איקרוס נוגע בשמים!!!
New member
../images/Emo16.gifבויאקה ז"ל
אוקיי... ישבתי ופתאום התחיל להתנגן לי איזה שיר בראש של בויאקה... אז... שלפתי את הדיסק ושמעתי אותו והגעתי לכמה מסקנות, כמה טובות וכמה רעות: נתחיל ברעות: האלבום הזה קצר!! הוא יותר קצר מכל אלבום שיצא בארץ בראפ(ואפילו יותר משורטי מהישראלים
) וזה ממש פוגם באיכות שלו, מה שמביא אותי לבעייה הבאה: חוץ מהביטים - אין שום השקעה שם, הביטים בני טובים בחלק מהמיקרים ובני זונות באחרים אבל הדיקציה(תנסו להבין את "גואה"), והליריקס (תנסו לספור כמה פעמים אומרים שם דיגידי(מיסטיק - אייטם בשבילך
) בעעעעעעעעעעעעעעעע אני יכול להמשיך אבל אין לי כוח להודעה ארוכה מידי... עכשיו לטובות (סליחה לטובה היחידה!): האלבום הזה הוא פנינה אומנותית ולמה?... רובכם שמעתם את הדיסק של כלא 6 - ותאכל'ס האלבום לא משקף חצי מהיכולת שלהם וכל מי שהיה בהופעה שלהם עם כל האנרגיות יכול להעיד על זה...כנ"ל לגבי כל אלבום בארץ חוץ מבויאקה. האלבום של בויאקה זה האלבום היחיד שיצא אי פעם בארץ שנוצר באולפן אבל משקף יכולת תאכל'ס וזה מתבטא באיך שהם זורמים שם - אחד על השני, לחוד, בהכפלות, הדגשות וכל צורה אחרת שקשורה לזרימה. הם האומנים היחידים בארץ שהצליחו להעביר לי באלבום שלהם מה הם שווים באמת ולמה הם מסוגלים - וזה דבר שקשה מאד לעשות באלבום אולפן... ולכן.... בישבילי בויאקה זה אלבום קטן ומאכזב מהרבה בחינות אבל גם פנינה אומנותית שכמוה עדיין לא שמעתי בארץ..(יענו אמביוולנטי (עיינו בשיעורי הספרות שלכם...)) !Peace
אוקיי... ישבתי ופתאום התחיל להתנגן לי איזה שיר בראש של בויאקה... אז... שלפתי את הדיסק ושמעתי אותו והגעתי לכמה מסקנות, כמה טובות וכמה רעות: נתחיל ברעות: האלבום הזה קצר!! הוא יותר קצר מכל אלבום שיצא בארץ בראפ(ואפילו יותר משורטי מהישראלים