הטסת חיות מחמד

מצב
הנושא נעול.
../images/Emo160.gifהטסת חיות מחמד../images/Emo19.gif../images/Emo118.gif../images/Emo107.gif

הטסת חיות מחמד

גם חיות המחמד
רוצות להנות מתחבורה ציבורית, ולטוס עם בעליהן
לטייל בעולם. היתרון הגדול הוא שנוסע מתמיד באלעל מקבל נקודות גם עבור הטסת החיה, אבל המחירים לא זולים.... פרטים נוספים ב-ynet

omer landau

New member
כן../images/Emo51.gifראיתי את זה כבר חח../images/Emo13.gif

הטסת חיות מחמד

גם חיות המחמד
לטייל בעולם. היתרון הגדול הוא שנוסע מתמיד באלעל מקבל נקודות גם עבור הטסת החיה, אבל המחירים לא זולים.... פרטים נוספים ב-ynet
כן
ראיתי את זה כבר חח

זה מאוד מעניין אני שאלתי את עצמי כל מיני שאלות שרציתי לשאול פה אבל במאמר הנחמד הזה יש את כל התשובות רעיון שיעודד אנשים להטיס את בעלי החיים שלהם במטוסים הגדולים שיש מסכים אישיים אפשר לעשות ערוץ מסויים שיתחבר למצלמה לתא המטען של המטוס ושיצלם את איזור הכלבים חחחח למרות שלרוב הם מורדמים בטיסה אם כבר הבעלים משלמים כל כך הרבה אני בטוח שהם יסכימו לשלם כמה דולרים על שירות נחמד זה חחחחח לכל נוסע מגיע לקחת מטען אישי איתו בתא הנוסעים האם זה יכול לכלול כלובים של חיות כמו אוגרים ולטאות?????

alantan

New member
התנסינובזה לפני כחודש

הטסת חיות מחמד

גם חיות המחמד
התנסינובזה לפני כחודש
כאשר הטסנו את קוקי בלופטהנזה, הפודל שלנו ששוקלת 5.5 ק"ג. מדובר במבצע לא קשה במיוחד, כשציפיתי שיהיה יותר בעייתי. שילמנו עליה כ-110 דולר לכיוון אחד. אומנם זהו מחיר לא יקר, וקיבלתי זאת כמובן מאליו. אבל כשחשבתי על זה אח"כ, לא היה לי ברור למה צריך לשלם כל כך הרבה, כאשר היא בסך הכל ישבה בתוך תיק יד מיוחד לכלב שלא ניתן לברוח ממנו. גם ככה היה לנו רק תיק יד אחד נוסף לשנינו, כך שלא מדובר בעלות כלשהי. חברות התעופה מתרצים זאת כאילו מדובר בעלות השולית של סיכון, למשל למקרה שהכלבה תצליח לצאת מהתיק, ותנשך מישהו. אבל אם יש סיכון כזה, למה לא מכריחים את בעלי הכלבים לשים זמם על כלבם? לדעתי, הסיכון הוא לא יותר גדול מכך שמישהו ישים בטעות רגל לדייל וקפה רותח יעוף על צד ג'. לא הצלחתי לקרוא את הכתבה, כי אתר YNET לא נגיש ללא תשלום מחו"ל. אבל אני מניח שהכתבה מדברת על סוג החוויה שעברנו.

מצב
הנושא נעול.
למעלה