חג שמח לכולנו

../images/Emo162.gif../images/Emo155.gifחג שמח לכולנו../images/Emo155.gif../images/Emo162.gif

המכנסיים המתוכננים גזורים. עכשיו זה שיא המתח - האם הם יהיו מוכנים למחר?
 
הרבה פעמים כשאני תופרת לעצמי "בגד חשוב"

הוא נראה לי במהלך העבודה זוועה. פשוט זוועה. בסוף לפעמים זה מסתדר. הפעם לקחתי גזרה של מכנסיים שאני מכירה ויודעת שהם יושבים עלי טוב, ועד פה הכל בסדר. העניין הוא שהמכנסיים המקוריים דורשים בד מאד אלסטי. הרבה יותר מהסטנדרט. הבד שהיה לי אלסטי בסטנדרט, אז הגדלתי את הגזרה בשתי מידות, ישר על הבד. הייתי בטוחה שאני הולכת להראות בהם כמו איש הצמיגים של מישלן. שכחתי להזכיר שהבד בהיר. מאד בהיר. טעות. למרות הבד הבהיר וההגדלה הפראית הם משווים לי גזרה של קיסם אנורקטי*, שבשביל זה, כנראה, אנחנו כל כך מתאמצים כל הזמן. *יכול להיות שדעתי תשתנה מחר בעקבות התגובות של המשפחה. יאללה לילה. יש לי עוד לפרום מחר שני קילו פול ירוק.
 

שש שבע

New member
אצל אמא שלי פרמנו

ויצאנו עם ידים שחורות , אז למדנו על כפפות , אצל חמותי אבל. היא חתכה עם התרמיל ובישלה ככה. יצא טעים..
 
אהמפףף

בדיוק מה שאת חושבת - לא צולמה. אבל אחותי אמרה שהם יצאו מעולה, וגם הסלט מהפול הירוק. בסוף פרמתי 3.5 קילו, רק מהקליפה הירוקה החיצונית. דנתי אותם ברותחין כמה דקות, סיננתי, וכשהם עוד היו חמים הוספתי (במדורי הבישול היו כותבים "עטפתי ב") שמן זית, מלח גס ומיץ לימון. אחרי הכוס שני ולפני השפוך חמתך, בין הגעפילטע ללשון, הוספתי צנוניות פרוסות דק, כוסברה קצוצה גס וצנוברים קלויים. היה שם גם קצת פלפל ירוק חריף טרי קצוץ ממש דק, אבל אף אחד לא חש בו. אף אחד לא התייחס למכנסיים, אבל כולם נהנו עם קולות מהסלט. אני עוד עובדת על המסקנות לעתיד.
 

שש שבע

New member
זה ברור לא?

עם אוכל טוב, אף אחד לא ישים לב שאת שם בכלל....אז המכנסים?...
 

sara71

New member
אני ממליצה שבמקביל תנהלי לנו גם פורום אוכל...

אבל על המכנסיים לא נוותר לך !!!!
 
אז זה אומר שגם את עלית על זה שהקולות

שהמספריים + בד מוציאים דומים לאלה ששומעים כשאוכלים גזר חי? לדעתי זה המקור לשורש.
 

הדור

New member
שוכנתה../images/Emo140.gifהעיקר שאת תאהבי אותם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חג שמח ושבת שלום
 
למעלה