לזכרם של ההרוגים

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif לזכרם של ההרוגים

לזכר זוג השלוחים החבדים ושאר ההרוגים שלנו בהודו לראות את הפעוט המתוק הזה שאתמול! "חגג" שנתיים בלי אמא ואבא לעולם זה פשוט מצמרררר אותי ולא נותן מנוחה תנחומיי העמוקים למשפחה. ואיתכן יקרות הסליחה על השירשור חסר השמחה אבל הייתי חייבת לפרוק אתזה מהלב כי זה פשוט כואאאבבבבב

ר ע נ נ ה

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

שהמשפחות לא יידעו עוד צער. העניין עם הפעוט בן השנתיים שנשאר ללא אמא ואבא לא נתן לי מנוח במשך שני לילות.

kanarit

New member
יהי זכרם ברוך ../images/Emo16.gif

הגיבורים שלנו בהודו שנרצחו ע"י מחבלים הלוואי שחייו של מויישי הקטן ישוקמו ע"י משפחה אוהבת ומקיפה.

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיהי זיכרם ברוך../images/Emo7.gif

ממש קיויתי לסיום אחר

שירון28

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך, נשבר הלב../images/Emo7.gif

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזכרם!

יש לי פינה חמה בלב לחבדניקים עוד מאוקראינה,והערצה שלי אליהם התחזקה בירח דבש כשהם תמכו ועזרו לי בתאילנד כשחצי אושפז.... הפיגוע הזה לא יוצא לי מהראש... בוכה רק מהמחשבה שילד הזה לעולם לא יגיד "אמא/אבא אני אוהב אותך" שמשפחות לא יידעו עוד צער

petit choux

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך ../images/Emo7.gif

איזה דבר נורא והפעוט שנשאר בלי הורים פשוט לא יכולה לשכוח בא לי לבכות רק מלחשוב על זה

למעלה