זה מאוד מעניין אני שאלתי את עצמי כל מיני שאלות שרציתי לשאול פה אבל במאמר הנחמד הזה יש את כל התשובות רעיון שיעודד אנשים להטיס את בעלי החיים שלהם במטוסים הגדולים שיש מסכים אישיים אפשר לעשות ערוץ מסויים שיתחבר למצלמה לתא המטען של המטוס ושיצלם את איזור הכלבים חחחח למרות שלרוב הם מורדמים בטיסה אם כבר הבעלים משלמים כל כך הרבה אני בטוח שהם יסכימו לשלם כמה דולרים על שירות נחמד זה חחחחח לכל נוסע מגיע לקחת מטען אישי איתו בתא הנוסעים האם זה יכול לכלול כלובים של חיות כמו אוגרים ולטאות?????
התנסינובזה לפני כחודש
כאשר הטסנו את קוקי בלופטהנזה, הפודל שלנו ששוקלת 5.5 ק"ג. מדובר במבצע לא קשה במיוחד, כשציפיתי שיהיה יותר בעייתי. שילמנו עליה כ-110 דולר לכיוון אחד. אומנם זהו מחיר לא יקר, וקיבלתי זאת כמובן מאליו. אבל כשחשבתי על זה אח"כ, לא היה לי ברור למה צריך לשלם כל כך הרבה, כאשר היא בסך הכל ישבה בתוך תיק יד מיוחד לכלב שלא ניתן לברוח ממנו. גם ככה היה לנו רק תיק יד אחד נוסף לשנינו, כך שלא מדובר בעלות כלשהי. חברות התעופה מתרצים זאת כאילו מדובר בעלות השולית של סיכון, למשל למקרה שהכלבה תצליח לצאת מהתיק, ותנשך מישהו. אבל אם יש סיכון כזה, למה לא מכריחים את בעלי הכלבים לשים זמם על כלבם? לדעתי, הסיכון הוא לא יותר גדול מכך שמישהו ישים בטעות רגל לדייל וקפה רותח יעוף על צד ג'. לא הצלחתי לקרוא את הכתבה, כי אתר YNET לא נגיש ללא תשלום מחו"ל. אבל אני מניח שהכתבה מדברת על סוג החוויה שעברנו.