הרסלקראפ שאתם מאמינים בו

pufpuf

New member
../images/Emo158.gifהרסלקראפ שאתם מאמינים בו

בהשראת השרשור על "הצערת טייקר": איזה תסריט/דמות/אנגל/סטורליין או כל דבר אחר שאתם חושבים שיש דווקא סיכוי לא רע שהוא יעבוד ואשכרה יצליח למרות שאתם לא חיים בהכחשה וברור לכם לחלוטין שהוא בהגדרתו - רסלקראפ?

MysteriOfir

New member
קרבות הקומדיה

בסגנון של קבאנה נגד דליריוס. ברור שלי שזאת סטירת לחי לאותנטיות העסק אבל בתכל'ס האותנטיות הזאת מתה כבר 30 שנה בערך - יש כאלה שיגידו שעוד הרבה לפני כן - וקרבות קומיים היו גם באייטיז (ג'ים קורנט נגד בייבי דול לדוגמה). ראיתי קרבות כאלה גורמים לקהל לצחוק במופעי אינדיז, בנוסף להנאה שלי מהם..אז אני אסתמך כאן על משהו שקורנט אמר פעם בנוגע לדברים כאלה - "אם 400 אנשים אהבו את זה, אולי גם 4000 יאהבו את זה. הדבר היחיד שיש לי בעיה איתו הוא שברגע שיהיה דבר כזה בWWE למי שישתתף בזה יהיה קשה לחזור אחורה לקרבות נורמאלים. למרות ששוב, כבר עשו דברים כאלה בבמות קטנות יותר.

laizler

New member
סאנטינו

סאנטינו במשך שנים שהוא בארגון, תמיד נחשב כבדיחה. אבל לשם שינוי, הוא היה בדיחה טובה. כל קרב שלו תמיד היה נגמר בסקוואש. הוא היה תותח על המיקרופון (ועדיין כזה) אבל לנצח קרבות, כמעט ולא. להוסיף על זה גם את תקופת הסאנטינה שלא הוסיפה לו במיוחד. מה שכן, הציוות לקוזלוב עשה חסד לשניהם - את סאנטינו הוא הפך למתאבק יותר אמין בזכות ה"הדרכה" האישית של קוזלוב ולקוזלוב הוא נתן קצת יותר אופי ואהדת הקהל. אם סאנטינו ייבנה באמת טוב בשנים הקרובות, אולי יצליחו לגרום לו להראות אמין ויישכחו לו את הדמות הקומית הלוזרית שהוא היה עד לפני שנה.

pufpuf

New member
כמה רסלקראפים שיעבדו בוודאות!

המתאבק עם האמנזיה מתאבק חדש מגיע לחברה, עושה כל מיני פיודים מיד קארד כמה חודשים ואז נכנס לאיזה פיוד מיד קארד משמעותי על התואר הביניבשתי. נניח לצורך הדוגמה האלוף הביניבשתי הוא קופי קינגסטון (כדי שאני לא אצטרך להציק עם כינויים כמו מתאבק X). יש בינהם סדרת קרבות לאורך הפיוד ובסוף נקבע לאיזשהו פיי פר ויו קרב גימיק מסכם. ברו לפני הפיי פר ויו המתאבק הזה צריך לבוא ולעשות איזה פרומו קיצוני יוצא דופן, משהו שיגרום לפרומו הזה להיות זכור. בפיי פר ויו יש בינהם קרב והמתאבק שלנו מפסיד לקופי קינגסטון עם איזה תרגיל קטלני על הראש. בשביל להעצים את זה הוא יכול להלקח בסוף הקרב ע"י אלונקה ולמכור פציעת ראש כמה שבועות. אחרי כמה שבועות הוא חוזר להתאבק, במהלך הקרב הוא חוטף מכה משמעותית בראש ומתחיל להתנהג מוזר. הוא ינצח בקרב, ואז אחרי הקרב יתן בדיוק את אותו הפרומו שהוא נתן לפני הפיי פר ויו על קופי קינגסטון כאילו כל מה שקרה אחרי זה ברח לו מהזיכרון. וככה במשך חודשים כל פעם הוא יתנהג רגיל, יתאבק רגיל, ואז יקבל מכה בראש וזה יעשה לו ריסטארט מחדש על הפיוד עם קינגסטון. וקינגסטון המסכן שרוצה להמשיך ולהתקדם לא ידע איך לצאת מזה ולהפטר ממנו. הפרומו שלו כבר יהפוך לכל כך חרוש שהקהל ידקלם אותו כל כמה שבועות ביחד איתו, ואז זה יטריף אותו איך הקהל יודע את מה שהוא הולך להגיד... הוא לא יבין למה אנשים לובשים בגדים חורפיים בקיץ, הוא לא יבין כל מיני אירועים אקטואליים שקורים... והוא תמיד יחזור להציק לקופי קינגסטון. הסטייבל ההילי של לינדה מקמהן אחרי שלינדה תתאייש סופי מהמרוץ לסנאט, אפשר להפוך את זה לאנגל בWWE. לינדה תקח חבורה של בריונים ותעמוד בארש סטייבל בה היא מנסה לגרום לאנשים בכח להצביע ללינדה מקמהן. היא תעשה מדי שבוע פרומואים של בחירות, יהיו צילומי חוץ של הבריונים שלה מאיימים על אזרחי אמריקה, והם יתקפו מתאבקים ב WWE עד שהם יבטיחו להם שהם יצביעו ללינדה. האליפות הלא רשמית יום אחד מתאבק כלשהו ינצח בקרב אליפות בפסילה או בספירה לעשר (ולכן לא יזכה באליפות). בתוכנית אחרי זה הוא יבוא עם חגורה מזוייפת ויטען שלא ברור לו מדוע למרות שהוא ניצח הוא לא האלוף כי הדרך שהוא ניצח לא משנה בכלל. הוא יכריז על עצמו כאלוף, ויתחיל להגן על "האליפות העולם הלא רשמית". עוד מתאבקים מתאבקים ישתפו פעולה עם זה והאליפות הזו תעבור יד בכל הפסד, לא משנה מה (פסילה, ספירה ל10, קרבות זוגות, קרבות מרובי משתתפים וכו'). אפשר לרוץ עם זה כמה חודשים עד שבסוף מגיעים למצב של קרב איחוד חגורות בין האלוף הלא רשמי לאלוף הרשמי (שהקרב הזה יהיה מן הסתם קרב בסטיפולציה שהאליפות יכולה להחליף ידיים בכל דרך). הביג מן שחושב שהוא קרוזרוויט צריך לקחת ביג מן, לתת לו מסיכה ולגרום לו לנסות להתאבק כמו מתאבק מקסיקני. הוא לא יצליח לעשות אף תרגיל כמובן, אבל הוא ילווה הכל בתנועות וברעשים כאילו הוא מתעופף. הוא יעשה את כל ההכנה אבל בסוף את התרגילים הכי פשוטים ומעפנים. למשל, הוא יכין את היריב ל 619, ירוץ באיטיות לחבל השני כדי לקחת תנופה, ירוץ בחזרה לעבר היריב, יעצר בדרך כי יגמר לו האוויר, יתפוס את החבלים כדי לעבור דרכם באיטיות ובסוף יתן בעיטה עלוב לראש של היריב.

בנוגע לשני דברים

הדבר השלישי היה מאוד נפוץ בימי הNWA ואפילו זאת הסיבה שנוצרו אליפויות עולם כמו אליפות הAWA. בנוגע לדבר הראשון, אני לא מבין אותך, יש לך כבר את דולף זיגלר. הוא כבר שנה באמנזיה עם קינגסטון. מה, איפה הבעייה?

liron50

New member
היה משהו בסגנון ב-WWE\F

ב-93 כששון מייקלס החזיק בתואר הביניבשתי המזויף (הוא טען, בצדק שמעולם לא הפסיד אותו), בעוד רייזור ראמון החזיק בתואר האמיתי. ברסלמניה 10 הם התאבקו בקרב סולם כשהמנצח לוקח את שתי החגורות ורייזור ניצח

MysteriOfir

New member
אהבתי פרט לראשון

האליפות הלא רשמית = אליפות הFuck The World של טאז.

למעלה