הסקר של שישי

../images/Emo165.gifהסקר של שישי../images/Emo165.gif

אממממ טוב אז....כן. אין לי מושג מה אני הולכת לשאול. שיהיה לי בהצלחה. גם לכם..
אם תראו זקן שסוחב שקיות-תעזרו לו?
מה יותר טוב? מסיבה או שינה?
איך תקראו לשלושת הילדים שלכם?
ספרו סיפור ביזארי שקרה לכם בזמן האחרון. אין לי שום דבר במוח חוץ ממנו ומהיסטוריה אז אני מבקשת סליחה. אתם מוזמנים להוסיף שאלות.

../images/Emo165.gif

אם תראו זקן שסוחב שקיות-תעזרו לו? תלוי, אם הוא נראה רוצה עזרה. כי הם עלולים מאוד להעלב אם הם לא רוצים עזרה מה יותר טוב? מסיבה או שינה?מסיבה. תלוי איזה איך תקראו לשלושת הילדים שלכם? אני לא מתכננת כרגע ילדים ספרו סיפור ביזארי שקרה לכם בזמן האחרון. אני?!? סיפורים ביזארים?!? האמת שהיה שלשום משו אבל זה לא לדפי הפורום מקווה שהצליח לי עם האייקון למעלה

נאמ.. עונה.

אם תראו זקן שסוחב שקיות-תעזרו לו? לא נראה לי. אבל לזקנים יש נטייה לבקש ממני לעזור להם. ואני עוזרת.
מה יותר טוב? מסיבה או שינה? תלוי איזה מסיבה. בעצם לא, שינה.
איך תקראו לשלושת הילדים שלכם? לא יודעת. יש עוד זמן.
ספרו סיפור ביזארי שקרה לכם בזמן האחרון. האממ... סיפור ביזארי? לא יודעת. לא עולה לי כרגע משהו
נאמ.. היה קצר.
שבת שלום.

Rain Star

New member
ממממ..

אם תראו זקן שסוחב שקיות-תעזרו לו? מאוד תלוי בסיטואציה מה יותר טוב? מסיבה או שינה? אין יותר טוב מלישון איך תקראו לשלושת הילדים שלכם? נגיע לגשר נעבור אותו. בטח שלא חן.. ספרו סיפור ביזארי שקרה לכם בזמן האחרון. אני? ביזארי? סיפור? מי שמע על דבר כזה?!

מה נסגר איתכם???

סיםפור ביזארי-קטע מוזר שקרה לכם במשך השבוע, בטוח יש. או משהו מצחיק או סתם סיפור נחמד. ילדים-לא ביקשתי שתתחילו לחשוב על הילדים שלכם. רק ביקשתי שמות. טוב?

J e w l

New member
עונה-נה-נה../images/Emo13.gif

אם תראו זקן שסוחב שקיות-תעזרו לו?
אמממ לא בטוחה, כי לפעמים זה מפחיד אותם (ולפעמים לא נעים) אבל ברוב המיקרים אני אציע לעזור.
מה יותר טוב? מסיבה או שינה?
זה תלוי... במצב נורמאלי? מסיבה. אחרי פרויקט בסי, פרויקט בג'אוה, פרויקט בתקשורת, תרגיל במסדי נתונים תרגיל בחישוביות ונסיון נואש למצא שלושה מאמרים בנושא: אלגוריתמי בינה מלאכותית מבוזרת...הממ... שינה
איך תקראו לשלושת הילדים שלכם?
קודם כל - חמישה. שנית, בטוח לבת אחת אסתי, ולעוד בת יובל. כל השאר- פתוח
ספרו סיפור ביזארי שקרה לכם בזמן האחרון
התחלתי ללכת ולדבר מתוך שינה. weird.

../images/Emo166.gif

בקיבוץ אני תמיד עוזרת והם מכירים אותי אז הם לא יעלבו. מ-ס-י-ב-ה-! דניאל נועם וגיא בעטתי את הכלבה הקטנה שלי מהמיטה באמצע הלילה והיא ממש בכתה והלכה למיטה של אמא והיא לא רצתה לדבר איתי בבוקר. עוד משהו ממש ביזארי-ביומיים האחרונים עשיתי לפחות 25 שיחות מהפלאפון שלי..וזה מלחיץ אותי.ועוד הרוב לאורנג'...כשלי יש פלאפון! בהצלחה לנועה במבחן בהיסטוריה שלה.

A N I g M A

New member
ישששש סקר :)

לפני שאני עונה - עוד מישו אמר את זה. הרצל נראה כמו מחבל.
לא. אני נוראית כל כך.
כרגע תתאים לי מאד מסיבה.
אמממ... נעה, ליאור, הראל... משו בסגנון. עוד דקה אני אחליט משו אחר.
המממ... עמדתי בחוץ חיכיתי לאחי, ופתאום באות לעברי שתי בנות. אחת מהן צועקת לי"מאיה! מה שלומך?" ואני מסתובבת אליה בפרצוף תמים ותוהה... והיא אומרת "אופס..זו לא את" וצוחקת בקולי קולות. היש לי כפילה?

blue pill

New member
פעם ראשונה שאני לא עונה ביום ראשון!

שונא להיות חולה...
לא, כי אני נורא עצלן... בל אם זה השכנים שלי, אז כן...
מסיבת אסיד ביערוווות!!! אומצה אומצה אומצה טיטיטיטיריטיטי!!! אבל כרגע אני מעדיף לישון...
גלי, מיטל ויובל...
אין לי, אז אני אספר סיפור מאוווד ביזארי של ידיד של אבא שלי... היה לו סרטן (איפהשהו בבטן בפנים, לא יודע איפה...), ופעם הוא הלך לישון וחלם שעושים לו ניתוח והוא מחלים מהסרטן.... הוא קם בבוקר בהרגשה מוזרה, הלך לעשות בדיקות, וגילה שאין לו אפילו זכר לסרטן... מי מתעלה על הסיפור שלי?....

סשה אתה ממחזר את הסיפור הזה...

אם תספר אותו בכל הזדמנות אנשים פשוט יתחילו להשתעמם ממנו. תשמור אותו לאירועים מיוחדים! נושי.

resputin

New member
~Mine~

1. לא. 2. לרוב מסיבה. למרות שתלוי. 3. בהנחה שיהיו לי בכלל, שלא נדבר על שלושה.. אני לא יודע. אני גם לא חושב שאני אגדל בהכרח בארץ, לכן אני לא יודע אם יהיו להם שמות ישראליים בהכרח. נורא אוהב את Nathen ו-Jonathan :) 4. הרי לכם לינק למה שקרה לפני שבוע. זה ארוך, אני מזהיר מראש, אבל טרואמטי מאוד.

Arielcohen

New member
אני עונה עכשיו

- עזרת זקנים - כן. אתמול הצעתי לזקנה עזרה אבל היא התעקשה שלא כי היא התפדחה ממני כי עזרתי לה כבר כמה פעמים - מסיבה או שינה - PARTY - שלושת ילדיי - בעעע.... אני צעיר מדי בשביל לחשוב על זה - סיפור ביזארי - שכחתי את הפלא אצל ידידה באוטו והיא הייתה צריכה לבוא במיוחד כדי להביא לי את זה לא ביזאר אבל כן פדיחה

אני...

בובתי, דבר ראשון, כל הכבוד על ההתמדה... ועכשיו... התשובות: (טאמ טאמ טאמ טאמ...)
אממ.. לא יודעת.. תלוי אם הוא מסתדר או לא.. אם הוא לא מסתדר- אני חושבת שכן.. לא יצא לי עדיין.. חוץ מפעם אחת שביקשה ממני גברת ברחוב..
תלוי במסיבה.. ותלוי כמה אני עייפה.. בדר"כ= שינה..
שלושת ילדיי: תומר (בלי קשר להתחנפות), שירה ורוי...
סיפור מוזר שקרה לי: שמעתי שמועה שמורה שאני ממש אוהבת אמר לתלמידה שלו שהוא היה רוצה לנשק אותה אם היא הייתה יותר גדולה.. אני מאוכזבת, למרות שלא בטוח שזה נכון... שבת שלום!!

עונה

- אמממ הסבירות שתראו אותי הולך ברחוב שואפת לאחרונה - שינה - 3 ילדים?? מה עשיתי רע לעזאזל?? אמממ אני בקושי חושב על ילד אחד, אני מניח שכשהם יבואו אני אמצא להם שם - אין לי דברים ביזארים יותר מהנורמה לספר

Ez sLeeP

New member
ילד אחד זה לא טוב.

תאומים - בן ובת. זה מקסים. אני תיכף אחשוב על שמות. אה, אז אתה ה-זקן?

למעלה