מסרים לבני הבית

../images/Emo16.gif../images/Emo57.gifמסרים לבני הבית../images/Emo57.gif../images/Emo16.gif

שבצ'לום חבר'ה
חברי ה
הפעילים מוזמנים לשרשר כאן את הבקשות למסרים שיינתנו על פי הקלפים, לשבוע הקרוב.
האפשרויות הן
קלפי פנימיאלים.
קלפי אושו זן טארות.
קלפי הריידר. בגוף הודעתכם, הנכם מתבקשים לשתףב קצת רקע שממנו נובעת הבקשה למסר, וכן מזל אסטרולוגי או תאריך לידה.
המסרים יינתנו במוצאי שבת.
ברכת סופ"ש חמים לכולנו

ferrytale

New member
../images/Emo24.gifשלום אמא

אני רוצה לשאול את אושו מה יהיה איתי עוד שלושה חודשים כשאסיים צבא..

../images/Emo24.gifמדהימותק שלי../images/Emo24.gif

אהלנים ילדה מדהימה שלי
אז, אושו... כבר מזמן מתהפך שני מטר מתחת לאדמה, או לפי מה שאומרים, הוא מזמן הפך מגולם לפרפר
. בכל מקרה הוצאתי עבורך שני קלפים, והנה מה שקיבלתי:
מה קורה איתך כרגע – "שכל".
נדמה שאת מאד מאד מוטרדת מכל מיני תכניות שאת עושה לעצמך בראש, וכמו לא יודעת מה להחליט, כאשר הקלף מבקש ממך לעזוב לרגע את השכל, לעזוב את הצורך בשליטה ובתוכניות, ופשוט ליהנות מהרגע, כי מה שיבוא יבוא כך או כך. אז בלי תכניות חדשות לבקרים, פשוט להיות.
מסר עבורך – "עם הזרם".
והוא פשוט מחדד את הקלף הקודם ומבקש ממך לצוף, לזרום עם מה שיש, לתת לחיים לקחת אותך לאן שצריך בלי להתנגד ובלי לתכנן, ליהנות מכל מה שרק אפשר.
שנה מדהימה לנו
איזה כיף לפתוח קלפים ולחטט בך עם רשות

../images/Emo65.gifהיי יועד../images/Emo65.gif

אהלנים יועד
. שאלת מה אתה "צריך" לדעת ושלפתי עבורך את הפנימיאל הבא: (אגב, הפנימיאלים כתובים בלשון נקבה ואולם מיועדים לכולנו.)
חברה יקרה, את מממוקדת עכשיו במודע בתקופה חשובה ומדהימה שלא הייתה כמותה על פני האדמה. לכן הרשי לאני חופשה מהצורך המידי לקבל תשובה ולדעת מדוע הדבר קרה. אפשרי לעצמך לא לדעת והמשיכי את חייך בשלווה. ידיעה עמוקה ומקיפה תזרום בזמן המתאים לתודעה. אני אוהב אותך, אלוהים
שנה טובה לכולנו

אהה הוא...

אותו אני יודע מה הוא אומר חשבתי אולי הפינמלים שלך יש מידע אחר ממה שאלוהים אומר לי... באהבה יועד שנה טובה וגמר חתימה טובה

יפה שלי

תשאלי את הקלפים שלך אם אני אהנה בתאילנד עוד 13 ימים למנייק מתי אני אזכה בלוטו כדי שאוכל לפטר את ביבי נתניהו ומתי חוצניים יקירו באבהות על חמתי? אני מזל דגים חבר של פיטר פן ומאמין גדול בפיות אוהב את כולם הכובש

arietimor

New member
החוצונים../images/Emo153.gif - ../images/Emo5.gif לאדריאנוס |חיב

מה יש לך עם החותנת שמה לך את המצקת קח הכל בקלות החיים הם שובבות

שלום,מבקשת מסר באמצעות הריידר

לגבי המשך התפתחות רוחנית. מזל טלה 23.3.61 .6 ורבע בבקר.בילינסון. המון תודה ושבת שלום. מרגלית.

היי מרגלית../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif../images/Emo62.gif../images/Emo63.gif

היי מרגלית
ביקשת מסר לגבי המשך התפתחות רוחנית ושלפתי עבורך את הקלף הבא:
אס מטות.
בעיקרון יכול לסמל הקלף הזה התחלות חדשות של יצירה, כזו שאולי כבר התחלת קודם וכרגע את אמורה לתת תנופה עזה ולפרוץ קדימה עם כל הכח. הוא מדבר על פיתוח יוזמה בכל התחומים ואם אנו מדברים על רוחניות הוא יכול לסמל אולי איגוד של כל הידע או הנסיון שלך בספר, או אפילו הדרכת קבוצות או בודדים. אני אומרת הדרכה וספר משום שהקלף קשור גם למרקורי שאחראי על התקשורת שלנו בית היתר, ומאחר והוא נמצא בקלף של התחלות או של פריצה מחדש, אני יכולה לחשוב על התחלה של פרוייקט חדש בתחום הרוחני. האם את מדריכה? האם יש מצב שאת מפרסמת ומעבירה הלאה את הידע שלך? אם חשבת על זה, נדמה שזה הזמן. אם את עדיין לומדת או מתחילה לצעוד בדרך הרוחנית והמודעת, ייתכן וזו התחלה של קורס או סדנא חדשה בה תוכלי להעשיר מאד את הידע הקיים. מכל מקום זהו קלף של כוח עצום, שכדאי לתעל אותו בכיוון יצירתי כלשהי.
שנה טובה לכולנו

המון תודה!אני ממשיכה בהתפתחות שלי

וגומרת קורס הילינג כרגע. שיהיה לך שבוע טוב ומואר והמון אהבה ממני,מרגלית.

../images/Emo108.gif../images/Emo23.gif../images/Emo108.gifכתומישמיש../images/Emo24.gif

קרנצ'ו יפה
... מעולם לא עשית צרות... כי באהבה אין כאלה, ואני אוהבתותך המונים. שלפתי עבורך שני קלפים של אושו והנה מה שקיבלת:
מצב נוכחי – החיצוני.
תחושה של כאילו נותרתי מחוץ לכל מה שקורה, החיים מתנהלים שם כתמיד אלא שאתלא ממש מוצאת את מקומך, נדמה לך שלכל מקום אליו את פונה את נתקלת בשער נעול, ושער כזה, מייד גורם לנו לסגת אחורה ולוותר על הרעיון לפרוץ קדימה, כי הוא סגור כזה, מלסות? אלא שמבט נוסף בקלף הזה, מגלה שהשער הזה אמנם קיים אלא שהוא פתוח, המנעול אמנם שם, והוא רק מחכה שתצאי בעד השער הזה, כמו מזמין אותך לבחון שוב את הדברים ולהיווכח עד כמה הם ניתנים לעשייה. זו רק תקופה כזו, ואושו קורא לה תקופת מעבר, שבה הוא מבקש "להיות עירניים, ולא להתמלא בכאב ואומללות. (ציטוט מהספר) – האנושות הגיעה לפירקה... היי אישה ועמדי על רגלייך שלך."
מסר לגבי ההמשך – פוליטיקה
כשאת מביטה לרגע על חייך על מנת לבחון אותם את עלולה לגלות שם דברים מכאיבים לא פעם, כאלה שזועקים ומבקשים להשתחרר, מבקשים ממך לשחרר אותם ולהיות את, ללא מסכות, ללא "אני צריכה" להיות כזו או כזו, לחשוב יותר עם הלב, יש דבר כזה?! כן, ללכת עם הלב שלך ולא עם מה שצריך ומותר ואסור וכולם עושים וכאלה. הספר אומר "כל המשחק הוא שקר". הצופה שלך הוא המאסטר, ואני לא חושבת שיש מקום להרחיב לגביו, לפחות לא מהיכרות שלי איתך... היי את, מדהימה שכמוך
.

גילינגה ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

איך זה מתחבר יפה לכל הדברים ששוחחנו עליהם נכון? השער וכל זה... מתאים ומדהים. תודה יקרה שכמוך, אוהבתותך בכל הלב!

odeliaremos

New member
גילי אני רוצה גם לשאול

האם צפויה לי אהבה חדשה לשנה החדשה?????????? האם זה יהיה, כבר אמיתי ולא סתם?

אודליהמותק../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אהלנים אודליה
אני אנסה לפרש את הקלפים שפרסת, בפורום אחר שגם שם עניתי לך
ולפני כן אני רוצה להזכיר שזו דעתי שלי ואין חובה לאמץ או לקבל אותה. מעבר לזה, כדאי לזכור שהקלפים הם כלי לייעוץ, כאשר ההחלטה היא לעולם שלך. ועכשיו, אחרי ההקדמה הזו, הנה הפירוש שלי:
מה עוזר ובעד – הכוהן הגדול.
אני חושבת שהיכולת שלך לראות את הדברים בצורה רחבה יותר, מעין ראייה רוחנית והוליסטית, מאד מסייעת לך לקבל את השיעור שאת עוברת כרגע, ולהמשיך הלאה עם הרבה יותר כוח, כוח שמתורגם לידע. ייתכן ואת מתייעצת עם מישהו חכם שאת מצפה ממנו להראות לך את הדרך אלא שהתשובות הן לעולם בתוכך. ייתכן ואת מתייעצת עם מישהו חכם שאת מצפה ממנו להראות לך את הדרך אלא שהתשובות הן לעולם בתוכך.
מה חוסם – הכוכב.
אני חושבת שאת די מתעלמת מרגשות או אולי להיפך, שוקעת בהם יותר ממה שצריך כרגע, וכאשר את מציפה אותם החוצה, את כמעט שוקעת מעומס. את כרגע מחודדת חושים, פועלת עם כל כולך ואולי רצוי להרפות מעט, לתת לדברים לזרום מבלי לנווט ולרצות להיות בשליטה כל הזמן.
שיעור רוחני בהווה – מלכת מטבעות.
נדמה שהשיעור שלך הוא לאבחן כרגע את הגבולות שלך, הגבולות הנשיים, לבחון מה את רוצה לקבל, כמה את רוצה לקבל ומה את מוכנה ורוצה לתת. מזל שור מדבר בין היתר על נתינה וקבלה מתוך הכרת גבולות העצמי, על נוחות ומגע, (וונוס) ויופי והרמוניה, אלה הם דברים שאת כנראה לומדת כרגע, להכיר מה את מכילה ובמה מהמשאבים שלך את מוכנה לשתף את בן הזוג שלך, כפי שהוא מצטייר בעינייך.
בונוס באם יילמד השיעור – נער מטבעות.
נער מטבעות שייך לאותה סדרה של המלכה שהופיעה קודם והסבירה לך מה השיעור שלך. הנער מציע המון ידע, תחילת מסע חדש בדרך של לימודים, כאלה שמצריכים חדירה לפרטים וניתוח של מצבים עד שהכל נעשה ברור כשמש. הנער הזה כמו מבקש אותך לצאת להרפתקאה שבה את אמורה לגלות את הילדה הקטנה שבתוכך, זו שמשוועת לפשטות ותום, ליחסים מתוך אמון של ילדים, בלי לרצות יותר מדי אלא יותר לחוות. להיות בחוויה.
עבר קרוב – כוח.
נדמה שעד לא מזמן היית טרודה בתשוקה, במאבקים שדרשו ממך לגייס את כל החוצפה שבך על מנת לזכות במה שהעמדת לעצמך כמטרה. הקלף מציע בעצם לוותר על הרצון לנצח מישהו או משהו, ולהיות יותר עם התמסרות לאהבה עצמה.
עתיד קרוב – אביר חרבות.
לא יכולה לומר לך שעוד שנייה את פוגשת מישהו והכל מסתדר לך, כן יכולה לומר שאת מאד מוטרדת מהנושא, ולהמליץ לך על מדיטציה, או כל דרך אחרת להתרגע, לשחרר את הצורך וליצור בך מקום שמאפשר זוגיות, שמאפשר זרימה בלי תנאים וציפיות. הצורך בחוויה שלך הוא מאד שיכלי ולאו דווקא רגשי, נדמה שאת משתדלת לנתח את רגשותייך באופן מנטאלי וזה מה שיוצר ציפיות שמובילות לא פעם לאכזבה כזו או אחרת.
זווית הראייה של השואל – 5 מטות.
את כנראה חשה כמו נמצאת בתחרותיות ויש בך צורך להוכיח את עצמך בנושא בו את מתלבטת. התחרות מסביבך אגב, הוגנת, אף אחד לא מבקש להרע לך, או להפיל אותך, ואני חושבת שהכל הוא עניין של גישה שלך לדברים. על כל פנים, את מרגישה כרגע כאדם תחרותי, נאבק בכל הכוח והאמצעים שיש ברשותו על מנת להשיג משהו שהוא מלכתחילה שלו.
זווית הראייה של החברה – הקיסרית.
החברה רואה בך משהו כמו אמא אדמה. כזו שנותנת את כל מה שיש בה מבלי לבקש תמורה ושוב אני חוזרת לקלף מלכת המטבעות. שניהם מזכירים את וונוס שמבקשת ממך להכיר בכוח הנשי שלך, שמצוי בך בשפע אגב. נדמה שאנשים רואים בך אשה שניחנה בשפע אלא שלא תמיד את מודעת לשפע הזה בתוכך, למשאבים שיש בך, ואולי את בכלל חסרת ביטחון?
רוצה אבל פוחדת – אס מטות.
האש בתוכך רוחשת ונדמה שעמוק בפנים את מבקשת שינוי, לא ממש תפנית חדה כי אם התחדשות של משהו שכבר קיים, את כמו מבקשת ליצור משהו חדש בתוך המתכונת הקיימת, עם הכלים שיש ברשותך. את מאד רוצה לשנות פאזה אלא שלא ממש יודעת איך לעשות את זה כרגע, ולכן את אולי פוחדת ונרתעת, ואולי גם נצמדת למה שיש, למוכר ולידוע, כאשר ההמלצה היא להתחדש בתוך עצמך, ולשנות את הגישה שלך לדברים, לשחרר את הישן ולהמשיך למקום חדש לגמרי מתוך ויתור וסליחה.
סיכום – מלך חרבות.
כן, שוב אנו פוגשים את וונוס שלך, שמשתוללת לך בכל הקלפים. נדמה שהתשובות שלך טמונות עמוק בתוכך וכל שאת אמורה לעשות זה לחשוף אותן, לקבל, לאהוב, ובשום אופן לא להתעלם ולטאטא מתחת לשטיח כאשר צצות בעיות, בשם ההרמוניה. ונוס של מאזניים, מהתלת באהבה, כאשר היא נמוכה, ובשם ההרמוניה היא כאילו לא רואה "בעיות", מתעלמת מהן בבחינת – מה שלא רואים לא באמת קיים" אלא שעמוק בתוכך ברור לך מה את רוצה ולאן את מבקשת להגיע. הנושא דורש ממך כנות עצמית, לעיתים מלווה בלא מעט כאב, כנות שתצמיח מתוכך אמת פנימית בכל מה שקשור לזוגיות ואינטימיות בחייך. אני חושבת שאת אמורה לשקול מחדש ערכים שאת נושאת איתך, לשבור מסגרות קיימות על מנת לבנות חדשות, מתוך אמת פנימית ויושר עם עצמך. במילים אחרות את עוברת איזה שהוא תהליך כרגע שמתחיל ונגמר בתוכך לגבי הנשיות שלך, לגבי המשאבים שלך, כאשר האחרים בחייך, בני הזוג שאת "מושכת" אליך, הם רק טריגרים שמבקשים ממך לבדוק מהם הגבולות שלך. האם יש סיכוי לזוגיות אמיתית השנה? וואלה, קודם צריך לברר מהי זוגיות עבורך, מה את רוצה שהיא תכיל, מה את רוצה לקבל ומה את מוכנה לתת עבורה. איפה הגבולות?

odeliaremos

New member
גילי תודה../images/Emo41.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

היי, גילי תודה רבה לך על העזרה, אני מתה עלייך, תודה שפרשת לי את הקלפים זה מראה על הקרבה, של זמן כי כתבת הרבה ואת בהחלט צודקת, עליי לתת זמן, לעצמי, להגדיר מה אני רוצה ואינשללה, השנה אמצא את מי שליבי מבקש

GirlFromHell

New member
גם לי בא

אין לי שאלה ספיציפית אז נשאל רק אם יש משהו שאני צריכה לדעת בהקשר לשבוע הזה. אני מזל סרטן והייתי רוצה קריאה בקלפי הריידר =)

אהלנים ילדה../images/Emo121.gif../images/Emo24.gif

היי ילדה משם
ביקשת מסר כללי לשבוע הקרוב ושלפתי עבורך את קלף שישה גביעים ייתכן והשבוע תהיה לך הזדמנות לסגור מעגל או לפגוש מישהו מהעבר שלך, או אולי להיפרד ממשהו או מישהו מן העבר שלך שעד עתה העיק והיה נדמה שאין ביכולתך להשתחרר ממנו. ייתכן וזה זמן טוב עבורך לתת תשומת לב לעניינים מן העבר שכרגע צפים את תוך חייך, אולי קשר עם מישהו שאת לא חושבת עליו עשוי להתחדש, ואולי יהיה לך קשר עם ילדים השבוע שיצריך תשומת לב מיוחדת.
שנה טובה לכולנו

למעלה