יום זכרון עצוב וחג עצמאות שמח!

רונני2001

New member
../images/Emo165.gifיום זכרון עצוב וחג עצמאות שמח!

קודם כל, ברצוני להדליק
לכבוד כל חללי מערכות ישראל ונפגעי פעולות איבה. לצערי משנה לשנה יש לנו יותר ויותר כאלה. השנה נהרגו 184 חיילים. יהי זיכרם ברוך! מדי פעם, אני משתדל להעלות לרשת חומר מיוחד שיוצא לי להיתקל בו. לפני כשנה העליתי לרשת את הסיפור על החייל שהתאבד (כשאני חושב על זה, הוא מתאים מאוד ליום הזיכרון). היום אני מביא לכם משהו נוסף, כדאי לכם לקרוא אותו עד הסוף. אוהב תמיד, רונן.

VAMPhantom

New member
אחלה קטע, רונננננננן!../images/Emo45.gif

ואין מה לעשות כמובן, בסופו של דבר: "אין כמו החום האנושי של העם בישראל, לטוב ולרע!" (ציטוט זה נקלח ממני עצמי)

DANGEROUS GIRL

New member
חג שמייח מאושר ושכולם יהנו

היום בערב!!!!!! אני הולכת למות מהכמות ספריי שלג שירססו עליי חחח קניתי מראש חחח

DANGEROUS GIRL

New member
הבריאות של גם ככה לא משהו ../images/Emo6.gif

אגב..... כתוב על הספריי "ספריי שלג חוקי!" חחחח

בדיוק נכנסתי קודם לאתר ובאתי

לשים כאן קישור. זה קטע באמת יפה תודה רונן
היום היה לנו טקס ממש מרגש(הופעתי)...אחד הנופלים היה בוגר בית ספר שלנו...כל המשפחה הייתה שם וחברים שלו שסיימו.

smadariy

New member
אני בביאוס של החיים שלי!!! ../images/Emo7.gif

ותבינו יום העצמאות זה החג שאני הכי הכי אוהבת!!! רוב החברות שלי מצד אחד הולכות לרוק העצמאות שבחוף הכרמל...ואני לא יכולה ללכת! למה?? כי לחברה מאוד טובה שלי מקבוצה אחרת של ילדים עושה יומודת אחרי החגיגות ביישוב שלי ועושים על האש וישנים אצלה..אני לא יכולה להבריז לה מזה כי אני הבטחתי לה...מהאני אמורה לעשות??? אווףףף אני הולכת כל כך להפסיד כי החגיגות שביישוב שלי עלובות ביותר! נמאס לי מהחיים שלי...אולי אני אתאבד? (אני רצינית ביותר)

DANGEROUS GIRL

New member
מה את מטומטמת?

חפשי סיבות יותר טובות להיתאבד.. חחח סתם! תהני ממה שיש!!! יכול להיות שהפעם החגיגות יהיו שוות ויכול להיות שאת גם מאוד תהני אצל חברה שלי!!!!!! אני מקווה שתהני ותפסיקי לעשות מזה טראומה חחח קאפיש?

smadariy

New member
חחחח למה כולם קוראים לי מטומטמת?

חחחחחחח זה רומז על משהו..חחח סתם.. אממ אני לא אתאבד אבל אני אתאבל לי על היום הזה! קאפיש!

סמדר...

למה שלא תתאבדי בעצם? כן! אני בטוחה שאין דבר נורא יותר מאשר להחליט לאן ללכת ביום העצמאות. יש אנשים שחולים במחלות נוראיות,שלא יכולים לסבול את הכאב הנורא והקורע... ויש מקומות, שבהן גרות 7 נפשות בדירה קטנה ועזובה המקרר תמיד ריק. ואני מתכוונת ריק...לא כמו כשההורים לא עשו קניות הרבה זמן...אלא ריק כזה...שכואבת הבטן כי אין מה לאכול. יש אנשים שמתמודדים עםם הייאוש הזה יום אחרי יום שעה אחר שעה דקה אחר דקה.יש אימהות שאיבדו בנים , יש ילדים שנשארו בלי הורים, יש משפחות שבהן ההורים מרביצים לילדים ,יש רחובות שבהן את יכולה לראות ילד בן 10 יושב על המדרכה באחת בלילה ובמקרה הטוב הוא לא עושה כלום... אני מכירה אמא לילד אוטיסט שפוחדת מה יהיה עליו כשהיא תלך לעולמה..ובאמת מה יהיה עליו.? אני מכירה ילד בן 13 וחצי שיושב על כיסא גלגלים כל החיים שלו. הוא לא יכול לרוץ, לשחק או לחבק חזק חזק בעמידה.למה? הטבע רצה! אני מתנדבת בבית נזקקים בשכונת מצוקה. את יודעת כמה מגיעים לקבל שקית של סופר עם קצת ירקות בפנים? את מודעת בכלל לכאב שמסתובב פה על פני האדמה שאת חושבת להתאבד בגלל שאת לא יודעת איפה לבלות? שבחיים לא תחשבי על זה אפילו סמדר...ואל תפחידי אותי ככה.

smadariy

New member
טוובבב...אני רוצה שתבינו פה משהו!!!

אממ..אני ממש לא מתכוונת להתאבד..וכל דבר שאני כותבת על עצמי..אני לא מתכוונת לזה! אל תיבהלי אוקיי מאמו'ש? אני פשוט ילדה נורא דמטית אני לא הולכת לעשות כלום לעצמי..ואני מצטערת אם הבהלתי אותך..אני בחיים לא אעשה כלום לעצמי..חח קאפיש? חחחחח

../images/Emo45.gifטובבב....

העיקר שכולם יצאו מזה שלמים
פעם הבאה אולי כדאי לשקול מילים לפני שכותבים אותן<?

למעלה