שתהיה שבת שקטה

מצב
הנושא נעול.

ה דרומי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo63.gif../images/Emo16.gif../images/Emo57.gifשתהיה שבת שקטה

שתהיה שבת שקטה
לכולנו. אמן ואמן.

omer landau

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

מעניין מה נראה קודם
רכבת לחרמון או שלג באיילון
דרך אגב, טומי וארז, שיחקתם אותה עם הקולאז'

אנחנו לא צריכים לא את זה ולא את זה למרות שזה יהיה נחמד מידי פעם ופעם שלג אם ואם בכלל תיהיה רכבת לקריית שמונה אז זה כמעט לחרמון אני לא רואה מישהו בזמן הקרוב חושב על להמשיך את הקו לחרמון ואני יודע שזה היה בצחוק יש רכבת עם ל איזה סירה מוזרה

ארזS

New member
לעשות לך טובה ? מה הבעייה...

בחיאת עשה טובה בוא תסביר לי
איך ועם מה עשית את הקולאז' הזה
א. כל התמונות הן תמונות שאני צילמתי. ב. הקטנתי את הגודל של כל תמונה ותמונה בתוכנת IRFANVIEW שמוסברת למעלה בטאגליינס. ג. הפעלתי את התכנה הפשוטה ביותר "צייר" של חלונות ועשיתי 12 פעמים "הדבק מתוך..." (זה למעלה בעריכה) כשבכל פעם הוספתי תמונה אחת וסידרתי אותה במקום. ד. אח"כ הוספתי את הברכה. נכון שזה פשוט וקל ? אז שתהיה שבת שקטה לכולם.

fireman

New member
ולחשוב שאני כמו טמבל הלכתי

א. כל התמונות הן תמונות שאני צילמתי. ב. הקטנתי את הגודל של כל תמונה ותמונה בתוכנת IRFANVIEW שמוסברת למעלה בטאגליינס. ג. הפעלתי את התכנה הפשוטה ביותר "צייר" של חלונות ועשיתי 12 פעמים "הדבק מתוך..." (זה למעלה בעריכה) כשבכל פעם הוספתי תמונה אחת וסידרתי אותה במקום. ד. אח"כ הוספתי את הברכה. נכון שזה פשוט וקל ? אז שתהיה שבת שקטה לכולם.
ולחשוב שאני כמו טמבל הלכתי
לחפש תוכנה מיוחדת שעושה את זה

alantan

New member
הוראה להפסקת עבודות בקו בית שמש י-ם

שתהיה שבת שקטה
לכולנו. אמן ואמן.
רשות הטבע והגנים הורתה להפסיק העבודות בקו הרכבת ת"א-ירושלים גורמים מקורבים לפרויקט אמרו, כי נוצר מצב של חוסר שליטה מוחלט וכי הקבלנים מתעלמים מההוראות של המפקחים מטעם הרשות. לטענת המקורות, אין שום גורם אחראי מטעם הרכבת שמוכן לטפל באי-סדר שנוצר כתבה מ-"גלובס", גל ניסים 29/10/03 16:10

לרשות אין שום סמכות. העבודות לא

רשות הטבע והגנים הורתה להפסיק העבודות בקו הרכבת ת"א-ירושלים גורמים מקורבים לפרויקט אמרו, כי נוצר מצב של חוסר שליטה מוחלט וכי הקבלנים מתעלמים מההוראות של המפקחים מטעם הרשות. לטענת המקורות, אין שום גורם אחראי מטעם הרכבת שמוכן לטפל באי-סדר שנוצר כתבה מ-"גלובס", גל ניסים 29/10/03 16:10
תיפסקנה וכל זה פוליטי וחסר בסיס. זה גם לא נכון - מסיוריי במקום בימים האחרונים, הקבלנים עושים הכל כדי לשמור על הטבע. זו הכפשה. אני תמיד בעד שימור הטבע אך לא בעד שקרים.

omer landau

New member
אני לא יודע מה קורה שם באמת

תיפסקנה וכל זה פוליטי וחסר בסיס. זה גם לא נכון - מסיוריי במקום בימים האחרונים, הקבלנים עושים הכל כדי לשמור על הטבע. זו הכפשה. אני תמיד בעד שימור הטבע אך לא בעד שקרים.
אני לא יודע מה קורה שם באמת
אבל זה ממש חשוב לשמור על הטבע ועל האיזור ומצד שני לבנות את הקו לירושליים פשוט צריך לתאם בין שני הצדדים זה יהיה ממש יפה לנסוע ברכבת בנוף היפה הזה
אני מקווה שלא יפסיקו את העבודות כי בקצב כזה הקו המהיר יפתח לפני ונוכל לקרוא לקו הישן נתבג 2000 -2 (בהגזמה אבל עדיין) יום טוב לכולם

orib44

New member
תמיד היתה שם מסילה.

תמיד היתה שם מסילה.
בקטע בין בית שמש לירושלים תמיד היתה מסילה. יותר ממאה שנה זה לא הפריע, אז עכשיו כן? אני גם "ירוק" משתדל להקפיד על סביבה נקיה ונעימה, אבל גם באירופה לא חסרות רכבות שנוסעות בהרים וביערות. בקיצור, אני דעתי היא כמו של אביתר.

איליה.

New member
אני חושב שמשנים את התוואי.

תמיד היתה שם מסילה.
בקטע בין בית שמש לירושלים תמיד היתה מסילה. יותר ממאה שנה זה לא הפריע, אז עכשיו כן? אני גם "ירוק" משתדל להקפיד על סביבה נקיה ונעימה, אבל גם באירופה לא חסרות רכבות שנוסעות בהרים וביערות. בקיצור, אני דעתי היא כמו של אביתר.
אני חושב שמשנים את התוואי.
בונים כמה מנהרות קצרות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה