד כמה חברות מחפשות נואשות מועדון באיזור ת"א,ראש"לצ,רחובות לילידי 1988 או 1989 קיצר - תיכון בערב יום העצמאות תנקס' ו-
לכל אלו שיעזרו

שלום לכולם!!!! עצמאות בצפון???

שלום ! אני חדשה בפורום ואני אשמח להכיר את כולם. אני מהצפון ואני חולה על מסיבות ומועדונים. מישהו יודע איזה מסיבה טובה יש בצפון בעצמאות???????????

מכירה מוקדמת לרייב עצמאות ב"ארנה"!!

לכול הקלאברים המוטרפים פה
מכירה מוקדמת של כרטיסים למסיבת יום העצמאות הגדולה ביותר במתחם ה"בילג'יו" בקניון ארנה בהרצליה. ההפקה משותפת למועדונים המובילים בישראל- TLV,גת רימון,אולטרסאונד,האומן17(ירושליים חיפה),"הקטע",ליין קילומבו,ליין ג'וקר,ועוד!!! במקום רחבות ענק,איזורי צ'ילאאוט מדהימים עם נוף למרינה ובריזת ים,כמו כן 3 משטחי בר ענקיים,תפאורות מיוחדות,תאורה שטרם נראתה ומערכת הגברה שמושכרת מחו"ל-כל זה על מנת לספק אתכם הקלאברים,ביום העצמאות ה56 למדינת ישראל-את המסיבה הזו לא תשכחו. בנוסף-במקום שטח VIP מופרד מיוחד. על המוזיקה-offer nissim-FFF dj Shamir dj Amir dahan Dj Roei fliner dj yuval zach dj amir peri ועוד! המקום מאובטח בצורה קפדנית במיוחד,חנייה חינם ובשפע. פתיחת שערים ב22:00! מי שמעוניין בכרטיסים במכירה מוקדמת וזולה משמעותית מוזמן לפנות אלי במערכת המסרים של תפוז.

Mepulpelet

New member
שלום לכולם, צריכה עזרה......./images/Emo13.gif

אני מחפשת איזשהו מקום לצאת אליו בערב יומעצמאות- לא כל כך חשוב איפה, העיקר שיהיה באיזור המרכז, שלא יהיה מסעדה\בית קפה\מועדון של מוזיקה שחורה ומוזיקת MTV ושלא יהיה במרכז ת"א! כן אני יודעת, קצת בעיה
אבל אני אשמח מאוד אם בכל זאת תנסו לעזור לי.

מרסלה13

New member
יום העצמאות בת"א..?

מישהו יכול להמליץ על משהו לעשות בת"א בערב יום העצמאות? יש כמה קריטריונים..
1. ללא הגבלת גיל מינימלית גבוהה מדי 2. רצוי (מאוד) בצפון (ת"א)

eitanronen

New member
מסיבת עצמאות ברומא חדש!!!!!!!

ביום שני ה' באייר בשעה 2300 ייפתחו שערי רומא למסיבת עצמאות מפוצצת happy hour בין השעות 1200 עד 0100 משה דיין 16 פתח תקוה ליד הקניון הגדול וחברת חשמל באזה"ת קרית אריה. לפרטים נוספים www.eweb42.com/roma

IIRoGel

New member
מסיבת יום העצמאות באזור השרון

בה יהיו מגילאים 21 ומעלה? מישהו יודע בוודאות על מסיבה מוצלחת כזו ויכול להמליץ? תודה מראש...

Sheep From Hell

New member
וואי אני חייבת עזרה....

אני חייבת המלצות למסיבות עצמאות באיזור ירושלים או ת"א לגילאי 17 בערך... בלי מוסיקה שחורה וטראנסים.. תודה יום טוב....

joney z

New member
שאלה ....

חברה יש המלצות לאן לצאת מחר בערב ? (באזור חיפה) שמעתי שיש רוק עצמאות בחוף הכרמל זה נכון?

geva

New member
איזה מסיבות יש בב"ש ביום העצמאות?

יש משהו בבאר שבע ביום העצמאות? פרטים? שמעתי שיש משהו בכיכר רבין בת"א.... מה יש שם? אטשמח לקבל פרטים גם על שם......

דנטל

New member
באמת בעיה

לא ממש יודעת מה עוד יש להציע לך. פסלת הכל כמעט. אני אנצל את ההודעה שלך כדי לשרשר הזמנה שקיבלתי אתמול. זה לסטודנטים וזה באזור 09 ובכלל לא ידעתי שיש כזה מקום שקוראים לו שדות.

noa135

New member
יש התלבטות..בין לצאת

לE (פרנויה הקייצי, בטח תיהיה הפקה טובה..) או לצאת לארנה. אבל שם בטח יהיה פול אנשים מפוצץ ובלאגנים כאלו

למעלה