או
הולך טוב עם

• פותח הנושא 846
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

846

Active member
../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif או ../images/Emo72.gif הולך טוב עם

או
הולך טוב עם
לביבות! חג שמח לכולם !!!!!

ישראל ב

New member
נצל''ש וחג שמח

או
הולך טוב עם
לביבות! חג שמח לכולם !!!!!
נצל''ש וחג שמח
דבר ראשון חג שמח לכולם ודבר שני אתם תראו אותי פה עכשיו הרבה פחות אם בכלל כי פיטרו אותי מהעבודה שעבדתי בחברה לשמירה ואבטחה ומצאתי משהו חדש באותו התחום ואפילו ישלמו לי יותר אבל אני עושה בשביל זה קורס שהתחיל אתמול ויסתיים בעוד שבועיים ואחרי זה אני אצטרך לעבוד כנראה הרבה שעות ולכן לצערי הגדול ממש אין לי זמן למחשב אז להתראות מתי שהוא וחג שמח לכולם.

55מוטי

New member
שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה

נצל''ש וחג שמח
דבר ראשון חג שמח לכולם ודבר שני אתם תראו אותי פה עכשיו הרבה פחות אם בכלל כי פיטרו אותי מהעבודה שעבדתי בחברה לשמירה ואבטחה ומצאתי משהו חדש באותו התחום ואפילו ישלמו לי יותר אבל אני עושה בשביל זה קורס שהתחיל אתמול ויסתיים בעוד שבועיים ואחרי זה אני אצטרך לעבוד כנראה הרבה שעות ולכן לצערי הגדול ממש אין לי זמן למחשב אז להתראות מתי שהוא וחג שמח לכולם.
שיהיה לך בהצלחה בדרך החדשה
ותכנס לביקור כאן מידי פעם
וחג שמח

DannyJJ

New member
לישראל שיהיה לך בהצלחה וחג שמח

נצל''ש וחג שמח
לישראל שיהיה לך בהצלחה וחג שמח
וחג שמח לכל החברות והחברים

מצב
הנושא נעול.
למעלה