THE choisen 1...

../images/Emo163.gifTHE choisen 1...../images/Emo41.gif

היי שרונה מה המצב? כתבתי לשירה בפורום של באפי כמו שסיפרתי לך בטלפון ומחקו לי אותה ואין לי מושג למה... לא משנה תמשיכי ללמוד להיסטוריה על אגריפס גאיוס וכל השאר!!! ולכל השאר משרונה (THE choisen 1) היא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד כועסת על זה שהפסיקו את העונה השלישית והיא חופרת לי על זה כל יום בבית ספר ובטלפון!!! אז רק שתדעו... וממני אמבר מה זה מתוקה... אני הכי אוהבת את הגולגולים שלה... אבל הפסדתי את הפרק שהיא מפרקת אותם בהלוויה של מישהו (אין לי מושג מי) (באסה רצינית ביותר) טוב אנשים ביי ביי ושרונה בהצלחה לשתינו במבחן!!! ואל תמחקו לי את ההודעה היא חשובה לאנושות!!!!!!!!!!!!

שרונה אחותי.....

כרגע קראתי את ההודעה של היום הולדת שלך..... חמודונת אוהבים אותך כאן ולכל השאר כל הכבוד ההתייחסות!!!!!!!!!! אחותי - המתנה שלך עדיין בהכנות אני צריכה עזרה מכמה אנשים אז תצטרכי לחכות!!!!

dark ch0s3n

New member
כותבים chosen 1

אני לא סובל לתקן אנשים אז מצטער אם העלבתי או משהו .....

sorry

מצטערת על הטעות.................... טעות שלא מתאימה לי אני יודעת אנגלית..... שרונה את יודעת את מבינה אותי...

THEchosen1

New member
רעווותי !!!!!

אחותי , מה מצב איתך ? כן קצת קשה לי היום...עם כל הזיבולי מוח של שלמה על גאיוס , פילטוס , פלורוס ( טוב אליו עוד לא הגעתי...) וכל השאר.. אני מבינה אותך רעות זה בסדר.... נשמה באמת בהצלחה לנו במבחן... אנחנו צריכות את זה..

למעלה