בונז'ור...

ענת זך

New member
../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif../images/Emo160.gif בונז'ור...

בוקר טוב יקירות אהובות שלי. לא חיפה, לא הפלגה ולא נעליים.... (בעצם כן נעליים...
) בעלי היקר אירגן לי כזאת הפתעה... טיסה לעיר האורות הרומנטית והכי הכי קטע.. החברה הכי טובה שלי, זאת שהיתה אמורה לשמור על מיה כל הימים האלו הצטרפה עם בעלה בלי שאדע כמובן. הייתי בשוק טוטאלי, נעתקו המילים מפי. אגב, גם היא הפתיעה את בעלה שחגג ב-3.2. בקיצור... היה משגע, מזג האויר היה ממש לטובתינו.. היו הרבה צחוקים וכייף ופחות שופינג. אין שם משהו שאני לא יכולה לקנות פה. מבטיחה, אולי היום, להעלות איזו תמונה או שתיים כדי להמחיש לכן את הכייף. תודה רבה לכל המברכות ליום הולדתי, פתיחה טובה לבוקר זה!
אוהבת אתכן המון. אני.

ברוכה השבה! ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הכל נשמע משגע, ואני מחכה כבר לתמונות...!! רק על פרט אחד "קטן" אני חייבת לחלוק בתוקף...
אין שם משהו שאי-אפשר לקנות פה?! - בכל הכבוד לאופנה המקומית והמיובאת, ועוד אחרי שהזכרת
!!
- יש ויש הרבה מאוד דברים שאפשר לקנות שם ואי-אפשר פה...
ובכל זאת, מסכימה שהבילוי תמיד חשוב מהקניות... כיף שחזרת!

ענת זך

New member
תודה קסם! ולזה בדיוק התכוון המשורר...

שהבילוי היה חשוב יותר והקניות... איך לומר... חשובות אך יקרות מידי. הכי חשוב שחזרתי עם 4 גלילים של נייר אריזה משגע. את רואה למה אני נמשכת? במקום לתיק של דולצ'ה לנייר איזה מקסים.

../images/Emo24.gif מה זה תיק של דולצ'ה?

את יכולה לתפור יותר יפה! איזה יופי לך, (אני ממש ירוקה מקנאה
) רואים שנהנית! תעלי תמונות של הנייר.

אגל ט ל

New member
יואוווו.. איזו הפתעה נהדרת.. והאמת היא...

שכשכתבת שאת לפני הפלגה לא קינאתי בך ביכלט ביכלט... באותו יום היה גשום מאד והחזיות אמרו שעומד להיות סוער... דימיינתי אותך מיטלטלת מצד לצד עם האנייה... והמממ.. לא נראה לי מלבב..
יופי שנהנית. כייף כייף כייף...וברוכה השווה.

איזה כיף...../images/Emo24.gif

מתה על פאריז.בטוחה שנהנית! כל הכבוד לבעל מחכה כבר להיות במקום הזה שאפשר להשאיר את הילדים ולטוס לעיר רומנטית
שמחה שחזרת, הית חסרה מאוד.

../images/Emo6.gifעכשיו כשאני קוראת

את מה שכתבתי לא נשמע טוב, התכוונתי כמובן שהעיניים מאושרות ואת נראית קפואה...

ענת זך

New member
../images/Emo6.gifהבנתי, הבנתי...

היה קר... אבל לא גשום. שרדנו את הקור, זה לא היה כזה קטסטרופה. צחקנו המון... אז התחממנו, וכשאני צוחקת... כל פריז שומעת....

חייבת לשמוע את הצחוק הזה../images/Emo6.gif

אנחנו חייבות להתארגן למפגש אולי באביב...
איזה כיף שנהנית.אסף רצה בסילבסטר להיות בפאריז אבל לא רציתי לעזוב את גיא עדיין.אני לא מהמשחררות

ענת זך

New member
בסילבסטר היה מושלג וקפוא...

נפלתי על ימים נהדרים לפריז. בלי טיפת גשם.

תמרה ד

New member
../images/Emo214.gifוואו! איזה בעל משקיען

פינוק אמיתי ומרגש... מציב לך רף גבוה ליומולדת שלו...
מזל טוב לך (בת כמה את?). מאחלת לך שנה של יצירה, שמחה ושפע!

ענת זך

New member
אכן רף גבוה... יש לי לחשוב עד מאי.

ואני בת 37. וכמובן תודה על הברכות.

למעלה