עפתי ללישכת גיוס צו 1 בה ביי
ש שנטיפי האחת New member 27/12/04 #6 קקטוס שים להם איזה קוץ בתחת ככה מתה עליך תשמור על עצמך ותרגיש טוב . ובהצלחה . ההתחלה תמיד מוזרה וקשה , אחר כך מתרגלים .
קקטוס שים להם איזה קוץ בתחת ככה מתה עליך תשמור על עצמך ותרגיש טוב . ובהצלחה . ההתחלה תמיד מוזרה וקשה , אחר כך מתרגלים .
ק קקטוס לא עוקצני New member 27/12/04 #8 תודה לכם נשמות ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif אבל שהלכתי אמרו לי שהם דוחים לי את הצו ליותר מאוחר! אז מרוב עצבים כמו מפגר ב10 בבוקר אני אוכל פלאפל בהדר! [לפחות הייתי יודע איפה קיילי גרה חחח] בכל אופן לא נורא .. עוד שבועיים נחכה ותודה לכן
תודה לכם נשמות ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif אבל שהלכתי אמרו לי שהם דוחים לי את הצו ליותר מאוחר! אז מרוב עצבים כמו מפגר ב10 בבוקר אני אוכל פלאפל בהדר! [לפחות הייתי יודע איפה קיילי גרה חחח] בכל אופן לא נורא .. עוד שבועיים נחכה ותודה לכן
ש שלומי והמצרייה New member 27/12/04 #11 חח איזה שטויות עמוס אל תקשיב להם כולנו עברנו את הצו הזה זה סתם שטויות כפרה.
פ פולייייי כאן בשבילכם New member 27/12/04 #13 איך היה? אני דווקא התעכבתי שם כולה שעתיים וחצי בצו הראשון... אפילו הזימונים אחרי זה היו ארוכים יותר...
איך היה? אני דווקא התעכבתי שם כולה שעתיים וחצי בצו הראשון... אפילו הזימונים אחרי זה היו ארוכים יותר...