9.4.2004 papaya .

deep yakir

New member
../images/Emo157.gif9.4.2004 papaya .

הפסח הזה הולך להיות חם ביותר פרטים בקרוב

בדוווקקקקק

עם כל הכבוד לחורף.......... (די! לא רוצה להשלים את המשפט הזה כבר) קיץ! תחזור! אוהבים אותך! אתה בא בקטנות אבל אל תפחד! שימו לב, מה אתם מעדיפים, את זה?
(קור, חרמון, שלג למאותגרים, זה מהטיול השנתי)

nisso k

New member
זה מה שאנחנו נראה כל הקיץ?

חחחחחוווווררררררףףףףףף!!!!!!!

nisso k

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיזה

חמודה!!!!! מה לעשות, הצלמת עושה את המצטלם.....מווואאאאאהההההההה תראו מה חבר שלי, ירין סנפיר! הצלם הדגול צילם ותשוו!!!! נופר? ביי!!!

H a V i T u S h

New member
אם מה שיהיה בתמונה יבוא עם

הקיץ, כלומר בנות, ונופר במיוחד בביקיני, אז שיבוא הקיץ למרות שאני אוהב את החורף.

marian11

New member
יקיר, המסיבה נופלת

על בומבמלה לא? זה לא קצת חבל? כל מי שנוסע לבומבמלה לא יוכל להיות במסיבה..

מריאן מוייתק...פסח...כולם יורדים

בעיקר לאילת...כל הצעירים.. וגם אם חלק בבומבמלה...זה לא ישנה את זה...המסיבה תצליח! זה לא שחצי מאילת נוסעת לבומבמלה...אני גם לא חושבת בגלל המצב שאני לפחות אסע... מפחיד כל כך המון אנשים במקום אחד...

marian11

New member
זה לא קשור להצלחה קארין..

אני דיברתי על הקטע שמי שנוסע לא יוכל להיות במסיבה של הפאפאיה... ויש כאלו שאוהבים ת'מסיבות של הפאפאיה ולא ירצו להחמיץ.. וזה למה חבל..

knoc

New member
ואת יודעת שהבוםמבמלה זה 4 ימים

אז פשוט מורידים יום אחד..!! וסוגרים את זה במסיבה מאד מיוחדת..!! ופרסום למסיבה הבאה שזה יתגלה בקרוב.. ומה שיש לצפות זה להפתעה.!

אל תגזים..אם נוסעים לבומבמלה

רק מההתרגשות נוסעים מההתחלה עד הסוף... מבינה אותך... חח מריאן עזבי אל תסעייי עכשיו מתחיל להיות מסוכן בארץ וכל זה... עדיף להישראר באילת..(כן הא..ולבוא לו למסיבה...) פה עוד איכשהו בטוח...באמת..הייתי אמורה לסוע לתל אביב אבל מפחדת.... כל השהידים המתפוצצים למיניהם... המצב אני רואה הולך להיות כמו שנה שעברה...\ :

marian11

New member
נראה לך שאני יסע

לבומבמלה ויחתוך באמצע? לי לא :) אני גם ככה לא נוסעת בסוף.. מצב וכאלה =\ שיהיה בהצלחה וברור שאני יבוא :)

למעלה