רכבת : גן יבנה -ארלוזורוב

מצב
הנושא נעול.

מיRים

New member
../images/Emo160.gifרכבת : גן יבנה -ארלוזורוב

1. האם קיימת אפשרות עתידית לרכבת נוסעים גן יבנה-תל אביב(ארלוזורוב)? 2.רכבת מודיעין-תלאביב(הגנה) תהיה בסוף 2005 .האם היא תמשיך מהגנה לארלוזורוב?
תודה רבה, חברי'ה

Dani Bukhman

New member
גן יבנה סמוכה לתחנת אשדוד עד הלום

1. האם קיימת אפשרות עתידית לרכבת נוסעים גן יבנה-תל אביב(ארלוזורוב)? 2.רכבת מודיעין-תלאביב(הגנה) תהיה בסוף 2005 .האם היא תמשיך מהגנה לארלוזורוב?
תודה רבה, חברי'ה
אין היגיון להקים תחנה עבור גן יבנה כאשר המרחק ממנה עד תחנת עד הלום קטן מאוד.

david80

Active member
הכל אפשרי!

אין היגיון להקים תחנה עבור גן יבנה כאשר המרחק ממנה עד תחנת עד הלום קטן מאוד.
הכל אפשרי!
אבל כרגע מתמקדים בעיקר על כיסוי במסילות ברזל לאורכה ולרוחבה של מדינת ישראל, אח"כ אפשר לשפר את השירות ולגוון בשירותים שונים כגון: רכבות קלות ו/או קווי אוטובוסים מזינים (כמו שצריך). במקרה של גן יבנה, אפשר, למשל, להפעיל קו 'מסילבוס' (רכבת רגילה וקצרה ש'מתחזה' לאוטובוס מבחינת השירות) שיוצא ממרכז אשדוד, עוצר כמובן בתחנת עד הלום, ממשיך למושב שתולים, גן יבנה, עזריקם, באר טוביה ומסתיים בצומת קסטינה שבקריית מלאכי! לגבי תחנה בניצנים, שאלתי את רכבת, והם ענו לי "אין כרגע תוכניות לתחנת רכבת בניצנים מכיוון שלא ידוע לנו על ביקוש באיזור זה, אך, אם המצב ישתנה בעתיד, נבחן זאת מחדש!".

ה דרומי

New member
ומה לגבי תחנה קטנה בניצנים?

תודה רבה, חברי'ה
ומה לגבי תחנה קטנה בניצנים?

איליה.

New member
לגבי הרכבת ממודיעין

תודה רבה, חברי'ה
לגבי הרכבת ממודיעין
קודם כל, התחנה נקראת תל אביב מרכז ולא ארלוזורוב. התשובה היא כן, כנראה שהרכבת תמשיך לת"א מרכז. וגם אם היא לא תמשיך, זאת לא בעיה להגיע לתל אביב מרכז, כי יש 8 רכבות בשעה מת"א ההגנה לת"א מרכז שאיתן אפשר להמשיך בלי תוספת מחיר.

nizanm

New member
דני, דוד ואיליה../images/Emo6.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

לגבי הרכבת ממודיעין
קודם כל, התחנה נקראת תל אביב מרכז ולא ארלוזורוב. התשובה היא כן, כנראה שהרכבת תמשיך לת"א מרכז. וגם אם היא לא תמשיך, זאת לא בעיה להגיע לתל אביב מרכז, כי יש 8 רכבות בשעה מת"א ההגנה לת"א מרכז שאיתן אפשר להמשיך בלי תוספת מחיר.
דני, דוד ואיליה

אחלה תשובות. עוד שאלה: איך התקשרת לרכבת, שאלת שאלה, הם ענו לך, - והכל כל כך מהר !
לאיזו כתובת פנית בעניין?

איליה.

New member
מי אמר לך ששאלתי את רכבת ישראל? ../images/Emo12.gif

דני, דוד ואיליה

אחלה תשובות. עוד שאלה: איך התקשרת לרכבת, שאלת שאלה, הם ענו לך, - והכל כל כך מהר !
לאיזו כתובת פנית בעניין?
מי אמר לך ששאלתי את רכבת ישראל?

לא צריך לשאול את הרכבת בשביל זה. כבר היום יש 8 רכבות בשעה מת"א ההגנה לת"א מרכז, ובעתיד יהיה אותו מספר ואף יותר. היום כל הרכבות מהדרום ממשיכות לת"א מרכז, ואין אף רכבת שמסתיימת בהגנה. אז גם אם ברכבת ישראל יעשו צעד דרסטי ולראשונה יפעילו רכבת מהדרום שתסתיים בתחנת ההגנה ולא תמשיך צפונה, אפילו במקרה כזה תוכל להגיע לת"א מרכז בלי בעיות.

david80

Active member
אבל אני כן שאלתי, איליה איש ה-../images/Emo12.gif

מי אמר לך ששאלתי את רכבת ישראל?

לא צריך לשאול את הרכבת בשביל זה. כבר היום יש 8 רכבות בשעה מת"א ההגנה לת"א מרכז, ובעתיד יהיה אותו מספר ואף יותר. היום כל הרכבות מהדרום ממשיכות לת"א מרכז, ואין אף רכבת שמסתיימת בהגנה. אז גם אם ברכבת ישראל יעשו צעד דרסטי ולראשונה יפעילו רכבת מהדרום שתסתיים בתחנת ההגנה ולא תמשיך צפונה, אפילו במקרה כזה תוכל להגיע לת"א מרכז בלי בעיות.
אבל אני כן שאלתי, איליה איש ה-

נכנסתי לאתר רכבת ישראל, הקלקתי על הצעות/הערות/תגובות, ושאלתי! ואני מקבל מהם תשובה לאחר כשבוע - שבועיים! לילה טוב לך, איליה (או ליותר נכון - א
ל
ה) ולחברי הפורום

איליה.

New member
אה ../images/Emo13.gif

אבל אני כן שאלתי, איליה איש ה-

נכנסתי לאתר רכבת ישראל, הקלקתי על הצעות/הערות/תגובות, ושאלתי! ואני מקבל מהם תשובה לאחר כשבוע - שבועיים! לילה טוב לך, איליה (או ליותר נכון - א
ל
ה) ולחברי הפורום
אה

חשבתי שהוא מדבר אליי, סליחה

נא להבדיל בין שם רשמי לעממי

לגבי הרכבת ממודיעין
כמעט כל הנוסעים קוראים לתחנה של ת"א מרכז (סבידור) באחד משני השמות הבאים : רכבת צפון ; תחנת ארלוזורוב. אפילו לי יצא לא פעם ולא פעמיים לשמוע כרטיסן מכריז בכריזה : התחנה הבאה ת"א מרכז סבידות ארלוזורוב.

איליה.

New member
זה נכון, הכרוז (הלא אוטומטי) אומר

כמעט כל הנוסעים קוראים לתחנה של ת"א מרכז (סבידור) באחד משני השמות הבאים : רכבת צפון ; תחנת ארלוזורוב. אפילו לי יצא לא פעם ולא פעמיים לשמוע כרטיסן מכריז בכריזה : התחנה הבאה ת"א מרכז סבידות ארלוזורוב.
תחנת ת"א מרכז ארלוזורוב סבידור, כי בפי העם היא מכונה ארלוזורוב. אבל השם הרשמי הוא ת"א מרכז (סבידור), ולכן תיקנתי. השם צפון אינו נכון ואף פעם לא היה נכון, כי רכבת צפון הוא שמה הקודם של תחנת בני ברק.

ארזS

New member
נראה לי שהויכוח בנוגע לשם

תחנת ת"א מרכז ארלוזורוב סבידור, כי בפי העם היא מכונה ארלוזורוב. אבל השם הרשמי הוא ת"א מרכז (סבידור), ולכן תיקנתי. השם צפון אינו נכון ואף פעם לא היה נכון, כי רכבת צפון הוא שמה הקודם של תחנת בני ברק.
של תחנת רכבת תל-אביבמרכזצפוןסבידור2000 לא יגמר לעולם... אז מה דעתכם על השם הארוך שנתתי לתחנה הזאת ?

איליה.

New member
מקובל, אבל בלי צפון!

של תחנת רכבת תל-אביבמרכזצפוןסבידור2000 לא יגמר לעולם... אז מה דעתכם על השם הארוך שנתתי לתחנה הזאת ?
מקובל, אבל בלי צפון!
תחליף לתל-אביבמרכזארלוזורובסבידור2000 ואז זה יהיה בסדר

טוארג

New member
טוב חאלאס עם הויכוח הדבילי הזה

אני לא מבין איפה הקושי בלקרוא לתחנה המגעילה הזאת בשם הנורמלי והאמיתי שלה! "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" או אם אתה רוצה להיות טיפה פחות רשמי אז: "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" באמת שזה לא כזה קשה!! לא צריך לעשות מזה דירקטוריון שלם.

דפקו אותך (מטאפורית) בטורקיה ?

אני לא מבין איפה הקושי בלקרוא לתחנה המגעילה הזאת בשם הנורמלי והאמיתי שלה! "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" "תל אביב מרכז ע"ש סבידור" או אם אתה רוצה להיות טיפה פחות רשמי אז: "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" "תל אביב מרכז" באמת שזה לא כזה קשה!! לא צריך לעשות מזה דירקטוריון שלם.
אז אם לא, מדוע הכעס הזה? לא מוצא חן בעיניך הויכוח, הרי שאינך חייב להשתתף בו. לתגובתך אין מקום פה בפורום. כל עוד לא התערבו לך בחיים, אל תתערב לאחרים בחיים. לא אני ולא איליה ולא אף אחד אחר לא דרש ממך לקרוא לתחנה בשם כלשהו, אז מי אתה שתגיב בתגובה שכזאת ?!?!?

איליה.

New member
זה לא המקום לקללות.

אז אם לא, מדוע הכעס הזה? לא מוצא חן בעיניך הויכוח, הרי שאינך חייב להשתתף בו. לתגובתך אין מקום פה בפורום. כל עוד לא התערבו לך בחיים, אל תתערב לאחרים בחיים. לא אני ולא איליה ולא אף אחד אחר לא דרש ממך לקרוא לתחנה בשם כלשהו, אז מי אתה שתגיב בתגובה שכזאת ?!?!?
זה לא המקום לקללות.
בואו נפסיק עם זה.

omer landau

New member
באמת חבל על העצבים אבל אתה יודע כמה

פעמים שאלו את השאלה בפורום אפשר להמשיך לשאול-חופשי אבל הכי פשוט לפתוח לוח זמנים ולראות מה כתוב שם

ס מ י ש

New member
צפון-דרום-מזרח-מערב-מרכז

פעמים שאלו את השאלה בפורום אפשר להמשיך לשאול-חופשי אבל הכי פשוט לפתוח לוח זמנים ולראות מה כתוב שם
צפון-דרום-מזרח-מערב-מרכז
חבל להתעצבן.

מצב
הנושא נעול.
למעלה