יום עצמאות שמח לכולם!!!!!

../images/Emo165.gifיום עצמאות שמח לכולם!!!!!../images/Emo165.gif

נו?!?!? לבינתיים נהינתם?! איך ביליתם את ערב יום העצמאות ואיך אתם מתכוונים לבלות אותו מחר?!

tamarhp

New member
אז ככה

בצהריים חברה שלי התקשרה ואמרה שהיא מזמינה עוד שתי בנות ואותי שנראה אצלה סרט היום (כי לא רצינו לצאת לכל ההופעות והכל). אמרתי שסבבה ולמה לא. בסוף עד שהן הגיעו כבר היה 9 בערב ולא היה לי כוח ללכת עד אליה בחושך לבד עם כל הקצף (בעע), וגם לא היה סרט כי ענק הוידאו היה סגור, ואני גם עייפה, ואני גם אצטרך לחזור לבד בלילה ברגל, אז אמרתי שאין לי כוח לבוא. בסוף בסביבות 9 וחצי גילת התקשרה ואמרה שהן בחדרה... בסביבות 10 ומשהו אני ורחלי פגשנו את גילת ורבקה די קרוב לבית שלנו (יצאנו בשבילם), ואחרי כמה דקותא ת מי אני פוגשת בחוץ? את שלוש הבנות ההן... נראה לי שהן מה זה נעלבו שיצאתי מהבית בשביל גילת ורבקה ובשבילן לא... זהו, אח"כ עלינו לבית של חברה של גילת, פטפטנו, צחקנו, דיברנו על המפגש כמובן, וחזרנו עכשיו הביתה. מחר? מחר עוד לא ידוע ממש. כנראה ניסע לסבא וסבתא שלי ונפגוש את גם שיראל.

סתם..חורשת..לא יותר מזה, לפחות כך

אני מניחה..חוצמיזה שאנ'לא לבד. אז ככה: 8:00- מתעוררת, מתארגנת, מתפללת וכו' עד 9 9:00- הולכת לחברה..ומאז חורשות מי יודע עד מתי. אני מניחה שעד הערב.

טוב, אני גם אומר

בהתחלה כולנו נפגשנו אני עוד שתי חברות ושיראל והיו קטעים וזה...(שיראל יודעת
) ואז הלכנו (כל השבט) לעיר (ושיראל לא באה ואני ממש מרוגזת עליה בקשר לזה!!!) והיה נחמד (אבל השפריצו עליי ספריי
) ו..... זהו!

../images/Emo165.gifחג עצמאות שמייח../images/Emo165.gif

ב"ה את הערב ביליתי עם המשפוחה דודים , בנות דודות , בני/בנות בנות דודות, מחר ב"ה עושים מנגל בחצר וזהו לתפארת מדינת ישראל

א ר י 85

New member
חג `שמח` לכולם..

ניראה שכולם פחות או יותר `בילו` את החג בבית.. אז אני פחות מבואס אפילו שממש ממש לא עשיתי כלום..

עכשיו אני יכולה להגיד איך היה../images/Emo104.gif

הייתי אתמול במקום הכייייייייייייייייייי יפה בעולם!!!!!!!!!!! מול הטלוויזיה
באמת היה יפה כל הריקודים והצורות שהם עשו!!! אח"כ ראיתי עוד טלויזיה, ובין פרסומת לפרסומת - הייתי במחשב...
בסביבות 10 יצאתי עם תמר לפגוש את גילת ורבקה, והיה ממש אחלה!!!!!! היום: היינו בחיבת ציון אצל סבא וסבתא שלי, עם דודים שלי ובת דודה שלי (יענתו שיראל...), ודודים אחרים שלי מהכפר באו לבקר והיה באמת נחמד
עשינו פיקניק... זו מסורת משפחתית, כל שנה אנחנו עושים את זה!!!
וזהו!! חג שמייח

למעלה