שב"ש לכולם

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo57.gif../images/Emo104.gifשב"ש לכולם

שב"ש לכולם

אני לא מבין ! הוא נהג או שחיין ??

איזה פרצוף שתי טיפות מים אמא
אנחנו רוצים אותו על קטר או על אוטובוס או עם
יות אבל מה יש לו לדוקטור למוצצים לחפש בבריכה ???
שקד: אתה מוכן בבקשה להכין לדוד מירושלים כוס
??? תודה , אני כבר מגיע!!!

kennedy

New member
הילד הזה חמוד,אין ספק,וסחטיין על

אנחנו רוצים אותו על קטר או על אוטובוס או עם
יות אבל מה יש לו לדוקטור למוצצים לחפש בבריכה ???
שקד: אתה מוכן בבקשה להכין לדוד מירושלים כוס
??? תודה , אני כבר מגיע!!!
היצירה.אבל מה זה שייך לפורום תחבורה ציבורית????

הוא חובב רכבת כבר עכשיו ! הוא

היצירה.אבל מה זה שייך לפורום תחבורה ציבורית????
גורם לפורום הזה להיראות הרבה-הרבה יותר נעים לגלישה ! כבר פורסמו תמונות שלו על קטר !

kennedy

New member
הבן המתוק של יפה שכנתי,אגב גם חברה

גורם לפורום הזה להיראות הרבה-הרבה יותר נעים לגלישה ! כבר פורסמו תמונות שלו על קטר !
הבן המתוק של יפה שכנתי,אגב גם חברה
בפורום תחב"צ,צולם על מטוס,בשבוע הבא ברשותכם, אשרשר את תמונותיו,זה ישמח מאד את כוללללללם!

הרי הוא הולך להיות

הוא מה זה חמוד השקדון הזה
ואפילו שיש למישהו טענות שזה לא שייך לפורום אני חושב שזה לא צריך להפריע שרואים כאן את דור ההמשך
הרי הוא הולך להיות
הנהג של קטר 777 לא? אז זה שייך לתחב"צ. חוץ מזה הוא תינוק המחמדים של הפורום.

לצערי מערך IC3 יגיע לעיר שלי רק

בדיקת גלגלים
לפני תנועה
"דוד" בקרוב בלי נדר
הגנוב יגיע לעיר הקודש במערך איסי לתחנת החאן בשביל לאות את ה"דודה" ציפורה בלבן.
לצערי מערך IC3 יגיע לעיר שלי רק
בפברואר או במרס 2005 אבל רכבות עבודה עם G12 תהיינה כאן כבר בספטמבר או אוקטובר אינשאללה ! עדיין לא ברור לגבי הרכבות כי מערכי IC3 לא ממש מתאימים לקו שלי. ויש לי הודעה עצובה: קרון הנוסעים היגוסלבי הוותיק מס' 611 הושבת ועומד למכירה לכל המעוניין !!! אם מישהוא מעוניין לקנות אותו, פנו לדובר הרכבת בתל-אביב.

ה דרומי

New member
אני מכיר משפחה שמחפשת לקנות

שב"ש לכולם
אני מכיר משפחה שמחפשת לקנות
קרון רכבת אבל מעץ הבעיה שברכבת ישראל רוצים מהם הרבה כסף. ולכן הם עדין מחפשים משהו פרטי שמוכר קרון עץ ישן שניתן לשיפוץ למגורים.

ה דרומי

New member
בוא אני יספר לך מה קשור ה../images/Emo66.gif

שב"ש לכולם
בוא אני יספר לך מה קשור ה

לפורום אז ככה זה ילד בן 9 חודשים שמגיל אפס י נמצא בעגלה כי ליד ביתו עוברת מסילת רכבת הילד הזה "היום" יושב בעגלה וביחד אם אבא שלו שזה אני צופים ברכבות שעוברת הילד הזה מסתובב בתחנות רכבת,ישנות וחדשות וביחד צופים ברכבות שנכנסות לתחנה. הילד הזה בן ה9 חודשים כול אוטובוס שעובר שומע שהנה עכשיו עבר אוטובוס כזה וכזה. אז זה דור העתיד של הפורום אז ימים יגידו האם המנהל הפורום לא חושש אז כן בעוד כמה שנים הוא יחליף את המנהל. האם הדרק' לא חושש אז כן כי הוא יגמור הילד תואר שני בנושא התח"צ. דור העתיד של הפורום כבר קראת?. האם גם ילדך "עובר" כאלו חוויות????.. אולי הוא משחק אם בובוות.

עזוב ! אני רוצה עוד תמונות של שקדון

היה צריך להיות דר'
עזוב ! אני רוצה עוד תמונות של שקדון
עם קטר הצעצוע !! אל תשים לב לכל מיני מזיקים. בזכות שקדון יש לי מוטיבציה להשקיע בפורום הזה ! בזכותו הבלעדית ולא בזכותך יא פוץ
שמונע ממני את הגניבה, הגיעה המון אינפורמציה חיונית לחברים פה !!!! בכל פעם שאני רואה אותו זה עושה לי חשק לכתוב הרבה ובפירוט !!! פעם בשבוע שרשור על השקדון זה חובה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה