שבת מבורכת יהיה רצון מלפניך שתיהיה זו שבת של שלום , צחוק ואהבה בין איש לחברו .
ב בן המדבר New member 27/1/06 #1 ../images/Emo16.gif שבת מבורכת ../images/Emo16.gif יהיה רצון מלפניך שתיהיה זו שבת של שלום , צחוק ואהבה בין איש לחברו .
../images/Emo16.gif שבת מבורכת ../images/Emo16.gif יהיה רצון מלפניך שתיהיה זו שבת של שלום , צחוק ואהבה בין איש לחברו .
ק קונקי1 New member 27/1/06 #4 מהר שאספיק לשמוע אני../images/Emo160.gif ../images/Emo194.gif איש יקר ונדיב אני טסה לתאילנד ביום שלישי הבא ולא אהיה כאן 3 שבועות
מהר שאספיק לשמוע אני../images/Emo160.gif ../images/Emo194.gif איש יקר ונדיב אני טסה לתאילנד ביום שלישי הבא ולא אהיה כאן 3 שבועות
ש שושוצ New member 28/1/06 #5 גם אני רוצה לתאילנד!!!!!!../images/Emo3.gif קחיאותיקחיאותי |סמיילי כורע ברך בתחינה| !! תהני מותק , איזה כיף לך!
גם אני רוצה לתאילנד!!!!!!../images/Emo3.gif קחיאותיקחיאותי |סמיילי כורע ברך בתחינה| !! תהני מותק , איזה כיף לך!
ק קונקי1 New member 28/1/06 #6 ../images/Emo6.gif גמת מותקית , תודה ../images/Emo24.gif וזה לא אומר שויתרתי על הרעיון של ה- וה- באחה"צ של סופ"ש הא?! איך אני בראשי תיבות?
../images/Emo6.gif גמת מותקית , תודה ../images/Emo24.gif וזה לא אומר שויתרתי על הרעיון של ה- וה- באחה"צ של סופ"ש הא?! איך אני בראשי תיבות?
ש שושוצ New member 28/1/06 #7 את מממאמ"מ! שזה: ממש ממש ממש אבל ממש מעולה בראשי תיבות ולגבי ה קו"ע (קפה ועוגה) מה את עושה היום ב 19:30?
את מממאמ"מ! שזה: ממש ממש ממש אבל ממש מעולה בראשי תיבות ולגבי ה קו"ע (קפה ועוגה) מה את עושה היום ב 19:30?
ק קונקי1 New member 28/1/06 #8 אפב"ש ../images/Emo8.gif ונל"מ שזה אומר אני פנויה בשמונה שזה אומר ומכאן נעבור למסר האישי
צ ציפור השיר New member 29/1/06 #9 קונקי נסיעה טובה לתיאלנד, אבל קודם חמודתנו תבואי לביבלוס מחר מחכים לך .