שנה לרצח המאבטח אלכסנדר קוסטיוק

מצב
הנושא נעול.

david80

Active member
../images/Emo16.gifשנה לרצח המאבטח אלכסנדר קוסטיוק

הי"ד בתחנת הרכבת בכפר סבא! לא נשכח ולא נסלח (פרטים בארכיון)

omer landau

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo10.gif

הי"ד בתחנת הרכבת בכפר סבא! לא נשכח ולא נסלח (פרטים בארכיון)

לא נורא אבל קצת הקדמת זאת עוד לא שנה לפתיחת התחנה ראה אפילו את תאריך ההודעה שלך לא שזה משנה אני זוכר את היום הזה כנראה היה חופש באותו היום ואבא שלי העיר אותי באמת היה הזמן לקום ואמר שהיה פיגוע ברכבת מקווה שהתחבורה הציבורית פה לא תדע עוד פיגועים

gay1982

New member
פיגוע ברכבת לפני שנה

לא נורא אבל קצת הקדמת זאת עוד לא שנה לפתיחת התחנה ראה אפילו את תאריך ההודעה שלך לא שזה משנה אני זוכר את היום הזה כנראה היה חופש באותו היום ואבא שלי העיר אותי באמת היה הזמן לקום ואמר שהיה פיגוע ברכבת מקווה שהתחבורה הציבורית פה לא תדע עוד פיגועים
פיגוע ברכבת לפני שנה
אז ככה זה לא היה חופש כי זה היה יום הזיכרון לשואה ולגבורה אן אני לא טועה. וכן עברה שנה מאז פתיחת התחנה - למעשה היום זה שנה בדיוק 12.04.2003 אני זוכר שבדיוק פתחתי באותה שעה סניף מקדונלדס בבאר שבע ושמעתי על הפיגוע. חשבתי לעצמי רק פתחו את התחנה עוד לא חנכו וכבר פיגוע. מיד התקשרתי לכל עובדי הרכבת שאני מכיר כדי לבדוק שאף אחד לא נפגע.

david80

Active member
אבל הפיגוע אירעה במימונה לפי תאריך

יהודי! ולפי ספירת העומר - מימונה נופל ב"שבעה ימים שהם שבוע אחד לעומר (לנדאו)"!

אוהד11

New member
גם אם התאריך לא מדוייק - זכרו ברוך

גם אם התאריך לא מדוייק - זכרו ברוך

omer landau

New member
צודק יכול להיות לא בדקתי לפי הלוח

העברי בדקתי לפי התאריך הלועזי בו תחנת הרכבת בכפר סבא נפתחה בתאריך ה13/4/04 כלומר היום לפני שנייה בדיוק(כבר אחרי 12) והפיגוע בתאריך העשרים וארבע לאפריל נדמה לי מקווה שלא נזכה לראות עוד פיגועים כאלה היום הכניסה לתחנה חסומה ויש מעבר צר מאוד יש 2 מאבטחים בכניסה אחד בודק והשני עומד ממש מלפנים מגדיל את המרחק מהכניסה לתחנה

הנה התאריך והסיפור המדוייקים:

העברי בדקתי לפי התאריך הלועזי בו תחנת הרכבת בכפר סבא נפתחה בתאריך ה13/4/04 כלומר היום לפני שנייה בדיוק(כבר אחרי 12) והפיגוע בתאריך העשרים וארבע לאפריל נדמה לי מקווה שלא נזכה לראות עוד פיגועים כאלה היום הכניסה לתחנה חסומה ויש מעבר צר מאוד יש 2 מאבטחים בכניסה אחד בודק והשני עומד ממש מלפנים מגדיל את המרחק מהכניסה לתחנה
הנה התאריך והסיפור המדוייקים:
פיגוע מחבל מתאבד בתחנת הרכבת החדשה בכפר-סבא: מחבל מתאבד בן 18 מהכפר בלאטה בנפת שכם מגיע אל הכניסה הראשית לתחנה החדשה ומפוצץ את עצמו בשעה שמאבטח דורש ממנו תעודת זהות. המאבטח נהרג ו- 26 אנשים נפצעים. המחבל הגיע אל התחנה באוטובוס "אגד" בקו 9 הנוסע אל תחנת הרכבת. בעקבות הפיגוע נסגר האתר ותנועת הרכבות אל ומכפר-סבא נפסקת למס' שעות. 24.04.2003 07:20

מצב
הנושא נעול.
למעלה