אמנם עדיין יום הזכרון

מוגג

New member
../images/Emo16.gifאמנם עדיין יום הזכרון

אבל כדאי להזכיר עכשיו שלא תשכחו לכוון את מקלטי החוזי לערוץ 2 ביום שלישי אחרי דודו טופז והלהקות הצבאיות. הרגע שמחכים לו כבר כמעט שנתיים, דני סנדרסון שר ומגלה הכל!

kaktusa

New member
אוךךך דני דני דני

אני נוהגת להקליט חומר שקשור לכוורת (מעין מנהג מעריצים...), והטיימר של הוידאו שלי נדפק איזה חסה... אני מקווה שאהיה בבית להקליט.

רוסטו

New member
קוליפון- נא לקנות "מעריב" של היום

אליו מורפת חוברת שהיא לא רק שירון להקות צבאיות אלא גם קטעי נוסטלגיה, הסטוריה ופרטים אחרים על הלהקות השונות. מוסף מזכרת חמוד.

arivederci

New member
וואו, תודה מוגג ../images/Emo70.gif

סוף סוף! כבר חשבתי שאפשר לשכוח מזה. אתה זוכר? היתה לי הזמנה ביד, ולא הלכתי. אין ספק, אחד הפספוסים הגדולים שלי.

אביב ש

New member
אפרופו להקות צבאיות

בגליון אודות הסיפורים שמאחורי שירי הלהקות הצבאיות שהתפרסם היום במעריב, מסופר בהרחבה גם על השיר "קרנבל בנח"ל", שאני מוכן להשבע שכמה וכמה פעמים שמעתי בקרדיטים לגביו שכתבה אותו מירה מאיר מקיבוץ נחשון, וזה גם מה שידעתי, אלא שבגיליון דובר על לאה נאור והיא אף מתראיינת בנוגע אליו. מה נכון בסופו של דבר?

מארסו

New member
ממש במקרה

ישבתי עם מחברת השיר על כמה שיפודים עסיסיים לפני כמה שעות בלבד. והפלגנו בהערכות מי יזכה בפסטיבל הלהקות הצבאיות. טענתי ש"קרנבל בנח"ל" יהיה מדורג גבוה כיוון שהחידוש של שרית חדד הביא את השיר הזה לתודעה של אלפי בני נוער שלא היו מכירים אותו אחרת.

רון65

New member
אני בדעתי...

שאחד משירי יום הזכרון יזכה. "שיר הרעות" או "חורף 73".

trilliane

Well-known member
מנהל
אם זה יהיה ´חורף 73´

אני עלולה להקיא (הכנס אמוטיקון ירוק כאן. בסלולרי אין סוגריים מסולסלים). מתנצלת מראש בפני חובבי השיר, בעיני הוא בלתי נסבל לחלוטין. לצערי אין לי ספק שהוא יתברג גבוה, אם כי לא נראה לי שיקח מקום ראשון (אני מחזיקה אצבעות).

shellyland

New member
בכללא נכון!

המנון לזה ש"היינו בכיינים אבל עכשיו אנחנו מבינים שלא היינו צריכים להיות".

מארסו

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

שיר מאוס וחסר פואנטה. ובכלל - כל מה שנוצר אחרי שנת 1980 , לא מתקשר בתודעה שלי לתקופת הלהקות הצבאיות

רון65

New member
אני גם מסכים.

שי מאוס וחסר פןאנטה. מוסיף את "שיר לשלום" לשלישיה הראשונה "חורף 73" "שיר לשלום" "שיר הרעות"

trilliane

Well-known member
מנהל
וואו, הייתי בטוחה שאזכה לשלל תגובות

נזעמות... ולא לכזו הסכמה גורפת. טוב לדעת שאני לא לבד

למעלה