סבתא שלי נפטרה היום

f e l i n e

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo141.gifמצטערת../images/Emo141.gif../images/Emo16.gif

סבתי שלי נפטרה לפני שנה (בת 85 היתה) ועדיין לא סיימתי להתאבל עליה. אני מקווה שהיא לא סבלה מאוד.

קרני4

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך ../images/Emo16.gif

שלא תדעו מצער עוד.

cwen

New member
אני משתתפת בצערך

גם סבתי נפטרה לפני כמה חודשים. עצוב, אבל לפחות זה הסדר הנכון של הדברים. (דבר שנכון להזכיר במיוחד ביום הזה).

הקשר העמוק של סבתא שלי לחתולים

עד לפני 3 שנים (לפני 3 שנים היא עברה שבץ ואושפזה ולאחר מכן עברה לבית אבות שיקומי) סבתא שלי בגיל 78 דאז חייה כרגיל,אהבה גדולה הייתה לה לחתולים ותמיד היא דאגה הזכיר לסבא שלי לקנות אוכל לחתולים,מידי יום ביומו היא הייתה מביאה לחתולים שבחצר שלהם כמויות נכבדות של אוכל והם היו מגיעים בלי הרף ואף אחד למעיין חבורה ענקית בחצר למרות זאת סבתא שלי עד היום שבו היא אושפזה מלפני 3 שנים ,גם בגיל 78 לא הפסיקה לטפל בחתולים ולהביא להם אוכל ושתייה.. יהי זכרה ברוך.

6 פפאיה

New member
../images/Emo16.gifיהי זכרה ברוך

מרגש לשמוע על הקשר של סבתך לחתולים רק אנשים מיוחדים ובעלי לב ענק מתנהגים ככה היא תמיד תהיה אתך בזכרון שבלב משתתפת בצערך אילת

יוקה

New member
אתך בצער../images/Emo16.gif

מקווה שלא סבלה יותר מדי. סבתא זה אחד הדברים הכי כיפיים בחיים. סבתא תמיד אוהבת, מפנקת, מוותרת ומחייכת. סבתא אף פעם לא כועסת.... יהי זכרה ברוך.

על פי מה שאמרו לי היא סבלה נורא..

אני ממש מרגיש קשה. היום בהלוויה בכלל.. אחרי ההלוויה בבית שלי אמא שלי סיפרה לי שתמיש שסבתא שלי הייתה בבית אבות יהא תמיד זכרה לשאול את סבא שלי אם הוא קונה אוכל לחתולים...... יום קשה בשבילי לעקל את זה במיוחד שמחר היומולדת שלי "איזה מתנה" קיבלתי

למעלה