איזו כותרת. כפרעעע עלייה. תפסנו בעלות? צ תמשיכי לרצות ]; יש לי בכיתה ילדה קוראים אותה 'אגם' אם זה מספק אותך אני יכולה להשאיל לך אותה. זה ממשפחת המים(?).. אוייקנוס.. ים.. אגם.. כה.
כה תראי לי מה יהיה לי!! אני מחכההההההההההההה. ('..זה שגם לך מחכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...' [אני בדיוק שומעת את זה עכשיו,היה צורך בשיתוף.]) את רוצה אגם!!
שמעי שיר כמוווווווו אשששש (עכשיו התור שלך עם ה"נה נה נה....") אש על הפניםםםםם זה בא ושורף אותי מבפנים בלה בלה בלה טוב זה מהיר מדי אני לא מצליחה לעקוב בואי שיר אחר האהבה הישנה זאת שבחרה לי מונחת שם ואף אחד כבר לא נוגע(?) מזמן לפני כל הסרטים הפורנוגרפיים היה עוד משו פשוט להתגעגע טוב אין לי כח ];
בשלט רחוק מביט רחוק את שוב לובשת לך שמלת כלה ואני תקוע בחליפת חיינו אוווואואואווווווו בשלט רחוק מביט רחוק לא אני לא אניח לךךךך עד שהאהבהההה תחזור אלייייייינו
אני רוצה להאמין שגם הנצח הוא רק חלק אני רוצה להאמין שיש לי דרך לעצור אני רוצה להאמין שלא אלחץ על קצה ההדק אני רוצה להאמין שגם המוות יעבור *מוזיקה וזה* אני רוצה להאמין שיש גן אי שם בעדן אנירוצה להאמין שאתה תאהב אותי לעד אני רוצה להאמין שת'צרות אזרוק כמו אבן אני רוצה להאמין שיש שם אלוהים אחד.. אוווווווווווווווווווו אאאאאאאאאממממממממממממן!! אוווווווווו הווווווווו אאאאאאאאאאאאמממממממממממןןןןןןןן!! אוווווו הוווווווווווו אאאאאאאאאאאאאממממממן.." וזה שיר ארוך אז אין לי כוח להמשיך. תסתפקי בשיר הזה