דרסתי חתולה!

GPZiv

New member
../images/Emo16.gif דרסתי חתולה! ../images/Emo7.gif

אומרים שתמיד יש פעם ראשונה.
זה קרה הבוקר בשעה 5:40 לערך כאשר השחר בקושי מפציע בתחילתו של רחוב בצלאל הירושלמי. נכנסתי אליו בסיומה של שמאלית והצמדתי את דוושת הגז אל ריצפת הרכב כדי לנצל כמה שיותר את ההילוך הנמוך ולסיים את עליית הרחוב שלא ב- 20 קמ"ש. לאחר כ- 10 מטרים הבחנתי בכתם בהיר המגיח משמאלי, עולה על אי התנועה וממשיך במסלול התנגשות עם הגלגל הקידמי של הרכב. הכתם התברר כחתולה שמשום מה ממהרת בשעת בוקר מוקדמת זו ושברתי הגה ימינה. זו ניצלה מהקידמי אך האחורי השיג אותה. רעש חבטה נשמע והרכב קיפץ מעט. למשך שבריר שניה היתה בליבי התקווה שהמכה לא רצינית ובעוד שנייה תתאושש הפגועה ותמשיך בדרכה. מבט במראה מציג את גופתה מתגלגלת על הכביש והרכב מאחוריי סוטה גם הוא בפתאומיות כדי למנוע פגיעה שניה. כשחזרתי ראיתי שוב את המראה המזעזע של המנוחה מוטלת חסרת אונים במרכז הכביש ממתינה לפינוי של עובדי העירייה. בכל פעם שראיתי מול עיניי חתולה נדרסת או דרוסה הייתי בטוח ש"לי זה לא יקרה" ושבכל מקרה אצליח להתחמק מהרג שכזה. תמיד הייתי מוכן ודרוך לתגובת מנע מהירה כשזו תחליט לנסות ולהלחם בקופסת פח על ארבעה גלגלים. במיוחד עכשיו, כשבעקבות הרכיבה על אופנוע החושים התחדדו, ראיית הכביש וקריאת התנועה השתפרו וזמן התגובה התקצר- חשבתי שאצליח בכל מקרה להציל, או לפחות להאריך, את חייה של עוד חתולת רחוב. כנראה שטעיתי ועמכם הסליחה.
משתתף אני בצער המשפחה האבלה, קהילת החתולים בישראל, הפועלים למענם, בצער התאילנדים וכל שאר חובבי החתולים עלי אדמות
ההודעה כתובה בלשון נקבה מטעמי נוחות בלבד אך מתייחסת לחתולות ולחתולים כאחד.

R-o-i

New member
../images/Emo6.gif תגיד תודה שזה לא קרה עם האופנוע

נתן.ל

New member
אתה יודע ש../images/Emo22.gif

יש מדינות בארה"ב בהן מותר לך לאכול מה שדרסת (RoadKill). נשבע לך שזה נכון

D.T

New member
היי זיו

זיו לצערנו לפעמיים גם 8 עניים לא יעזרו אני מאוד גאה בך שלמרות שדרסת ( ותוליק פיט מזועזעים מהסיפור , גם אני ) לא המשכת לנסוע כמו כל עם ישראל אלה בדקת, ניסת , לראות אם אפשר להציל בכל מקרה זוהי בעייה קשה של חתולי ברחוב בארץ . מקווה מאוד שזה ליא יקרה לך לעולם , ולאף אחד תמיד אתה יכול לכפר על המעשה ולקחת חתול הביתה מציע אחד מהאוסף שלי ( חתולי רחוב ) תתעודד
DT

R-o-i

New member
אמא שלי אחי, הוא דווקא המשיך לסוע

לא קראת ? הוא הסתכל במראה !!! וראה אותה מתגלגלת בונא, אחלה תיאור
רועי

D.T

New member
רועי ../images/Emo123.gif

אנא תקרא טוב ואני מצטטת "כשחזרתי ראיתי שוב את המראה המזעזע של המנוחה מוטלת חסרת אונים במרכז הכביש ממתינה ... " לא הוא חזר

R-o-i

New member
כשהוא חזר מהמקום אליו נסע,

זה היה חתול פראייר כנראה לא כמו הנמר של איזי רועי

Michalz70

New member
רועי - אתה דפוק

מענין איך נוצר פסיכופת... ספר לנו על עצמך

Great Blue

New member
כן... אבל האם דרסתי עם אופנוע חתול?

אני גאה לומר
, הכחול הגדול הקודם, האורגינל, המקורי... DR650 RSE לתפארת מדינת ישראל הצליח למרוח חתול ולהשאר יציב על הכביש..., אם הוא היה שואל אותי קודם יתכן והייתי מונע ממנו לעשות את זה אך הוא פעל על דעת עצמו ללא התחשבות בדעתי... ת'אמת - לא מצטער על החתול ורק שמח על החוויה ושלא עפתי לצידי הכביש.

Phangan

New member
גם הEN שהיה לי בדק איך מרגישים

שנוסעים על
, יש מין קפיצה כזו..

tn1000s

New member
רשעים כולכם

אני מודה אני אוהב חתולים, וכואב לי על כל בעל חיים שמת נו טוב לא כולם, אין לי בעיות מצפון אם כמה אנשים יעלמו איפה הכריש?

Great Blue

New member
אכן, ישנה קפיצה וסגירה של המתלים

מה שמוזר הוא שגם כשדרסתי חתול עם רכב הייתה קפיצה דומה כאילו החתול מלא באבנים ולא ממש נמעך...

נתן.ל

New member
החתולים האלה עוד יהרגו את כולנו

אני מציע לפתוח במלחמת חורמה כנגד החתולים הפורצים לכביש ומסכנים את חיינו. כמו כן כלבים מתפרצים, ילדים קטנים, זקנים מטורללים, מבוגרים מטומטמים, נערים משחקי רולטה ונשים לבושות מעט מידי הגורמות לעיתים קרובות לתאונות איומות

Great Blue

New member
../images/Emo45.gif

למעט החלק של הנשים... לעולם אל תאמר מעט מידי, תמיד יש עוד משהו להוריד.

נתן.ל

New member
לכל דבר יש זמן ומקום

כאשר אני חונה למשל. אבל אני לא רוצה שאותה אחת תתפשט לי בצד הכביש בדיוק בצד ההפוך לפניה שאני מבצע
נכון, הרי הראש חייב להיות לכיוון הפניה

el presidente

New member
רוצה..רוצה..בטח רוצה...שתעמוד

באמצע הכביש..שתעמוד על המיכל דלק...שתרים זיקוקים לאויר...

למעלה